Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

6822 Mesaj 603 Konu- Gönderen: 1177 Üye - Son üye: eyen
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Online fizyoloji soru bankası  (Okunma Sayısı 3038 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
efx
Ertuğrul
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : Ekim 04, 2006, 11:45:58 ÖÖ »

http://library.med.utah.edu/kwh/ptt/ptt.html
olanzapin
Acemi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : Ekim 04, 2006, 08:36:43 ÖS »

tam da fizyoloji çalışıyordum denk geldi.ellerine sağlık efx
efx
Ertuğrul
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : Ekim 05, 2006, 12:34:54 ÖÖ »

biraz inceledim soruları, aslında tam USMLE tarzında değil ama tekrar için yine de iyi gibi Wink
Gamze Balci Camsari
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

quod non me destruit, me nutrit

« Yanıtla #3 : Ekim 21, 2006, 05:37:31 ÖS »

Smiley Efx, ne yaptin, bitirdin mi fizyolojiyi? Nasil calistin? Webprep + Kaplan+ Soru mu? 
Ben simdi Kaplan okuyorum, webpreplere de -sayende-  ulasabiliyorum, senin calisma sistemini de duymak isterim...

Iyi calismalar herkese...
sehlic
Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : Ekim 21, 2006, 07:52:20 ÖS »

bende gözattım ii sayılır teşekkürler..
efx
Ertuğrul
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #5 : Ekim 23, 2006, 05:02:35 ÖS »

Smiley Efx, ne yaptin, bitirdin mi fizyolojiyi? Nasil calistin? Webprep + Kaplan+ Soru mu? 
Ben simdi Kaplan okuyorum, webpreplere de -sayende-  ulasabiliyorum, senin calisma sistemini de duymak isterim...

Iyi calismalar herkese...

ne yazık ki henüz fizyoloji bitmedi, taşınma, yüksek lisans iş güç derken bir süre rölantide gittim  Sad Şimdi kaldığım yerden devam ediyorum
Gamze Balci Camsari
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #6 : Kasım 14, 2006, 06:56:12 ÖS »

Hayatinda degisim, surekli buyuk adimlarla ilerlerken, insan tam bir duzen yaratamiyor ki kendisine... Ama  onemli olan "ilerlemek" degil mi, degisen kosullara, duygulara, insanlara ragmen yavas da olsa ilerlemek? Ne demisler: " Durmayalim, duseriz..."  Smiley

Iyi calismalar...
Gamze Balci Camsari
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #7 : Aralık 06, 2006, 04:28:52 ÖÖ »

Bu online soru bankasi oldukca guzel ama test bittikten sonra istatistik verse daha iyi olabilirdi. Yoksa tercihe bagli istatistik alma secenegi var da; ben mi fark etmedim?  Smiley
efx
Ertuğrul
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8 : Aralık 06, 2006, 11:30:55 ÖÖ »

ekranın bir köşesinde % olarak ne kadar doğru cevap verdiğini gösteriyor ama detaylı istatistik yok galiba  Huh
Gamze Balci Camsari
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #9 : Aralık 07, 2006, 07:00:50 ÖS »

O bile yeter  Smiley Ben gormemisim... Tesekkur ederim
jerry
Genel Gözlemci
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #10 : Aralık 16, 2007, 11:47:58 ÖS »

Sevgili efx,

Webprep fizyolojide Kaplan fizyoloji'den kapsam olarak büyük ölçüde bir farklılık var mı?Bir sorum daha olacak:Sen Step 1'e girdin mi?Bunu sana soruyorum çünkü daha önce seninle yazışmıştık,sen sanırım 18'e kadar mesain olduğunu söylemiştin.Benim de durumum seninkine benziyor.Senin yaklaşık bir yıldır bu siteye üye olduğunu görünce korktum açıkçası,çünkü ben altı-yedi ay sonra Step 1'e girmeyi planlıyorum ve daha ancak 1 aydır çalışıyorum.Ben kendime gereğinden fazla mı güvendim acaba,ya da bu işi basite mi aldım diye düşündüm ve korktum açıkçası...Sad Bu konudaki düşüncen nedir?
efx
Ertuğrul
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #11 : Aralık 24, 2007, 02:15:46 ÖS »

Sevgili efx,

Webprep fizyolojide Kaplan fizyoloji'den kapsam olarak büyük ölçüde bir farklılık var mı?Bir sorum daha olacak:Sen Step 1'e girdin mi?Bunu sana soruyorum çünkü daha önce seninle yazışmıştık,sen sanırım 18'e kadar mesain olduğunu söylemiştin.Benim de durumum seninkine benziyor.Senin yaklaşık bir yıldır bu siteye üye olduğunu görünce korktum açıkçası,çünkü ben altı-yedi ay sonra Step 1'e girmeyi planlıyorum ve daha ancak 1 aydır çalışıyorum.Ben kendime gereğinden fazla mı güvendim acaba,ya da bu işi basite mi aldım diye düşündüm ve korktum açıkçası...Sad Bu konudaki düşüncen nedir?
Jerry selam,
Webprep aslında Kaplan'ın online programlarından birisi. Kaplan videoları ve webprep, Kaplan ders notları ile birlikte sunuluyor. Webprep videolara kıyasla biraz "güdük", nispeten daha az önemli olan konular yok.
Bence 6-7 ay içerisinde halledersin, ben 1 senedir üyeyim ama aynı zamanda yüksek lisansım devam ediyor, o yüzden biraz ağırdan aldım (ama şimdi tutuştum, orası ayrı Cheesy ). Bu ayın sonunda 1 aylık izne ayrılıp kendimi tamamen step 1'e vakfedeceğim, sınav öncesi böyle bir kamp dönemi senin için de iyi olabilir, mümkünse ona göre bir ayarlama yapmaya çalış bence.
jerry
Genel Gözlemci
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #12 : Ocak 03, 2008, 07:17:36 ÖS »

Efx, çok teşekkür ederim.Seninle ne zaman yazışsam içim rahatlıyor,sağol.Sana birşey daha sormak istiyorum.Bu bölümde yayınlanan on-line fizyoloji soru bankasına bakarken de,daha önce bazı online sorulara bakarken de,hep şunu hissettim:Bilgisayar ekranından soru çözmek benim için başlı başına bir sorun.Hele köşedeki zaman sayacı var ya,daha beter dikkatimi dağıtıyor.Elimde kalem,kağıt üzerinde soru çözmeye alışmışım.Bilgisayar gerçekten benim performansımı düşürür diye korkuyorum.Sence bu nedenle,USMLE World'e erkenden üye olmalı mıyım,mesela altı aylık?Yoksa son bir ayda da örneğin bilgisayar ortamından soru çözmeye alışabilir mi insan?

Başarılar,

Jerry 
jerry
Genel Gözlemci
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #13 : Ocak 03, 2008, 07:35:49 ÖS »

Arkadaşlar,

Pretest Fizyoloji'ye ilişkin fikirlerinizi almak istiyorum.Elimde Kaplan'ın soru bankası var aslında,o yeterli olur mu,yoksa Pretest'ten de çözmeli miyim?Yoksa sadece kafamın karıştığıyla mı kalırım?Herkesten fikir almak isterim.

Şimdiden teşekkürler,

Jerry
efx
Ertuğrul
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #14 : Ocak 04, 2008, 03:55:19 ÖS »

Arkadaşlar,

Pretest Fizyoloji'ye ilişkin fikirlerinizi almak istiyorum.Elimde Kaplan'ın soru bankası var aslında,o yeterli olur mu,yoksa Pretest'ten de çözmeli miyim?Yoksa sadece kafamın karıştığıyla mı kalırım?Herkesten fikir almak isterim.

Şimdiden teşekkürler,

Jerry
Pretest'i boşver bence Wink Ona gelene kadar bir sürü başka soru bankası vs var sırada.

Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: