Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

6457 Mesaj 577 Konu- Gönderen: 1080 Üye - Son üye: daphne
  Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 ... 8
1  USMLE Sınavlar Forumu / USMLE Step 2 CS / Ynt: CS için hazirlik : Şubat 07, 2008, 10:20:39 ÖS
Chicago ulasım acısından cok kolay hakkaten.CTA tren hattının "cumberland" duragının tam karsısında.
2  USMLE Sınavlar Forumu / USMLE Step 2 CS / Ynt: CS için hazirlik : Şubat 07, 2008, 05:44:57 ÖS
En yakin Philadelphia da girebilirsin.Fakat Atlanta ve Chicago da cok uzak sayilmaz.Sonucta hepsi icin ucak kullanman gerekecek.
3  USMLE Sınavlar Forumu / USMLE Step 2 CS / Ynt: CS için hazirlik : Şubat 01, 2008, 06:46:55 ÖS
En gec 2 hafta icinde ama bazen 2 gunde bile gelebiliyor.
4  USMLE Sınavlar Forumu / "Residency" - Uzmanlik Egitimi / Ynt: Uzmanlıkların çalışma saati ve maaşlarına göre kıyaslaması : Ocak 16, 2008, 10:39:07 ÖS
Ben Kardiyoloji icin Reha ya katiliyorum.Bizde Hocalarin  "ancak bunu ben yaparim" diye kibirlenerek yaptiklari PTCA vakalarini Amerika da  daha girisimsel kardiyoloji uzmanligini yapmakta olan asistanlara yaptiriyorlar.Kendim sahit oldum.
5  Başucu Kaynakları / USMLETURK.com Yazıları ! / Ynt: Plan B ve stratejiler : Ocak 03, 2008, 12:11:52 ÖÖ
Bu konuda benimde endiselerim var.Gecenlerde Saglik baakanligini arayip sorayim dedim fakat bu islerle ilgilenen sahis(bence insan degildi)ne sorduysam mecburi hizmet var olmaz!! cumlesini tekrar edince telefonu kapattim.Herhalde Ankaraya gidip yuzyuze gorusmek lazim
6  USMLE Sınavlar Forumu / "Match" - Eşleştirme / Ynt: NRMP (match) - 2008 : Kasım 06, 2007, 07:25:03 ÖS
Gulden ben CS den kaldim(CIS den ) ve sonrasinda habire rejection aliyorum.Son 2 haftada 5-6  tane  rejection aldim.
Uni of Connecticut
John Hopkins Uni
Long Island Jewish
Uni of Pittsburg
SUNY at Buffalo

MAAALESEF DURUM BÖYLE
Herhalde bundan sonrakiler hep rejection olur diye dusunuyorum.Sonucta CS ten gecemedigimi hepsi biliyor olacak
7  USMLE Sınavlar Forumu / "Match" - Eşleştirme / Ynt: NRMP (match) - 2008 : Ekim 17, 2007, 09:31:18 ÖS
Nur ,
 California icin gecerli olan 'California letter '  durumu nedeniyle ben hic California tercihi yapmadim.Aslinda California yasamayi istedigim eyaletlerden biriydi fakat yinede  bu mevzu yuzunden tercih etmedim.Sana da Step 1 de basarilar dilerim.
8  Genel Forumlar / Konu Dışı / Ynt: Bayram tebriği : Ekim 14, 2007, 11:42:31 ÖÖ
Tum USMLETURK ailesinin bayramini tebrik ederim.
9  USMLE Sınavlar Forumu / "Match" - Eşleştirme / Ynt: NRMP (match) - 2008 : Ekim 10, 2007, 09:36:07 ÖS
Bende uzun bir  bekleme sonunda  bugun bir interview teklifi aldım.
University of Chicago-L.W.Memorial Hospital.
Suanda da  CS sonucunu bekliyorum.Kalacagım gibi bir his var icimde.Bakalım.
Gulden senide tebrik ederim.Cık iyigidiyorsun.Ama  simdiden para  biriktir  derim.Gorusme teklifleri böyle  hızlı giderse  ucaga binecek  paran olmayacak Cheesy Cheesy
10  USMLE Sınavlar Forumu / "Match" - Eşleştirme / Ynt: NRMP (match) - 2008 : Ekim 05, 2007, 11:20:15 ÖS
Bende , University of Texas tan red aldım.Bu hafta 1  interview 2 red ile sonlandı.Buna da şükür.
11  USMLE Sınavlar Forumu / "Match" - Eşleştirme / Ynt: NRMP (match) - 2008 : Ekim 02, 2007, 09:46:56 ÖS
Az önce  ikinci interview geldi;
Fairview Hospital:Bu hastane  Cleveland Clinic hastanelerinden birisizannedersem
Acıkcası cok istediğim yerlerden birisiydi:Devamı gelecek mi bakalım
Herkese basarılar(nokta tusumbasmıyor)
12  USMLE Sınavlar Forumu / Genel USMLE Forumu / Ynt: Devlet Hizmeti Yükümlülüğü : Eylül 26, 2007, 05:19:33 ÖS
Merhaba Arkadaslar:
Biraz cok konusulan bir mevzu  oldu fakat ben biraz  farklı bir  durumda  oldugum icin tekrar  soracagim.Cunku bugun saglik bakanligini aradim ve  kafam karisti.
Kasim  ayinda uzmanlik surem doluyor ve  Aralikta uzmanlik sinavina girmeyi dusunuyorum.Sonrasinda malum eger "interview" lerde de  sorun cikmazsa Amerika da Dahiliye ihtisasi  yapmayi  dusunuyorum.Amerika daki  ihtisas ta sonucta vize  gerekecek.Bu vize  icin tekrar Sagli Bakanligi ile  muhatap olmam gerekecek mi?J1 veya H1 islemleri icin bakanligin onayi  gerekiyor mu?
Bugun tlf da konustugum  bakanlik yetkilisi eger herhangi bir kagit  vs  gerekecekse  bakanligin  kesinlikle  boyle  bir belgeyi  vermeyecegini  soyledi.Mecburi hizmeti yapmadan ikinci ihtisasi yapmamin mumkun olamayacagini  ifade  etti.Ben diploma vs seyler  acisindan  degilde vize  acisindan  bilgilerinize danisma  geregi duydum.
Vizede  sorun cikar mi?
13  USMLE Sınavlar Forumu / "Match" - Eşleştirme / Ynt: NRMP (match) - 2008 : Eylül 24, 2007, 11:43:13 ÖS
Bora bu waitlist hakkında hiç bilgim yok.
14  USMLE Sınavlar Forumu / "Match" - Eşleştirme / Ynt: NRMP (match) - 2008 : Eylül 24, 2007, 06:50:40 ÖS
1  interview
1  red
1  tanede bana geri doneceklerini  söyleyen bir  mesaj aldım.

Tecrubelerim  konusunda step1  i  yazmıştım.Step 2 ck ı  ı  kısaca  yazdım  fakat  istersen daha  detaylı  yazabilirim.CS e girdim  fakat  sonucu  açıklanmadı.Cok  kotu  gectigi  icin  pek  bahsetmedim.Ekim  ayında  acıklandıgında daha  rahat  kunusabilirim.
Yinede  sormak  istediğin bir sey  varsa  sor  lutfen
15  USMLE Sınavlar Forumu / "Match" - Eşleştirme / Ynt: NRMP (match) - 2008 : Eylül 24, 2007, 05:26:04 ÖS
Arkdaslar ilk  interview teklifi  geldi.St Vincent Hospital-Connecticut.
Hadi hayırlisi.Darisi bekleyen arkadasların basına.
Yanılmıyorsam gecen seneki arkadaslarımızdan  Hope bu  hastanede gorev yapıyor.Ona nasıl ulasabilirim ?
Sayfa: [1] 2 3 ... 8