Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

6088 Mesaj 559 Konu- Gönderen: 1049 Üye - Son üye: grcgkc
  Mesajları Göster
Sayfa: [1]
1  Başucu Kaynakları / USMLETURK.com Yazıları ! / Ynt: Akcardio'ya yanit (Tavsiyeler- Match-Gorusmeler-Neden Amerika?-Soru /Cevap : Nisan 29, 2008, 12:20:00 ÖÖ
hepinize çok  teşekkür ederim! Fikir edinmeme yardımcı oldunuz:)

2  USMLE Sınavlar Forumu / Genel USMLE Forumu / Ynt: pediatrics : Nisan 27, 2008, 10:33:17 ÖÖ
Merhabalar!!!  Pediatriden konu açılmışken, sizlere bir soru sorayım))
TRden Pediatri uzmanlığını alıp fellowshipe USte girmek ne kadar mümkün? Son aldığım duyumlara göre artık bir mücize haline geldi:( nolur, yanıldığımı söyleyin.
3  Başucu Kaynakları / USMLETURK.com Yazıları ! / Merhaba Ulas! size sorum varrrr:) : Nisan 27, 2008, 10:13:34 ÖÖ
Merhaba!
Tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkür etmek istiyorum sizlere!
Bu soruyu kime yönelteceğimi bilemedim, ama fikrinizin olabileceğini düşündüm. Şu anda Hacettepe Pediatri asistanıyım. 3 sene sonra bitecek, ve bir yan dal yapmak istiyorum. Amerikada Pediatri fellowluğu ne derece mümkün? hangi dallarda rekabet az/cok?
teşekkürler
4  USMLE Sınavlar Forumu / Gurur Tablomuz !.. / Ynt: Step 1 tecrubelerim ve skorum :) : Nisan 27, 2008, 09:55:15 ÖÖ
Merhaba!
Her şeyden önce sizleri tebrik ederim!
kazandığınızı burada öğrendikçe benim de hevesim kabarıyor:)
Pediatri üstihtisası hakkında bilginiz varsa paylaşsanız çok minnetdar olacağım sizlere.duyduğum kadarıyla, Amerikalıların pek ihtiyacı yok pediatri fellowlarına. bu ne kadar doğru?
hala açık varsa pediatrinin hangi dallarında rekabet ne kadar?
uğraşmaya değer mi?
teşekkürler
Sayfa: [1]