Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

7135 Mesaj 641 Konu- Gönderen: 1270 Üye - Son üye: aldoccrazy
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 10   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Ankarada çalışma arkadaşı  (Okunma Sayısı 18038 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mehmet özen
Genel Yürütücü

« Yanıtla #30 : Eylül 12, 2006, 09:18:45 ÖS »

arkadaşlar bu arada e maile cevap yazmışlar ıd numaram artık var
yalnız ben diplomanın bu şekilde alınabildiğini duydum isterseniz bi araştırın o adamların ne kadar cins olduğunu emin olun ben de biliyorum zamanında beni az uğraştırmadılar acceptance gelecek öyle yardımcı oluruz falan diyorlardı neyse siz bilirsiniz bi sormaktan zarar gelmez heralde 

hiçbirşey imkansız değildir
mehmet özen
Genel Yürütücü

« Yanıtla #31 : Eylül 12, 2006, 09:45:13 ÖS »

accept edilmiş mi edilmemiş mi nereden anlayabilirim application information da hiçbirşey yazmıyor
kusura bakmayın bu aralar sürekli soru sorup duruyorum

Bora(PunK)
Sözlerim kılıçtan keskin
Yönetici

« Yanıtla #32 : Eylül 12, 2006, 10:09:42 ÖS »

ecmfg.org sitesinden OASIS e gireceksin... orda gorursun "application status" olsa gerek.. "processing" vs yazar step1 icin..

"Never regard study as a duty, but as the enviable opportunity to learn" (Albert Einstein)
mehmet özen
Genel Yürütücü

« Yanıtla #33 : Eylül 13, 2006, 05:05:30 ÖS »

işte ordan girdim özel bir sayfa var tepesinde id numarası general information personel setting log out yazıyor USMLE™/CSA® Application Information diye bir yer var orda hiçbirşey yazmıyor accept edilip edilmediğimle ilgili Applicant Contact Information da da yazmıyor diğerlerinde de
yazan sadece şu USMLE™ Exams

Your Most Recent USMLE™ Step 1 Application

Date Received:     
Processing Status:     

Your Most Recent USMLE™ Step 2 CK Application

Date Received:     
Processing Status:     

Your Most Recent USMLE™ Step 2 CS Application

Date Received:     
Processing Status:     

ECFMG® Clinical Skills Assessment

Your Most Recent CSA® Application

Date Received:     
Processing Status:     
 bi de şu ismimi ve mailimi de yazmışlar ama onları siliyorum

Applicant Contact Information

Name: 
If the name above is incorrect or no longer current, please click the link below for more information.

Request to Change Name 

Please note that the above document is saved in PDF format. To view and/or print this document, you must have the Adobe® Acrobat Reader software. If you do not have the Acrobat Reader, you can get a free copy by clicking here and following the instructions. 

Address:  Data Not Available   
Telephone:  Data Not Available   
Fax:  Data Not Available   
E-Mail Address: 

If your address of record, telephone/fax number or email address, as displayed above, is incorrect or no longer current, you may make the necessary corrections or changes on-line by clicking the link below.

yeliz
Genel Gözlemci

« Yanıtla #34 : Eylül 13, 2006, 05:33:41 ÖS »

mehmet demekki basvurun henuz ellerine ulasmamis ...
sen nezaman ve hangi yolla(kargo,normal posta...) gondermistin...
lmn
Acemi
*

« Yanıtla #35 : Eylül 13, 2006, 06:55:36 ÖS »

Arkadalsar diplomayi mecburi yapmadan alamiyoruz, pasa pasa gidiyoruz doguya, niye dogu cunku 300 gun.. benim usmle ye  arkadaslarim su an oyle yapiyor ..
Bora(PunK)
Sözlerim kılıçtan keskin
Yönetici

« Yanıtla #36 : Eylül 13, 2006, 07:58:58 ÖS »

lmn.. bize gereken diploma asli degil sadece fotokopisi... ve saglik bakanligi bunu bize vermesi gerek.. mantık olarak ama yasada bu noktada belli bir hukum olmadigi icin bunlar oluyor.. ben halen onumuzdeki birkaç ay icinde diploma suretlerini alabilcegimizi dusunuyorum.. step1i verdikten sonra dilekce ile bir girisimde bulunacam guya 2007 matchlerine girecegimi fln belirterek.. bakalim.. olacak bence.. olmak zorunda.. ama yine de her zaman aklimin bir kosesinden "burasi turkiye" gercegi de gecmiyor degil  Roll Eyes

"Never regard study as a duty, but as the enviable opportunity to learn" (Albert Einstein)
lmn
Acemi
*

« Yanıtla #37 : Eylül 13, 2006, 08:38:38 ÖS »

Olur umarim punk ne diyim hepimizin dilegi istegi ayni tabiki.. diploma yada fotokopisi bir belge ele gelmedigi icin gittiler mecburilerine ama bende her sekilde daha sinava girmemem mezun olmama cok olmasina ragmen ugrasirim bu isle.. Umarm hallolur bencede olmak zorunda..
mehmet özen
Genel Yürütücü

« Yanıtla #38 : Eylül 14, 2006, 03:30:15 ÖS »

ups le 14 temmuzda gönderdim 24 temmuzda parayı çekmişler kredi kartı dökümünde ecfmg exam fee diye yazıyor heralde en iyisi telefon etmek

mehmet özen
Genel Yürütücü

« Yanıtla #39 : Eylül 20, 2006, 02:21:12 ÖS »

BAŞVURUMU KABUL ETMEMİŞLER

Bora(PunK)
Sözlerim kılıçtan keskin
Yönetici

« Yanıtla #40 : Eylül 20, 2006, 03:47:35 ÖS »

neden kabul etmedikleri de öğrenebildin mi??
Her halukarda sen daha öğrencisin ve başvurunu kabul etmemeleri için hiçbir sebep yok(tabi fakültenin de ECFMG-accredited olduğunu varsayarak).. Mutlaka bir hata yapmışsındır formu doldururken.. Yapmak gereken; artı ECFMG ID'in de var, gir IWA'ya yap başvurunu oradan. Anlamadiğın bir yer olursa sorarsin... Ama öncelikle neden kabul etmemişler bi onu öğren..

Bora(PunK)
Sözlerim kılıçtan keskin
Yönetici

« Yanıtla #41 : Eylül 20, 2006, 03:49:43 ÖS »

huseyin sen intorn muydun?? amerika tecruben var mı?

mehmet özen
Genel Yürütücü

« Yanıtla #42 : Eylül 21, 2006, 12:16:59 ÖS »

punk yeni cevap geldi meğersem benim iki tane ıd numaram varmış. benim baktığım ıd numarasında birşey yazmıyor öbür id numarasında rejected diye yazıyor diplomayla ilgili bir problem var ben diplomayı ne zaman alırsınız sorusuna 2012 demiştim uzmanlık falan biter öyle diye düşünmüştüm onu pek beğenmemişler bide dekanın o tarihi yazması gerekiyormuş onu da yazmamış. o yüzden 25 ağustosta reddedilmiş. yoldaymış bakalım gerçi daha geri gelmedi. gelince tekrar başvururum artık
bu arada ben de mecburi hizmet nedeniyle diploması elinden alınmış bir doktorum ama dahiliye asistanıyım yani okul bitti.
 kusura bakma senin de günlerce kafanı şişirdim

Bora(PunK)
Sözlerim kılıçtan keskin
Yönetici

« Yanıtla #43 : Eylül 21, 2006, 03:11:04 ÖS »

mehmet.. bu arada niye yukarda Hüseyin demişim, allahalla, ilginc Smiley Diploman yoksa yapman gereken öncelikle sinava çalişmaya başla, step1i alacağını düşündüğün yaklaşık zamandan 3ayönce gibi hacettepe dekanlığından gidip "Mehmet X şu tarihinde okulumuzdan mezun olup, diplomasini almasi için gereken tum kriterleri yerine getirmiştir. Ve diplomasinin verileceği tarih 1sene sonradır(atıyorum december 2007)" şeklinde bir yazı alıyorsun-alabiliyorsun ama dekanlık bu yazıyı 1sene sonrasına yazmaz, taş çatlasa 1sene sonraya yazarlar o da biraz münakaşa durumu anlatma ile(2012 hele hiç yazmazlar! Grin
  Ve aldığın o mektup ile bence 3sinava da başvur, 1sene içinde 3ünü de alirsin(step2 CS başvurunun kabul edildiği tarihten itabaren 1sene hak tanıyor sana sinavi gidip amerikada alman icin, ona göre)
  Hadi kolay gelsin...
Bora

mehmet özen
Genel Yürütücü

« Yanıtla #44 : Eylül 21, 2006, 05:38:25 ÖS »

bora sen fenerbahçeli misin sanki seninle bi ara bir yerlerde karşılaştık gibi geliyor bana pediatriyle mi bitirdin okulu bu arada cs yi verecek kadar yeterli ingilizcem yok. demiştim ya konuştuğumu pek anlamazlar diye hani yazma falan olsa tamam da. 1 senede sanırım o kadar ilerleyemem gibi geliyor.
sağolasın

Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 10   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: