Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

7149 Mesaj 641 Konu- Gönderen: 1271 Üye - Son üye: probably
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: V.İ.P Bölümüne Kota Sınırlaması !!  (Okunma Sayısı 778 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hakan
Yönetici

« : Mart 04, 2007, 12:40:53 ÖS »

Sevgili Üyelerimiz;

Kendi serverimizden Dosya indirmeye olanak sağladığımız V.İ.P bölümüne "25" mesaj sınırı getirildi. Bunun yapılmasındaki amaçlar;

- Sunucumuzun kapasitesi; Bu bölümün tüm üyelere açık olması, sunucu kapasitemizi zorlayacak bir duruma geldi

- Daha kaliteli hizmet; Kotalı erişim durumunda şuanda 1 GB ın üzerinde olan dosya paylaşımımızı 5-6 GB a çıkarabileceğiz.

- Güvenlik; Üye olur olmaz bu bölümün görünür hale geçmesi sonucu, burdaki linklerin dışarıda yayınlanma olasılığı artıyor, buda sunucumuzu oldukça zorluyor.

Anlayışınıza sığınarak bu zorunlu durumdan dolayı özür dileriz..
zbilgi
Ast Üye
**

« Yanıtla #1 : Ağustos 26, 2008, 03:18:59 ÖÖ »

Merhabalar

Bu VİP dediğiniz bölüm, usmleturk adını içeren bir site adresine sahip mi? Bu gün rapishare arama motorlarından birinde böyle bir adresin kaynak olarak gösterildiği linkler gördüm, gayet güzel çalışıyorlardı. Böyle bir durum olduğunu bilmiyordum, o nedenle motorun adını aklında tutmak gibi bir çabam olmadı ne yazık ki. Ama aynı linklere ben site dahilinden ulaşamıyorum mesela.

Onlar daha önce yayılmış dosyalar mıydı acaba Huh

Hakan
Yönetici

« Yanıtla #2 : Ağustos 26, 2008, 09:42:09 ÖÖ »

Hayır zeynep, senin dediğin blog.usmleturk.com adresi.. Zaten o sitedeki dosya yayınınıda durdurduk. VİP denen bölüm (şuanda adı "Özel Bölüm" olarak geçen) sadece forum üyelerinin görebildiği bir bölüm. Ayrıca yukarda "25" mesaj sınırı diye bahsedilen de, "15" e düşürüldü. Yani 1 mesaj daha atınca o bölümü görebileceksin Smiley
zbilgi
Ast Üye
**

« Yanıtla #3 : Ağustos 26, 2008, 10:43:26 ÖÖ »

Hımm, atayım bari o mesajıSmiley

Daha önce içinde yazı yazdığım bir sitede, toplu aktivite fotoğrafları siteden denenince görülmüyor(üye olmayanlara), google' ın grafik araması ama her nasılsa buluyordu. O tür bir şey olmasın dedim:)

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: