|
Bora(PunK)
|
 |
« Yanıtla #30 : Eylül 20, 2007, 02:57:52 ÖS » |
|
Gençler yorulmadiniz mi ekran karsisinda oturmaktah yahu??! Mis gibi bogaza karsi otursak da bir de nargile olsa da hatta.. tadindan yenmez Ben 25 Eylul Sali istanbuldayim.. 29unda da ayrilacam. Hemen hızlı bir program ile haftaya bir buluşma yapalim.. Ben Mecidiyekoyde olacagim, Besiktastan istiklale veya karsida Kadiköy, Moda, Bagdat benim bildigim yerler. Mekan ismi soylesem sadece Rock bar biliyorum istanbulda ama bulusup otururuz uygun bir yere  Siz 24unde MSNde toplanin hadi de isteyenlerle de yuzyuze bulusup goruselim salı-cmts arasinda. Efx zaten senle bir goruselim abi artik ayip oluyor 1 senedir tanisiyoruz, 10 dk da mesafedeymissin artik bahane istemem  Yalniz oruc tutanlar olabilir ona gore gelecekler belirtsinler iftar sonrasi mi tercih ederler yoksa oncesinde mi... Oncesinde bulusursak en fazla cay icilcek bi yere otururuz simdi ayip olmasin tutanlara ama nargile de olursa ben dayanamam onu da soyleyeyim, tüttürürüm
|
|
|
|
|
|
"Never regard study as a duty, but as the enviable opportunity to learn" (Albert Einstein)
|
|
|
|
efx
|
 |
« Yanıtla #31 : Eylül 20, 2007, 03:19:40 ÖS » |
|
Bana uyar ama hafta içi akşam saatleri müsait olabilirim (mesai sonrası yani). Cumartesi kaçta döneceksin, ona göre bir organizasyon yapalım?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hassah54
|
 |
« Yanıtla #32 : Eylül 20, 2007, 08:33:51 ÖS » |
|
süper yaaaa haftasonu yada Bora'nın dediği haftaiçi akşamlarından birinde toplanalım.....Ben gelirim her türlü....Pzt msn de olamayabilirim...görüşmek üzere...
|
|
|
|
|
|
Stj Dr Hasan Hüseyin Şahin Marmara Universitesi Tıp Fakültesi
|
|
|
|
mehmet özen
|
 |
« Yanıtla #33 : Eylül 20, 2007, 11:39:24 ÖS » |
|
ben söz vermeyeyim ama 24-25 inde olursa istanbuldaki toplantıya katılabilirim. yani bana göre ayarlayamayın ama gelme ihtimalim var
|
|
|
|
|
|
hiçbirşey imkansız değildir
|
|
|
Ufuk
Genel Gözlemci

primum non nocere!
|
 |
« Yanıtla #34 : Eylül 21, 2007, 12:08:01 ÖÖ » |
|
arkadaşlar ben bu tarihlerde her türlü plana(gerek msn toplantısı gerek nargile  ) uyabilirim. yeter ki önceden haberim olsun. siz kararı verin ben de uyarım. haberinizi bekliyorum.
|
|
|
|
|
|
Beni Türk hekimlerine emanet ediniz! Mustafa Kemal ATATÜRK
|
|
|
meryem
Acemi
|
 |
« Yanıtla #35 : Eylül 21, 2007, 01:36:26 ÖÖ » |
|
merhaba ben msn e toplantisina katilabilirim malum istanbul uzak kaliyor  gorusmek uzere
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bora(PunK)
|
 |
« Yanıtla #36 : Eylül 21, 2007, 11:51:05 ÖÖ » |
|
Cmts öğlen 12:30da ucagim o sebeple mecburen haftaici bulusabilecegiz... Ben 25inde aksama dogru ist.te olacagim, Mecidiyeköy'de... O zaman Mehmet'i de gruba katalim; Rebelshine, Efx, Hassah, Mehmet ve ben... grup harika! 25 Eylül Salı aksami saat 20:00de Taksimde diyelim mi??? (ya da Avrupa tarafinda herhangibir yerde, Anadoluya yetisemeyebilirim)
|
|
|
|
|
|
"Never regard study as a duty, but as the enviable opportunity to learn" (Albert Einstein)
|
|
|
dr mrv
Acemi
|
 |
« Yanıtla #37 : Eylül 21, 2007, 01:14:29 ÖS » |
|
slm msn gorusmesine bende katilabilirim. Saatini ve gununu kesinlestirsek iyi olacak. Taksim toplantisinin gunu bana uymuyor. Belki baska zaman...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ufuk
Genel Gözlemci

primum non nocere!
|
 |
« Yanıtla #38 : Eylül 21, 2007, 04:47:29 ÖS » |
|
tamamdır ben varım. salı günü için uygunum. taksim olması da mantıklı bence. her yerden ulaşım rahat olur.
|
|
|
|
|
|
Beni Türk hekimlerine emanet ediniz! Mustafa Kemal ATATÜRK
|
|
|
|
efx
|
 |
« Yanıtla #39 : Eylül 21, 2007, 05:01:49 ÖS » |
|
Cmts öğlen 12:30da ucagim o sebeple mecburen haftaici bulusabilecegiz... Ben 25inde aksama dogru ist.te olacagim, Mecidiyeköy'de... O zaman Mehmet'i de gruba katalim; Rebelshine, Efx, Hassah, Mehmet ve ben... grup harika! 25 Eylül Salı aksami saat 20:00de Taksimde diyelim mi??? (ya da Avrupa tarafinda herhangibir yerde, Anadoluya yetisemeyebilirim)
Ok 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mehmet özen
|
 |
« Yanıtla #40 : Eylül 21, 2007, 06:12:31 ÖS » |
|
arkadaşlar 26 sında sabah 8,55 de uçağım var istanbulu da pek iyi bilmiyorum yani gelip gelemeyeceğimi şimdiden söyleyemiyorum kusura bakmayın ama imkanım olursa kesin gelirim bu arada kalabileceğim birkaç yer var komik bir soru olacak ama sabah 7 de havaalanında olmam gerekiyormuş nerde kalırsam hem buluşmaya gelebilir hem de uçağa sabah 7 de yetişebilirim söyleyebilir misiniz
|
|
|
|
|
|
hiçbirşey imkansız değildir
|
|
|
|
Hakan
|
 |
« Yanıtla #41 : Eylül 21, 2007, 07:57:48 ÖS » |
|
bahçelievlerden, aksaraya kadar olan hatta biryerde kalabilirsin.. Hem taksime tek otobüsle gelirsin, hemde havaalanına metroyla gidebilme imkanın olduğundan geç kalma riskin olmaz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hassah54
|
 |
« Yanıtla #42 : Eylül 22, 2007, 11:13:33 ÖÖ » |
|
Karşıda tramvay ve metro hattına yakın herhangi bir yerde kalabilirsin sanırım 40 dk sürüyor maksimum havaalanına gitmek....Ama kalacağın yerlerden birinde araba varsa en mantıklısı o olur baya erkenmiş saat....yani 6 da metro varmı bilmiyorum bi bakmak gerekir netten... Salı akşam 8 banada uyar Taksimde çok iyi bir yer bence görüşmek üzere....Bir de buluşacağımız yeri seçelim arkadaşlar...
|
|
|
|
|
|
Stj Dr Hasan Hüseyin Şahin Marmara Universitesi Tıp Fakültesi
|
|
|
mustafa
Acemi
|
 |
« Yanıtla #43 : Eylül 22, 2007, 12:48:03 ÖS » |
|
slm arkadaslar bende toplantıya katılmak istiyorum.(ayrıca msn görüşmesinede katılmak istşyorum).Ancak ayın 25inde nöbetciyim nöbet 24 saat devam ediyo:(onun dışındaki günlerde katılabilirm umarım grsrz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mustafa
Acemi
|