Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

6449 Mesaj 575 Konu- Gönderen: 1078 Üye - Son üye: independent
Sayfa: [1] 2 3 ... 10   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Ankarada çalışma arkadaşı  (Okunma Sayısı 14371 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bora(PunK)
Sözlerim kılıçtan keskin
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« : Haziran 18, 2006, 01:50:11 ÖS »

Arkadaslar ben haziran sonunda mezun oluyorum step1i agustosta alacam, ekim gibi de step2. Ankarada benimle çalışacak yardımlaşacak arkadaslar varsa bana ulassınlar.. Ben de çalışma kaynakları bol ve yeterli, ozellikle kader-fikir birligi edecegim insanlarin psikolojik desteklerine ihtiyacim olabilcegini dusunuyorum bu yolda.. amac "ace the boards!" diyorum  Wink Tabi bu amacla sadece bu isi ciddiye alan arkadaslar bana ulassin.. Bir de lutfen paylasıcı insanlar olursa sonra kendimi enayi gibi hissettircek birileri cikmasin yine karsima Sad Bu yolda inanin kendi aramizda yarismiyoruz, dünya ile yarisiyoruz ozellikle de hindistan-pakistan gibi ulkelerle.. lutfen paylaşım ile hepimizin kazanacagini aklımızda bulunduralim Wink

"Never regard study as a duty, but as the enviable opportunity to learn" (Albert Einstein)
ilknurr
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : Temmuz 24, 2006, 12:12:20 ÖÖ »

yaa aslında ben de ankaradayım ve de usmle düşünüyorum ancak hemen değil.ben de usmle.e çalışıyorum fakat çok yavaş,zaten henüz sınav hakkında da yeterli bilgim yok.2007 de falan düşünüyorum usmle.yi açıkçası.gene de şimdiden hergün 2 saat çalışmaya gayret ediyom.sana eşlik etmek isterim,elindeki kaynaklardan da faydalanmak isterim ama durumum bu senden çok gerideyim.sana faydam olmayabilir.ankara tıptan haziranda mezun oldum.sıhhıye kampusundeki okuma salonunda çalışıyorum.uygundur dersen burdan haberleşirik.başarılar..
mehmet özen
Genel Yürütücü
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Ağustos 10, 2006, 09:10:51 ÖS »

kolay gelsin arkadaşlar sadece bir merhaba deyim dedim büyük ihtimalle sizinle beraber çalışamyacağız. ben de kasım gibi girmeyi düşünüyorum step 1 e başvurumu yaptım parayı çekmişler ama henüz cevap gelmedi inşallah hayırlısı olur. ama ben de size elimden geldiğince yardımcı olurum hadi kolay gelsin bu arada ankara tıpta az ders çalışmadım Smiley) tüm ankara tıplılara teşekkür ediyorum

hiçbirşey imkansız değildir
Bora(PunK)
Sözlerim kılıçtan keskin
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Ağustos 13, 2006, 04:08:53 ÖS »

sevgili mehmet biranonce calismaya basla tempolu bir sekilde cunku insan gercekten o zaman ne zaman hazir olabilcegini ongerebiliyor.. benim agustos 22 idi sonra eylul 22e attim belki hatta daha da gece atabilirim step1 randevusunu..
herkeze kolay gelsin

"Never regard study as a duty, but as the enviable opportunity to learn" (Albert Einstein)
mehmet özen
Genel Yürütücü
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Ağustos 13, 2006, 07:14:31 ÖS »

VALLA BEN HALA TURUNCU KAĞIDI BEKLİYORUM ÇALIŞACAK FAZLA Bİ ZAMANIM DA YOK İNŞALLAH BOŞU BOŞUNA GİRMİŞ OLMAYIZ. BU ARADA BAŞVURUMU KABUL EDERLER Mİ DİYE İÇİMDEN KONUŞUP DURUYORUM. BAKALIM İNŞALLAH KABUL EDERLER. BU ARADA SİTEDEN FİRST AİDLERİ İNDİRDİM YETERLİ OLACAĞINI SÖYLEDİLER BAKALIM HAYIRLISI. AMA BENCE ÇOK FAZLA İLERİYE ATMAMAK LAZIM ÇÜNKÜ HİÇBİR SINAVA HİÇ KİMSE YETERİNCE HAZIR OLAMAZ. SINAV PSİKOLOJİSİ HERHALDE. PUNK İNŞALLAH SÜPER BİR PUAN ÇEKERSİN ALLAH YARDIMCIN OLSUN

efx
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Ağustos 13, 2006, 07:43:59 ÖS »

Sadece first aid'le hazırlanmanın yeterli olmayacağı söyleniyor (kitapta da demişler). İstersen first aidin ilk bölümüne tekrar göz at Wink
mehmet özen
Genel Yürütücü
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Ağustos 15, 2006, 09:37:54 ÖS »

daha yeni tusdan çıktığım için giren arkadaşlar yeterli olur dediler
zaten elimde başka kaynak da yok. kaynak bulsam bile 3 güne 1 nöbet tutarken nasıl okuyabilirim ki gerçi spor olsun diye de o kadar çok para verilmez ama
bakalım şunları bi bitirip deneme falan çözeyim heralde deneme de belli olur
sen ne durumdasın mesela hazır olup olmadığını nasıl anlıyorsun
bakalım hayırlısı

Bora(PunK)
Sözlerim kılıçtan keskin
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Eylül 07, 2006, 01:24:15 ÖS »

mehmet tesekkurler..
SEnin durumun nedir? mezunsan ve diploman da varsa pek bi sorun yasamazsin basvurularinda ama diplomasi olmayan arkadaslari burdan uyariyorum.. cok buyuk sorunlar yasiyacaksiniz(ben yasiyorum!)..
Ogrenciyken basvurdgum sinavlari simdi mezun oldugum icin extension yapamiyorum.. extension yapmak icin bile diplomanin fotokopisini istiyor ECFMG!! napcaz bilemioruum...  Undecided

reha
Genel Yürütücü
Çevrimiçi Çevrimiçi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Eylül 08, 2006, 01:23:15 ÖÖ »

ne durumda oldugunuzu anlamanin en saglam ve en objektif yolu: cok buyuk oranda tahmin ediyor puaninizi: NBME deneme sinavlarina girin, 50 dolar gibi bisey. benim iki sinavimdada puanlari tam olarak tahmin etti. bu sinava herkes giriyor nerdeyse, kesinlikle tavsiye edilir....
mehmet özen
Genel Yürütücü
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Eylül 08, 2006, 11:12:04 ÖS »

punk benim de mecburi hizmet yükümlülüğüm var hatta tayinim bile çekildi. hakkari şemdinliye çıktı. tabi gidemeyeceğim ama çektiler bu arada askerlik için sağlık bakanlığı bir belge veriyor. şu doktorun diplomasına mecburi hizmet kanununa göre el konulmuştur verilememektedir falan diyor bu belgenin noter onaylı tercümesini ecfmg ye gönderip durumunu bildirirsen belki yardımcı olabilirler. ben öyle yapmayı düşünüyorum açıkçası

mehmet özen
Genel Yürütücü
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Eylül 08, 2006, 11:14:37 ÖS »

o sınavlara nasıl giriliyor internetten girme olanağı var mı bide şeyi merak ediyorum ortalama kaç nete kaç puan geliyor bilen var mı
 hadi kolay gelsin

reha
Genel Yürütücü
Çevrimiçi Çevrimiçi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Eylül 08, 2006, 11:22:59 ÖS »

o sinava internetten girilir. google'dan ara nbme diye bulursun.
kac nete kac puan geliyor cevabini tam veremiycem. cunku 350 kusur soru soruluyor, yuzde 10-15'i filanda sayilmiyor sorularin ondan hic kendimi kac nete kac puan aliniyor diye denemedim. asagi yukari 99 almak icin sorularin yuzde 80-85'ini filan yapmak lazim. seviyeni merak ediyorsan, ver elli dolar gir bu sinava.
lmn
Acemi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Eylül 08, 2006, 11:32:36 ÖS »

Arkadaslar varmi ankarada boyle bir calisma grubu ben takip edemedim forumu.. ben donem4 tteyim daha ilk stepe cok var benim icin ama basladim calismaya en azindan ucundan tuttum kaplanin eger varsa boyle bir grup oturup bir beyin firtinasi yapip kaynaklarimizi paylasabiliriz, birde su diploma olayinda ya aslinda adamlara aciklanabilir bu durum kabul olunmak icin illa diplomaya gerek yok , sonucta diploma goturmeyebiliriz ama bir sekilde transkript gibi butun donemlerin notlarini dekanliktan imzali bir sekilde alabiliriz.. hadi oda olmadi hati gonul isi okuldaki en torpilli hocalara biraz yagcilikla hocam referans gosterin cart curt bi sekilde bence onemli olan kabul edilirmi edilmezmi degil adam akilli notlari alirsak su sinavdan adamlar manyakmi ya yok senin diplomana devlet el koymus okuma burda mi dicekler?? derlermi ya:(
Bora(PunK)
Sözlerim kılıçtan keskin
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Eylül 09, 2006, 12:15:14 ÖÖ »

Lmn.. senin mantik tam turk isi olmus.. sen 99/99 al yine de diplomanin fotokopisi olmadan hicbir sekilde sana ECFMG diploma vermez.. Hocalardan referans alalim dedin de aklima bugun yasadim su olay geldi; Bizim yeni dekanımız(Prof. Dr. Serhat Ünal), al sana super oturakli bir hoca, ECFMG'e kendi dekanliginin adiyla bir eposta atmis TRde durum boyledir, mecburi hizmet fln, ogrencilere sinavlar asamasinda zorluk cikarmayin bakin ben Hacettepe Dekanligi olarak bu durumu size bildiriyorum fln diye.. ve dekanlik ECFMGden hiçbir cevap gelmemesinden çok alınmışlardı, bugun surekli ondan bahsettik.. ECFMG ne bicim kurulus fln..
   ANk.da sana tum kaynaklarimi ekim itibariyle verebilirim.. daha zaten yolun cok uzun, sen sinavlara calisacagina ABD'de staj ayarlamaya bak.. sinavlar herzaman alinir ama "clerkship"ler sadece ogrenciyken!!!

Bora(PunK)
Sözlerim kılıçtan keskin
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Eylül 09, 2006, 12:30:49 ÖÖ »

Sorularin %85ini yapmakla 99 alınabiliyor mu yaaf??!! Oyleyse eger super..

Sayfa: [1] 2 3 ... 10   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: