Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

7158 Mesaj 642 Konu- Gönderen: 1275 Üye - Son üye: evrenozcinar
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: calisma arkadasi  (Okunma Sayısı 1543 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gamze Balcı Çamsarı
Yönetici

quod non me destruit, me nutrit

« : Eylül 15, 2006, 05:39:05 ÖÖ »

Arkadaslar, aranizda MLE step-1' e yeni calismaya baslamis, kisa zamanda etkili sonuclar almak isteyen,  fikir ve destek alisverisinde Smiley bulunabileceklerimiz  (elektronik yolla veya telefon yoluyla ) var ise haberleselim.

Iyi calismalar...

vincent
Acemi
*

« Yanıtla #1 : Eylül 15, 2006, 09:53:59 ÖS »

merhaba step 1 i bende almayı düşünüyorum ama henüz çalışmaya başlamadım sana mail adresimi vereyim nss35@hotmail.com
vincent
Acemi
*

« Yanıtla #2 : Eylül 15, 2006, 09:55:58 ÖS »

şimdilik her türlü ayrıntıyı anlamay çalışıyorum ege 4. sınıfım bir birimize yardımcı olursak daha başarılı olabiliriz
ha bu arada step 2 nin 2. basamağından sonra ne oluyor onu bi türlü anlayamadım yardımcı olursan sevinirim
dudu
Acemi
*

« Yanıtla #3 : Ekim 09, 2006, 12:22:21 ÖS »

balzamin ben sana mail de atdım,belki okumamısın...
ve bu calısma grubundakı digerleri için de yazıyorum...
eger aynı sehirlerdeysek beraber çalışma fikri çok guzel...
ben 9 eylul unv.tıp 4-izmir'deyim...
ben de step 1 çalısmayı planlıyorum...
mail adresim-dr.linkin@gmail.com
Onur
Genel Gözlemci

On an island

« Yanıtla #4 : Ekim 20, 2006, 12:41:41 ÖS »

edirne sınırları içinde de keşke benden başka usmle çalışan insan olsa... Cry

efx
Ertuğrul
Yönetici

« Yanıtla #5 : Ekim 20, 2006, 04:01:56 ÖS »

edirne sınırları içinde de keşke benden başka usmle çalışan insan olsa... Cry
İstanbul yakın sayılır Wink
basit
Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : Kasım 20, 2006, 08:27:36 ÖS »

mrb arkadaşlar. bende izmirdeyim ve yeni yeni çalışmaya başlıyorum ve usmle için yurt dışındada çalışma grupları oluşturduklarını biliyorum ve bu bence bizim için çok faydalı olabilir. adresim       zgr_inegl@yahoo.com . bir şkilde kontağa geçersek ne güzel. değil mi??Smiley
hasanali
Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : Ocak 26, 2007, 08:56:36 ÖS »

istanbul da step 1 için fikir alışverişinde bulunabileceğim arkadaşlar arıyorum..
 YARDIM..
nur
Ast Üye
**

« Yanıtla #8 : Mart 12, 2007, 06:06:42 ÖÖ »

Selam arkadaslar..Ben de USMLE 1 hazirlaniyorum..Mezun olali biraz oldu. Su an USA de yasiyorum.Step 1 icin birbirimizi motive edeblicegimiz calisma arkadasi ariyorum. Insallah karsilikli yaridmlarimiz olur.Bu arada BRS pato okudum sadece.Kaplanin web prep mi yoksa dvd lerinin gosterildigi center prep mi alacam karar veremedim. ayrica bu konuda fikri olan arkadas varsa cok sevinirim.
Herkese iyi calismalar.
efx
Ertuğrul
Yönetici

« Yanıtla #9 : Mart 12, 2007, 11:23:22 ÖÖ »

webprep için http://www.usmleturk.com/forum/empty-t33.0.html başlığına göz atabilirsin. eğer o listede eksik ders yoksa -ki olduğudunu sanmam- webprep'lerde bazı dersler anlatılmamış (webprep zaten toplam 80 saat galiba)
nur
Ast Üye
**

« Yanıtla #10 : Mart 12, 2007, 09:55:30 ÖS »

tesekkurler efx. dedigim gibi karar veremiyorum..Center preperation'a gidrn bir arkadas var mi acaba. Aslinda benim sorunum pronunciation. Ingilizcem fena degil ama ing tip cikisli olmadigimdan tibbi kelimeleri ingilizce telaffuz ederken baya komik oluyorum. Bu nedenle ne kadar cok dinlersem hazirlanirken hem daha az zaman alacak hem de kulagim telaffuza alismis olacak. Siz ne dersiniz. Benim gibi tibbi terimlerin telaffuzunda yetersiz oldugunu dusunen var mi acaba..
efx
Ertuğrul
Yönetici

« Yanıtla #11 : Mart 13, 2007, 12:24:15 ÖÖ »

tesekkurler efx. dedigim gibi karar veremiyorum..Center preperation'a gidrn bir arkadas var mi acaba. Aslinda benim sorunum pronunciation. Ingilizcem fena degil ama ing tip cikisli olmadigimdan tibbi kelimeleri ingilizce telaffuz ederken baya komik oluyorum. Bu nedenle ne kadar cok dinlersem hazirlanirken hem daha az zaman alacak hem de kulagim telaffuza alismis olacak. Siz ne dersiniz. Benim gibi tibbi terimlerin telaffuzunda yetersiz oldugunu dusunen var mi acaba..
emin değilim ama sitede olup da abd'de ikamet edip step1'e çalışan toplam bir kaç kişi var -benim bildiğim- Yerinde olsam, hazır ABD'deyken Kaplan'ın step 1 dvd'lerini bir şekilde bulurum (merak edenler için: hayır, boş vakitlerimde korsanlık yapmıyorum Cheesy )
dr_dream
Ast Üye
**

Nothing is impossible!..

« Yanıtla #12 : Mart 21, 2007, 01:07:44 ÖS »

MERHABA ARKADASLAR BENDE YENİ BASLADIM ADANA DAYIM BENDEN BASKA BURDA CALISAN VARMI BİLMİYORUM AMA drdream_md@hotmail.com

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: