Merhaba,
Bu sitenin İNANILMAZ bir kaynak olduğu; first aid'in ve onun gibi kutsal kitapların çok daha önünde yer aldığı yadsınamaz bir gerçek.
Gün geçtikçe artan üye ve mesajlar her ne kadar güzel bir şekilde dizinlense de; internetin önünde duran en büyük tehlikenin- bu bilgilerin düzenlenebilecek ve kolayca bulunabilecek bir şekilde yapılanmasındaki zorluk(buna da sanal alzheimer diyorlar herhalde)- bu forum için de olabileceği kanaatindeyim. O kadar önemli yazılar bazen o kadar tesadüfi bir şekilde karşıma çıkıyor ki, bu korkuyu yaşamadan edemiyorum.
Bu sebeple, forumda yeni konuları ve gruplamaları yaparken, şu anda internetteki her diğer forumun düştüğü duruma düşmemek için, bir yapılanma içinde olmamız gerekmekte.. Bu ya yeni bir arayüz( bilmiyorum yapabilir miyiz?) ya da yeni bir başlıklama şeklinde olabilir mi diye düşünüyorum?
Ya da kendi kaynaklarımızı oluşturmak bakımından kitapların(hepsi internette rapid de var mı bilemiyorum) taranması gibi( yasal tehlikeleri bertaraf ederekten) işlemlerde yer alabilirim.
Yukarıda yazdıklarımın bir eleştiri olarak algılanmamasını, tam tersine bunu yaparken içinde benim de tuzum olabilirse( ve gönüllü arkadaşların) çok mutlu olacağımı, daha verimli ve uzun ömürlü olabilmenin her zaman temelinde geleceği görmek ve planlı olmak olduğunu düşünmekteyim.
Tekrardan siteyi kuran, yaşatan, büyüten ve kendisi kadar düşünen herkese sonsuz saygılar, kucak dolusu sevgiler...
Sağlıcakla
Doğan..
Ek 1: Bu konuların forum sessizken arada bir yoklanarak; temel hassasiyet seviyesinin belli bir düzeyde tutulması motivasyon, iyileştirme ve birlikte hareket için hayati önem taşımakta.
Ek 2 : Ölü linkleri gören herkesin, bir şekilde moderatörlere ulaşması da aklımızda bulunmalı