Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

6821 Mesaj 603 Konu- Gönderen: 1176 Üye - Son üye: ped_mrh
UsmleTurk ForumlarıUSMLE Sınavlar ForumuUSMLE Step 1 Usmle İstanbul Toplantısı Takip başlığı
Sayfa: 1 ... 3 4 [5]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Usmle İstanbul Toplantısı Takip başlığı  (Okunma Sayısı 5630 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
StjDrCas
Acemi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #60 : Ekim 01, 2007, 09:00:08 ÖS »

bu kacirdigim ikinci toplanti oldu. umarim da son kacirisim olur:)

hipokrat bzim eski kanka:P
brightful
Acemi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #61 : Ekim 03, 2007, 10:00:51 ÖÖ »

toplantılarda alınan kararlar,katılımcılar tarafından maddelense ne güzel olur ,di mi?
efx
Ertuğrul
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #62 : Ekim 03, 2007, 10:33:09 ÖÖ »

toplantılarda alınan kararlar,katılımcılar tarafından maddelense ne güzel olur ,di mi?

Duymak istediğin cevap bu mudur bilmiyorum ama toplantılar yönetim kurulu toplantısı şeklinde olmuyor, genellikle tanışma ve tecrübe paylaşımı şeklinde oluyor Smiley
brightful
Acemi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #63 : Ekim 04, 2007, 12:42:04 ÖS »

toplantıyı kaçıran arkadaşların gelişmelerden haberdar olması için,öne sürdüğüm bir düşünceydi.varılan kararların paylaşımının ,çalışmay başlamış ya da başlayacak arkadaşlara yol göstereceği niyetindeyim.
istanbul üniversitesi kendi çatısı altında bir çalışma grubu oluşturmuş,kaynaklarını belirlemiş ve çalışmalarını sürdürüyor.onlar ,buluşmalarda aldıkları kararları sıralamışken,"maddelemek" kavramının çok da abest kaçmayacağı düşüncesindeyim.

efx
Ertuğrul
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #64 : Ekim 04, 2007, 01:23:02 ÖS »

toplantıyı kaçıran arkadaşların gelişmelerden haberdar olması için,öne sürdüğüm bir düşünceydi.varılan kararların paylaşımının ,çalışmay başlamış ya da başlayacak arkadaşlara yol göstereceği niyetindeyim.
istanbul üniversitesi kendi çatısı altında bir çalışma grubu oluşturmuş,kaynaklarını belirlemiş ve çalışmalarını sürdürüyor.onlar ,buluşmalarda aldıkları kararları sıralamışken,"maddelemek" kavramının çok da abest kaçmayacağı düşüncesindeyim.

İstanbul Üniversitesi Çalışma Grubu, 3. sınıf çalışma grubuydu (şimdi 4 olmuş olabilirler Smiley ), İstanbul Çalışma Grubu'nun (böyle bir statik grubun varlığından sözetmek ne kadar doğru bilmiyorum ama) önceki toplantılarına katılanlar arasında homojenite yoktu, kimisi 1. sınıftı kimisi 3. sınıf, intern, mezundu. Dolayısıyla "önceki toplantılarda" karar niteliğinde bir şeyler çıkmadı. Sadece ilk toplantı sonrası konuşulan bazı konular maddeleştirilmişti, onu da forumda zaten bulabilirsin.
Kaynkalar konusunda gelince, bu konuda üç aşağı beş yukarı bir konsensüs var.
Kaplan ders notları, Goljan ses kayıtları, RR pathology, mikrobiyoloji için belki MMRS, qbank, qbook, uw, webpath, robbins pathology (soru bankası) vs... Herkesin kendi çalışma tarzı ve stiline göre bu listeye eklediği ya da çıkardığı kitaplar olabilir. HY serisi de çok popüler (özellikle embyology) ama benim şahsi kanaatim, HY serisinin tam anlamıyla "review" kitapları olduğu, benim gibi temel bilimleri yıllar önce almış birisi için review'den önce "view" aşaması gerekiyor Smiley
Forumda stepleri vermiş kullanıcıların tecrübelerini aktardığı bir çok yazı var, yol göstermesi açısından bunların gayet yeterli olacağını düşünüyorum

Sayfa: 1 ... 3 4 [5]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: