:Dya ben sinava simdi giricem demedimki zaten punk:) step 1 i besin yazinda vericem, 6 nin ortasinda da step 2 diye dusundum kafamdan, yazin ayarlicam bi clerkship kendime bu yaz da yapicaktim aslinda ama olmadi iste onu ayarlarim mutlaka bir sekilde..Calismak icin coook cok erken diyorsun ama karari vermek ve ucundan tutmak lazim bence, hazir bu gazla baslamazsam simdi degil seneye diye diye ben mezun olur cikarim bundan eminim. En azindan stajlarla birlikte kitaplara goz gezdiririm iste ogrendigim kadar, vakit buldukca ciddi ciddi oturur her an sinava giricekmis gibi yuklenirim arada,yani zaten besinci sinifta yuklenir calisirim, herkes kendini biliyo valla dedigim gibi ben simdi erken erken derseeem cok zorlanirim sonra, bide tus olayi var tabi tus a girmeyi hic mi hic dusunmuyorum..ya punk ben amerikada kalicagim yeri bile ayarladim kafamda onlari anlatsam cok eglenirsin heralde:) Bakanlikla gorusulmesi lazim bencede, ben varim goruselim ben bu olayi bat lara tasiyim dekanlarla goruselim onlarla rektorlukten yazi cikarip hatta becerebilirsek randevu alip bakanlikla gorusuruz.. O da olmazsa ben basbakana giderim dert degil

Ama birde soyle bir durum var benim zamanima belki mecburi kalkar mezun olmama 3 sene var daha.. bunu beklemeye niyetim yok tabiki bir sekilde halledilir bu dedigin gibi..