Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

6457 Mesaj 577 Konu- Gönderen: 1080 Üye - Son üye: daphne
  Mesajları Göster
Sayfa: [1]
1  Genel Forumlar / Konu Dışı / Ynt: yatay geçiş : Ekim 14, 2006, 10:47:31 ÖS
rebelshine bence hangi okuldan mezun oldugunun onemli oldugu fikrinden kurtulmalisin.. Usmle ye tip fakultesinden mezun olan herkes girebilir sonra sen gider basvurularini yaparsin.. ha illa ben yatay gecis yapicam diyosan hacettepe almiyor diye birsey yok her sene bizim okuldan bir iki kisi geciyor yani soyle soyleyim 90 in uzerinde ortalaman varsa gecersin oyle amca dayiya gerek yok cok fazla.. ama aldigin derslerin uymasi lazim hacettepe cerrahpasa baskent komite sistemi uyguladigi icin hemen hemen ayni programlari ama marmaradan 1 de 2 de gecemezsin saniyorum.. en saglami klinige gecerken basvur.. basvuru zamaninida iyi takip et yayinliyorlar yatay gecis kontenjanlari falan vs.. Ama bende punk a katiliyorum sana internlukte en az zahmeti vericek okulu sec ve guzelce dersine calis bence.. nerden mezun oldugunun usmle icin bir onemi yok.. onemli olan skor un..Basarilar..
2  USMLE Sınavlar Forumu / USMLE Step 1 / Ynt: Ankarada çalışma arkadaşı : Eylül 13, 2006, 08:38:38 ÖS
Olur umarim punk ne diyim hepimizin dilegi istegi ayni tabiki.. diploma yada fotokopisi bir belge ele gelmedigi icin gittiler mecburilerine ama bende her sekilde daha sinava girmemem mezun olmama cok olmasina ragmen ugrasirim bu isle.. Umarm hallolur bencede olmak zorunda..
3  USMLE Sınavlar Forumu / USMLE Step 1 / Ynt: Ankarada çalışma arkadaşı : Eylül 13, 2006, 06:55:36 ÖS
Arkadalsar diplomayi mecburi yapmadan alamiyoruz, pasa pasa gidiyoruz doguya, niye dogu cunku 300 gun.. benim usmle ye  arkadaslarim su an oyle yapiyor ..
4  USMLE Sınavlar Forumu / USMLE Step 1 / Ynt: Ankarada çalışma arkadaşı : Eylül 09, 2006, 05:19:22 ÖS
:Dya ben sinava simdi giricem demedimki zaten punk:) step 1 i besin yazinda vericem, 6 nin ortasinda da step 2 diye dusundum kafamdan, yazin ayarlicam bi clerkship kendime bu yaz da yapicaktim aslinda ama olmadi iste onu ayarlarim mutlaka bir sekilde..Calismak icin coook cok erken diyorsun ama karari vermek ve ucundan tutmak lazim bence, hazir bu gazla baslamazsam simdi degil seneye diye diye ben mezun olur cikarim bundan eminim. En azindan stajlarla birlikte kitaplara goz gezdiririm iste ogrendigim kadar, vakit buldukca ciddi ciddi oturur her an sinava giricekmis gibi yuklenirim arada,yani zaten besinci sinifta yuklenir calisirim, herkes kendini biliyo valla dedigim gibi ben simdi erken erken derseeem cok zorlanirim sonra, bide tus olayi var tabi tus a girmeyi hic mi hic dusunmuyorum..ya punk ben amerikada kalicagim yeri bile ayarladim kafamda onlari anlatsam cok eglenirsin heralde:) Bakanlikla gorusulmesi lazim bencede, ben varim goruselim ben bu olayi bat lara tasiyim dekanlarla goruselim onlarla rektorlukten yazi cikarip hatta becerebilirsek randevu alip bakanlikla gorusuruz.. O da olmazsa ben basbakana giderim dert degil  Grin Ama birde soyle bir durum var benim zamanima belki mecburi kalkar mezun olmama 3 sene var daha.. bunu beklemeye niyetim yok tabiki bir sekilde halledilir bu dedigin gibi..
5  USMLE Sınavlar Forumu / USMLE Step 1 / Ynt: Ankarada çalışma arkadaşı : Eylül 09, 2006, 11:55:21 ÖÖ
ya tamam turk mantigi evette yani ne biliiim hedefim benim yurtdisinda uzmanlik yapmaksa bu abuk subuk diplomasi yuzundende yapamayacaksin denilicekse bana her turlu turk mantalitesi ingiliz mantalitesi yaparim napiyim.. ne demisler bi ise turk gibi basla ingiliz gibi bitir.. bi sekilde ayarlanir ama hakkatende dedigin gibi dekana cevap yazmadilarsa ne bicim bi kurummus ya.. Yani bakanlikla falan gorussek:) cok mu ucuyorum yine yaaa.. ya acikcasi nasil olacagina kafa patlatamiyorum su an tek derdim su sinavlara hazirlanmak cunku ama belki dekanliklarla gorusurp ortak bir saldiriya gecilebilir.. ben bizim okulun batinda calisiyorum(bilimsel arastirma toplulugu) ankaradaki ve hatta tr deki tiplarin dekanliklariyla ortak gorusup bir sekilde yazilar gonderilebilir konusabiliriz boyle birsye eger gerek kalirsa.. ne bilim bi ise yaricaksa dedigim gibi herseyi yapmaya varim ben... Ya arkadaslar ne bicim bi ulkedeyiz ohoooooo... az once bizden bu sene mezun bi arkadasla konustum o da usmle ye hazirlaniyordu hatta bolum birincisi oldu mecburisini yapip gidicekmis hic bir sekilde ayrlayamamis... amaaaaan unutun yazdigim herseyi hevesim kirildi valaaa of bee!!
6  USMLE Sınavlar Forumu / USMLE Step 1 / Ynt: Ankarada çalışma arkadaşı : Eylül 08, 2006, 11:32:36 ÖS
Arkadaslar varmi ankarada boyle bir calisma grubu ben takip edemedim forumu.. ben donem4 tteyim daha ilk stepe cok var benim icin ama basladim calismaya en azindan ucundan tuttum kaplanin eger varsa boyle bir grup oturup bir beyin firtinasi yapip kaynaklarimizi paylasabiliriz, birde su diploma olayinda ya aslinda adamlara aciklanabilir bu durum kabul olunmak icin illa diplomaya gerek yok , sonucta diploma goturmeyebiliriz ama bir sekilde transkript gibi butun donemlerin notlarini dekanliktan imzali bir sekilde alabiliriz.. hadi oda olmadi hati gonul isi okuldaki en torpilli hocalara biraz yagcilikla hocam referans gosterin cart curt bi sekilde bence onemli olan kabul edilirmi edilmezmi degil adam akilli notlari alirsak su sinavdan adamlar manyakmi ya yok senin diplomana devlet el koymus okuma burda mi dicekler?? derlermi ya:(
7  Genel Forumlar / Konu Dışı / Ynt: CANADA : Ağustos 22, 2006, 08:29:30 ÖS
Evet ediyor diye biliyorum sonucta amerikadan cikiyorsun hele heleki referans gosterirsen direk soyle bir iki saglam hocayla gidersen isler cok daha kolay yuruyor, tabi vatandaslik sorunu var ama zannetmiyorum amerika vatandaslarina sorun cikaricaklarini, (tekrar bakicam simdi ) maaslari hic kucuk gorme zaten durduk yere para dagitiyor canada, yok butcede fazla cikti kisi basi 400 dolar, yok yine fazla cikti obur ay 200 dolar, su an bir isim cikti yazinin gerisini getiricem cok ozur dilerim... gorusmek uzere
8  Genel Forumlar / Konu Dışı / Ynt: CANADA : Ağustos 22, 2006, 05:31:52 ÖS
Merhaba, USMLE yi kabul etmiyormu canada?Bende bu sene basinda baktim epey gercekten cok zorluyorlar ne olursa olsun immigration sart, usmle puanlari yuksekse eger bir sekilde canada ya basvurularimizda sansimiz olurmu merak ediyorum...
Sayfa: [1]