Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

5605 Mesaj 529 Konu- Gönderen: 1216 Üye - Son üye: kısıl
Sayfa: 1 2 [3]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Siteyi hep beraber geliştirelim  (Okunma Sayısı 3183 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Onur
Genel Gözlemci
Çevrimdışı Çevrimdışı

On an island

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #30 : Mart 05, 2007, 01:58:55 ÖÖ »

aklıma bir şey daha geldi. sitedeki çalışma gruplarını daha organize bir şekilde ele alabiliriz. mesela çalışma gruplarını donem 1 den donem 6 ya kadar ve mezunlar diye 7 ana gruba ayırabiliriz. daha sonra bu gruplar kendi içlerinde istanbul ankara ... ve o gruplarda daha sonra fakültelere ayrılabilir. böylece site içi iletişim günlük hayatımıza daha rahat yansır. aynı fakülteden birbirini tanımayan bir suru arkadaşımız olabilir sitede. yuz yuze gorusursek ozellikle beraber bir çalışma yurutursek gerek motivasyon gerekse başarı açısından cok yol kat edebiliriz.

güzel bir fikir..

efx
Genel Yürütücü
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #31 : Mart 05, 2007, 02:08:59 ÖÖ »

aklıma bir şey daha geldi. sitedeki çalışma gruplarını daha organize bir şekilde ele alabiliriz. mesela çalışma gruplarını donem 1 den donem 6 ya kadar ve mezunlar diye 7 ana gruba ayırabiliriz. daha sonra bu gruplar kendi içlerinde istanbul ankara ... ve o gruplarda daha sonra fakültelere ayrılabilir. böylece site içi iletişim günlük hayatımıza daha rahat yansır. aynı fakülteden birbirini tanımayan bir suru arkadaşımız olabilir sitede. yuz yuze gorusursek ozellikle beraber bir çalışma yurutursek gerek motivasyon gerekse başarı açısından cok yol kat edebiliriz.
Önceki tecrübelerime dayanarak (çalışma grubu toplantılarından birisini iki kişi yapmıştık) doğru dürüst işleyen bir tane çalışma grubu yeter de artar bile diyorum Smiley
Ufuk
Genel Gözlemci
Çevrimdışı Çevrimdışı

primum non nocere!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #32 : Mart 05, 2007, 05:11:53 ÖS »

ama dikkat edersek bundan onceki calışma grubu toplantıları butun istanbulu kapsıyordu. ve genelde kimse birbirini tanımadığı için insanların çekindiklerini düşünüyorum. bunun dışında benim katıldığım toplantıda bir mezun bir intern bir tane 2. sınıf ve bir tane de 4. sınıf vardı, bende 1. sınıf olarak katılmıştım Cheesy yani herkes başka yerlerden tek ortak noktamız istanbulda usmle ye hazırlanıyor olmamızdı. aynı sınıfların bir arada çalışma yurutmesi gerekiyor bence cunku herkesin hazırlığı farklı olunca ortak bir şeylerin yürütülmesi cok zor. ama sınıflara ve fakültelere ayrılırsak: orneğin aynı fakültede olanlar hergun yada 2 gunde bir gorusebilir en azından birbirlerinden haberdar olurlar, her hafta aynı şehirde bulunan aynı donemler toplanabilir ve her ayda aynı şehirdeki butun usmle ciler toplanabilir. hatta abartıyorum yılda bir kere de tum turkiyedeki usmleciler toplanabilir Smiley  bugun için cok zor olduğunu biliyorum ama herkesi genel olarak toplamaktansa ufak gruplar krup(kaldı ki bu gruplar ortak kaygıları paylaşıyor olacak) daha sonra onları bir araya getirmek cok daha kolay olur bence.istedikten sonra her şeyi yapabiliriz.

Beni Türk hekimlerine emanet ediniz!
                Mustafa Kemal ATATÜRK
efx
Genel Yürütücü
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #33 : Mart 05, 2007, 05:31:57 ÖS »

orneğin aynı fakültede olanlar hergun yada 2 gunde bir gorusebilir en azından birbirlerinden haberdar olurlar, her hafta aynı şehirde bulunan aynı donemler toplanabilir ve her ayda aynı şehirdeki butun usmle ciler toplanabilir.

iyimserliğine hayranım Cheesy
Ufuk
Genel Gözlemci
Çevrimdışı Çevrimdışı

primum non nocere!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #34 : Mart 05, 2007, 06:48:56 ÖS »

Smiley haklısın efx. aslında bende senin gibi bazi şeylerin farkındayım. tabi sen bir suru toplantıyı organize etmeye calıştın ondan daha tecrubelisin bana bir toplantı yetmişti bir çok şeyi gormem için ama yine de ne demişler?
SUÇTUR ÜMİTSİZLİĞE KAPILMAK!
Cheesy

Beni Türk hekimlerine emanet ediniz!
                Mustafa Kemal ATATÜRK
efx
Genel Yürütücü
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #35 : Mart 05, 2007, 07:02:28 ÖS »

Smiley haklısın efx. aslında bende senin gibi bazi şeylerin farkındayım. tabi sen bir suru toplantıyı organize etmeye calıştın ondan daha tecrubelisin bana bir toplantı yetmişti bir çok şeyi gormem için ama yine de ne demişler?
SUÇTUR ÜMİTSİZLİĞE KAPILMAK!
Cheesy
Smiley Martın ikinci haftasına yeni bir organizasyon girişiminde bulunabiliriz; 17 Mart mesela. İstanbuldaki (1. sınıftan varsa uzmanlığını alanlara kadar)herkes bir araya gelelim.
Bora(PunK)
Sözlerim kılıçtan keskin
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #36 : Mart 06, 2007, 12:58:35 ÖÖ »

Alıntı
orneğin aynı fakültede olanlar hergun yada 2 gunde bir gorusebilir en azından birbirlerinden haberdar olurlar, her hafta aynı şehirde bulunan aynı donemler toplanabilir ve her ayda aynı şehirdeki butun usmle ciler toplanabilir.
Taylor Durden tarzi bir kurgu hissettim  Grin

"Never regard study as a duty, but as the enviable opportunity to learn" (Albert Einstein)
dodo
Genel Gözlemci
Çevrimiçi Çevrimiçi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #37 : Nisan 02, 2008, 12:58:46 ÖÖ »

Merhaba,
Bu sitenin İNANILMAZ bir kaynak olduğu; first aid'in ve onun gibi kutsal kitapların çok daha önünde yer aldığı yadsınamaz bir gerçek.
Gün geçtikçe artan üye ve mesajlar her ne kadar güzel bir şekilde dizinlense de; internetin önünde duran en büyük tehlikenin- bu bilgilerin düzenlenebilecek ve kolayca bulunabilecek bir şekilde yapılanmasındaki zorluk(buna da sanal alzheimer diyorlar herhalde)- bu forum için de olabileceği kanaatindeyim. O kadar önemli yazılar bazen o kadar tesadüfi bir şekilde karşıma çıkıyor ki, bu korkuyu yaşamadan edemiyorum.

Bu sebeple, forumda yeni konuları ve gruplamaları yaparken, şu anda internetteki her diğer forumun düştüğü duruma düşmemek için, bir yapılanma içinde olmamız gerekmekte.. Bu ya yeni bir arayüz( bilmiyorum yapabilir miyiz?) ya da yeni bir başlıklama şeklinde olabilir mi diye düşünüyorum?

Ya da kendi kaynaklarımızı oluşturmak bakımından kitapların(hepsi internette rapid de var mı bilemiyorum) taranması gibi( yasal tehlikeleri bertaraf ederekten) işlemlerde yer alabilirim.

Yukarıda yazdıklarımın bir eleştiri olarak algılanmamasını, tam tersine bunu yaparken içinde benim de tuzum olabilirse( ve gönüllü arkadaşların) çok mutlu olacağımı, daha verimli ve uzun ömürlü olabilmenin her zaman temelinde geleceği görmek ve planlı olmak olduğunu düşünmekteyim.

Tekrardan siteyi kuran, yaşatan, büyüten ve kendisi kadar düşünen herkese sonsuz saygılar, kucak dolusu sevgiler...

Sağlıcakla
Doğan..

Ek 1: Bu konuların forum sessizken arada bir yoklanarak; temel hassasiyet seviyesinin belli bir düzeyde tutulması motivasyon, iyileştirme ve birlikte hareket için hayati önem taşımakta.
Ek 2 : Ölü linkleri gören herkesin, bir şekilde moderatörlere ulaşması da aklımızda bulunmalı Wink
Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: