|
Ufuk
|
 |
« Yanıtla #15 : Şubat 20, 2007, 06:20:17 ÖS » |
|
merhaba arkadaşlar. cidden çok güzel fikirler ortaya atılmış. benim de bir önerim var. sitemizin bir logosu yok daha. güzel bir logo oluşturabilirsek çok güzel olur.site sık kullanılanlara eklendiğinde yanında bir logo çıkmıyor. teknik olarak ayrıntısını yada yapılabilirliğini bilmiyorum ama bu konudan anlayan arkadaşlarımız varsa bende elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım onlara. bunun dışında bilgilerin düzenlenmesi aşamasında ben de aktif olarak yer almak isterim. usmle konusunda fazla bilgim yok,yeni bilgiler katamam ama en azından mevcut bilgilerin taranıp düzenlenmesi konusunda yardımcı olabilirim. zaten komitem bittikten sonra sitede yazılanları taramayı düşünüyordum. bu konuda bana da bir görev verirseniz çok mutlu olurum. böylece ben de siteye bir katkıda bulunmuş olurum. zaten siteden durmadan bir şeyler alıp hiç vermeyenler arasındayım  bu cidden çok rahatsız edici bir durum.
|
|
|
|
|
|
Beni Türk hekimlerine emanet ediniz! Mustafa Kemal ATATÜRK
|
|
|
|
akcardio
|
 |
« Yanıtla #16 : Şubat 20, 2007, 06:46:41 ÖS » |
|
Arkadaslar benin önerim ise "eyalet ve sehirler" diye bir baslık olsun gezip gördüğümüz yerler hakkında düşüncelerimizi ve tecrübelerimizi paylaşırız.Hem ilerde gitmeyi planladığımız yerler hakkında kendi arkadaslarımızın fikirlerinden faydalanmıs oluruz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hakan
|
 |
« Yanıtla #17 : Şubat 20, 2007, 06:54:16 ÖS » |
|
yaparız.. Kurulumunda birşey yok.. Önemli olan doldurabilmek. Eğer buna karar verdiyseniz ben hemen çalışmalara başlayabilirim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ulas Mehmet Camsari
|
 |
« Yanıtla #18 : Şubat 20, 2007, 07:13:45 ÖS » |
|
Logo cok mantikli. Bir kac tane hazirlatip aralarindan secebiliriz. ANket yaparak mesela.
Eyalet ve sehirler fikri de cok guzel bence. Ben hemen boyle bir ana baslik acayim. Simdilik sehirleri koymuyorum o zaman, yazildikca, ilgili olanlari ilgili sehirlerin altina tasiriz. Nasil?
Ek :
Sehir ve eyalet kismini Cleveland ile actim. Herkes yasadigi sehirler ilgili Sehir, Eyalet adi seklinde bir baslik acsin lutfen. Daginik basliklare acmayalim duzenli olalim diyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
efx
|
 |
« Yanıtla #19 : Şubat 20, 2007, 07:16:07 ÖS » |
|
ben medikal bir reklam ajansında çalışıyorum, bizim ekipteki bir kaç arkadaştan yardım alabilirim logo için.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bora(PunK)
|
 |
« Yanıtla #20 : Şubat 20, 2007, 10:51:12 ÖS » |
|
Ulaşcım benim de senden bir ricam olacak siteyi geliştirmek babında. Amerikadaki asistanlık hayatı, intern hayatı gibi konularda zamanın oldukça yazarsan çok sevinirim.  Özellikle psikiyatri asistanligi konusunda yazacaklarini çok merak ediyorum ama herhalde seneye asıl psikiyatride çalışıyor olacaksin.. Genel olarak TRdeki asistanlıklardan farklari nedir, avantaj-dezavantaj, sosyal bakımdan, medikal bakımdan... ucunu açık bırakıyorum çünkü herşeyi merak ediyorum. Aklına geldikçe, zamanın oldukça... Kolay gelsin NOT: Sitede böyle bir başlık da açsak güzel olur tabi zamanlar asistanliga geçecek arkadaşlar burda kendi hayatlarından bahsederler. Şuan için "pioneer" bir tek Ulaş var ama seneye ona Reha, Yeliz ve Hope da katılınca çok çeşitli yorumlar alabileceğiz amerikada doktorluk hayatıyla ilgili
|
|
|
|
|
|
"Never regard study as a duty, but as the enviable opportunity to learn" (Albert Einstein)
|
|
|
|
|
|
|
|
Ulas Mehmet Camsari
|
 |
« Yanıtla #23 : Şubat 21, 2007, 12:09:42 ÖÖ » |
|
Ulaşcım benim de senden bir ricam olacak siteyi geliştirmek babında. Amerikadaki asistanlık hayatı, intern hayatı gibi konularda zamanın oldukça yazarsan çok sevinirim.  Özellikle psikiyatri asistanligi konusunda yazacaklarini çok merak ediyorum ama herhalde seneye asıl psikiyatride çalışıyor olacaksin.. Genel olarak TRdeki asistanlıklardan farklari nedir, avantaj-dezavantaj, sosyal bakımdan, medikal bakımdan... ucunu açık bırakıyorum çünkü herşeyi merak ediyorum. Aklına geldikçe, zamanın oldukça... Kolay gelsin NOT: Sitede böyle bir başlık da açsak güzel olur tabi zamanlar asistanliga geçecek arkadaşlar burda kendi hayatlarından bahsederler. Şuan için "pioneer" bir tek Ulaş var ama seneye ona Reha, Yeliz ve Hope da katılınca çok çeşitli yorumlar alabileceğiz amerikada doktorluk hayatıyla ilgili Bora, sagol hatirlattigin icin. Aslinda bu sene karisik benim, hem psikiyatrideyim hem dahiliyede ve diger rotasyonlarda, her ay baska bir yerdeyim ama mutlaka yazmaliyim haklisin. Vakit buldugum ilk an boyle bir metin yazacagim. Soz. Gecirtirmiyorum sanmayin bak daha once soz verdiklerimi yapmadim mi ? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ulas Mehmet Camsari
|
 |
« Yanıtla #24 : Şubat 21, 2007, 12:10:45 ÖÖ » |
|
Ben bu koprulerden giremiyorum wiki'ye. Bilginize...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gamze Balci Camsari
|
 |
« Yanıtla #26 : Şubat 21, 2007, 01:24:39 ÖÖ » |
|
Arkadaslar kendi wikimiz gercekten aradigimiz ilac olabilir... Ne guzel fikir gercekten de! Eminim harika olacak.
Logo icin de birkac girisimim olacak, olumlu sonuclanirsa hemen paylasacagim. Hepimize kolay gelsin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hakan
|
 |
« Yanıtla #27 : Şubat 21, 2007, 01:26:15 ÖÖ » |
|
Bu sorun DNS ayarlarından olabilir.. Yeni bir domain açılınca DNS leri tam aktif olana kadar bazı bölgelerden girilemiyor. Ama bu durum en fazla 2-3 gün sürüyor. Bu dönem zarfında giremeyen arkadaşlar http://anonymouse.org/cgi-bin/anon-www.cgi/http://wiki.usmleturk.com adresi üzerinden girebilirler. Ben bu koprulerden giremiyorum wiki'ye. Bilginize...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vincent
Acemi
|
 |
« Yanıtla #28 : Şubat 22, 2007, 07:40:28 ÖS » |
|
Arkadaşlar sitenin geliştirilmesi konusunda sakıncası yoksa bende aktif olarak görev almak isterim. Yaklaşık 7 aydır sitenin bir üyesiyim. Sadece gönderilen mesajları okuyan, eklenen dosyaları etkisiz bir üye olmak istemem doğrusu. Malum hepimizin dersleri yoğun. Yapılabileceklerim konusundaki mesajları ve paylaşımları bekliyorum. herkese kolay gelsin. İyi çalışmalar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ufuk
|
 |
« Yanıtla #29 : Mart 05, 2007, 01:56:46 ÖÖ » |
|
aklıma bir şey daha geldi. sitedeki çalışma gruplarını daha organize bir şekilde ele alabiliriz. mesela çalışma gruplarını donem 1 den donem 6 ya kadar ve mezunlar diye 7 ana gruba ayırabiliriz. daha sonra bu gruplar kendi içlerinde istanbul ankara ... ve o gruplarda daha sonra fakültelere ayrılabilir. böylece site içi iletişim günlük hayatımıza daha rahat yansır. aynı fakülteden birbirini tanımayan bir suru arkadaşımız olabilir sitede. yuz yuze gorusursek ozellikle beraber bir çalışma yurutursek gerek motivasyon gerekse başarı açısından cok yol kat edebiliriz.
|
|
|
|
|
|
Beni Türk hekimlerine emanet ediniz! Mustafa Kemal ATATÜRK
|
|
|
|