Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

7158 Mesaj 642 Konu- Gönderen: 1275 Üye - Son üye: evrenozcinar
Sayfa: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 10   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Ankarada çalışma arkadaşı  (Okunma Sayısı 18206 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bora(PunK)
Sözlerim kılıçtan keskin
Yönetici

« Yanıtla #60 : Eylül 27, 2006, 02:25:43 ÖÖ »

Marrow.. sen neden "dean's letter" dedigin seye ihtiyac duyuyorsun?! mezunsun, sinavlarin hepsini bitirdin, match'lere geç kaldın ve yetistirmeye mi calisiyorsun??? Eğer durumun bu degilse senin "dean's letter" dedigin aslinda dean's office den alman gereken ve icinde hangi tarihte mezun oldugunu vs icermesi gereken bir mektup.. Bu mektupla mezun olduktan sonra diploman olmadan dahi sinavlara basvurabilir, extension yapabilirsin.
   O "the deans letter" ise basli basina farkli bir olay.. match'lerden once gerekecek sana...
  Şimdi sen fakülte değiştirmeyi düsündüğünden bahsettiğini hatırlıyorum da o zaman sen mezun da degilsin, o zaman nedir tam olarak senin ihtiyacin olan ben anlamadim..
 Roll Eyes

"Never regard study as a duty, but as the enviable opportunity to learn" (Albert Einstein)
mehmet özen
Genel Yürütücü

« Yanıtla #61 : Ekim 05, 2006, 12:01:19 ÖÖ »

vallahi bilmiyorum marrow arkadaşlar bu arada ben tekrar başvurumu yaptım ellerine ulaşmış inşallah bu sefer kabul edilecek

hiçbirşey imkansız değildir
mehmet özen
Genel Yürütücü

« Yanıtla #62 : Ekim 24, 2006, 08:26:36 ÖS »

iyi bayramlar arkadaşlar söyledim mi bilmiyorum başvurumu kabul etmişler turuncu kağıdı bekliyorum 13 ekimde postaya vermişler bakalım hayırlısı bu arada cs ye girmek için illa diploma fotokopisi istiyorlar mı

greenberet
Acemi
*

« Yanıtla #63 : Kasım 15, 2006, 08:22:53 ÖS »

punk merak ettiğim bir cok şey var aslında 4. sınıftayım ve amerika hayalleri kuruyorum.oğrenciyken yapmam geren şeylerde bana yardımcı olursan cok sevinirim... sadece geç kalmak istemiyorum... clerkship falan demişsin bu konularda beni bilgilendirirsen cok sevinirim
Bora(PunK)
Sözlerim kılıçtan keskin
Yönetici

« Yanıtla #64 : Kasım 16, 2006, 01:26:14 ÖÖ »

greenberet tek yapman gereken guzelce forumu oku, yapman gereken hersey enaz 2 defa anlatilmistir, hatta clerkship nedire kadar var sitede.. anlamadigin spesifik bir konu olursa sorabilirsin..

"Never regard study as a duty, but as the enviable opportunity to learn" (Albert Einstein)
greenberet
Acemi
*

« Yanıtla #65 : Kasım 19, 2006, 11:51:16 ÖS »

tesekkur ederimmmmm
mehmet özen
Genel Yürütücü

« Yanıtla #66 : Aralık 09, 2006, 04:26:22 ÖS »

arkadaşlar dowload bölümünde histoloji ve embriyoloji bölümü yok. acaba bu kısımlar anatomide olduğu için mi yok yoksa histoloji ve embriyoloji bölümü var da download kısmında mı yok bu konuda bilgisi olan biri varsa ve beni bilgilendirirse memmun olrum
bu arada 29 aralıkta sınava gireceğim bundan önceki destekleriniz için çok teşekkür ederim benim de yapabileceğim birşey varsa söylemeniz yeterli olur

nonname
Acemi
*

« Yanıtla #67 : Aralık 21, 2006, 05:32:20 ÖS »

ya bende ankarada okuyorum çalışmaya yeni başlicam step 1 için.beraber çalışalım diyen olursa çalışabiliriz..
Bora(PunK)
Sözlerim kılıçtan keskin
Yönetici

« Yanıtla #68 : Aralık 21, 2006, 05:50:56 ÖS »

Ocak ayinda ilk Ankara bulusmasini duzenleyelim o zaman.. Ben bunu organize edebilirim ama bakalim İstanbul 2. bulusma gibi 2 kisi bulusmayalim..  Grin  kimler gelir baska??

alpi
Ziyaretçi
« Yanıtla #69 : Aralık 21, 2006, 11:19:43 ÖS »

zamanı uygun olursa ben de dusunebilirim gelmeyi
greenberet
Acemi
*

« Yanıtla #70 : Aralık 21, 2006, 11:45:59 ÖS »

EVET BEN DE GELEBİLİRİM
Bora(PunK)
Sözlerim kılıçtan keskin
Yönetici

« Yanıtla #71 : Aralık 22, 2006, 02:08:55 ÖÖ »

Güzel, gelebilecek olanlar buraya bildirsinler bayramdan sonra gelmeyi düşünenlerle ortak bir zaman-mekan ayarlamasi yapariz...

mehmet özen
Genel Yürütücü

« Yanıtla #72 : Aralık 30, 2006, 11:45:06 ÖS »

punk geçmiş olsun step2 de buluşmak dileğiyle

Özo
Ziyaretçi
« Yanıtla #73 : Aralık 31, 2006, 12:06:34 ÖÖ »

Merhaba Mehmet19,
Sanırım dün step1'e girdin. Bizi bu konudaki tecrubelerin ve sonuçlar açıklanınca da sınav puanın hakkında bilgilendirir misin? Teşekkürler.
mehmet özen
Genel Yürütücü

« Yanıtla #74 : Ocak 01, 2007, 10:35:46 ÖS »

olur tabi anlatırım özo

Sayfa: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 10   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: