Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

7081 Mesaj 635 Konu- Gönderen: 1256 Üye - Son üye: abdulkerim olgun
Sayfa: 1 ... 7 8 [9] 10   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: İstanbul USMLE Çalışma Grubu  (Okunma Sayısı 16968 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ufuk
Genel Gözlemci

primum non nocere!

« Yanıtla #120 : Nisan 21, 2008, 05:35:26 ÖS »

ben gelebilirim. tabi ki biraz erken ayarlamak lazım. son anda belli olunca saatler katılmak zor oluyor. Cheesy

Beni Türk hekimlerine emanet ediniz!
                Mustafa Kemal ATATÜRK
Ufuk
Genel Gözlemci

primum non nocere!

« Yanıtla #121 : Nisan 25, 2008, 07:49:56 ÖS »

arkadaşlar 26 nisanda toplantıya gelebilecek olan var mı? belli bir sayıya ulaşırsak yarın toplanalım diyorum ben.

Mustafa Kemal ATATÜRK
USMLespresso
Genel Gözlemci

« Yanıtla #122 : Nisan 27, 2008, 04:26:16 ÖÖ »

Kardesler bu çalışma grubu ne ayak... Toplanıp çalışıyormusunuz yoksa muhabbet kebap... Önümüzdeki ekim-kasım gibi step 1 almayı düşüneniniz varsa benimle temasa geçerse çok sevinirim. Volkan Çapa 4. v_dogru@yahoo.com
Ceylan Ergül
Genel Gözlemci

« Yanıtla #123 : Nisan 27, 2008, 11:09:27 ÖÖ »

Merhaba Volkan,
Ben Ceylan, İTFden, Step 1 hazırlanmaya yeni başladım, 5in sonunda girmeyi planlıyorum, senin programa uymuyo tabi ama haberin olsun dedim.
Ceylan Ergül
Genel Gözlemci

« Yanıtla #124 : Nisan 27, 2008, 05:25:24 ÖS »

4. sınıftayım
Sinem
Ast Üye
**

« Yanıtla #125 : Temmuz 17, 2008, 02:14:48 ÖÖ »

merhabalar. istanbul usmle çalışma grubu toplantıları hala devam ediyor mu merak ettim. sitede istanbul tıp fakültesinden arkadaşların bir çalışma grubu olduğunu gördüm ama sadece kendi içlerine mi sınırlılar bilmiyorum. gelecek sene içinde çalışma grubu faliyetleri devam edecek mi? bir de bu grup yoplantılarını organize eden biri varsa o arkadaşla iletişime geçmeyi gerçekten isterim. herkese kolay gelsin

Ş. Sinem Özbey
Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi
Ufuk
Genel Gözlemci

primum non nocere!

« Yanıtla #126 : Temmuz 17, 2008, 02:49:43 ÖS »

Sinem merhabalar ben bir alt dönemden Ufuk. Diğer grup hakkında pek bir bilgim yok ama seneye bizim okulda bir grup kuruyorum. Şimdiden güzel bir sayı yakaladık. Eğer programın uyarsa ve istersen bizim grubumuza katılabilirsin. Kendine çok iyi bak,
   Ufuk.

Mustafa Kemal ATATÜRK
Sinem
Ast Üye
**

« Yanıtla #127 : Temmuz 17, 2008, 10:10:10 ÖS »

merhaba ufuk. bizim okulda da bir grup kurulması çok iyi fikir. peki hangi dönemlerden olacak? sadece sizin dönem mi yoksa karışık bir grup mu kurmayı planlıyorsunuz?

Ş. Sinem Özbey
Ufuk
Genel Gözlemci

primum non nocere!

« Yanıtla #128 : Temmuz 22, 2008, 12:31:56 ÖS »

Grup sadece bizim dönemden oluşuyor. Bu yıl sınavı alacak olanlar var; fakat bizim için henüz çok erken olduğu için onlarla ortak bir çalışma içerisine girmeyi düşünmüyoruz.

Mustafa Kemal ATATÜRK
Sinem
Ast Üye
**

« Yanıtla #129 : Temmuz 24, 2008, 04:20:00 ÖÖ »

Peki bunu okul geneline yaysak nasıl olur? Yani her dönemden insanlar katılsa ve çalışma stratejilerine göre kendi içinde gruplara ayrılsa? Mesela sınavı bir sene içinde alacak olanlar kendi gruplarını kursa, iki sene, beş sene sonra alacak olanlar kendi gruplarını... Yani bir nevi USMLE için çalışmak isteyen insanların ortak buluşma noktası haline gelse. Çünkü son bir kaç gündür bizim dönemden insanlarla görüştüm ve aslında bizim bilmediğimiz ve bu sınava girmek isteyen insanlar çok. Böylece ortak bir payede bir araya gelir birbirimize destek oluruz =). Siz sınavı ne zaman almayı düşünüyorsunuz? Bir de:
Beni de aranıza alın, lütfen. Zaten bu gidişatla seneye aynı sınıfta olma ihtimalimiz yüksek =)

Ş. Sinem Özbey
hassah54
Genel Gözlemci

« Yanıtla #130 : Temmuz 24, 2008, 11:40:15 ÖÖ »

Sinem ve Ufuk hangi sınıftasınız?

Int Dr Hasan Hüseyin Şahin
Marmara Universitesi Tıp Fakültesi
Sinem
Ast Üye
**

« Yanıtla #131 : Temmuz 25, 2008, 02:03:11 ÖÖ »

Merhabalar. Ben inşallah 4. sınıf olacağım eylül ayında. Bütünlemelerim var onları geçebilirsem =) Ufuk da dönem 3'te. =)

Ş. Sinem Özbey
dodo
Ziyaretçi
« Yanıtla #132 : Temmuz 25, 2008, 03:41:20 ÖÖ »

Gençler merhaba,
Nasıl bir çalışma grubu olacak, biraz bahsedebilir misiniz lütfen; şablonu, planı belli midir?    Shocked
Kütüphaneye birlikte gidip birbirinizi motive edeceğiniz düzeyde mi olacak, yoksa birbirinize internetten, oradan buradan ilginç sorular hazırlayıp soracağınız bir platform mu olacak, yoksa bir araya gelip, herkesin ortak takıldığı konuları bir kişinin anlatmasını mı sağlayacaksınız?
Nasıl planlarınız var, merak ettim.
Paylaşırsanız çok sevinirim, belki mazur görürsünüz, fikir belirtiriz.  Smiley
Sağlıcakla,
DOdo
Sinem
Ast Üye
**

« Yanıtla #133 : Temmuz 25, 2008, 04:56:25 ÖÖ »

Merhaba. Açıkçası ben öncelikle çalışma sistemini belirlemek amaçlı bir ön buluşma ayarlanmasından yanayım. Eğer çalışmalarımızı paralel düzeyde tutabilirsek böylece hem takıldığımız konularda birbirimize yardımcı oluruz, hem de soruları eş zamanlı çözüp yeri geldiğinde birbirimizi test ederiz =). Sonuç olarak bu işte hepimiz birlikteyiz, aynı bottayız. Eğer birlikte kürek çekersek daha hızlı ilerleyebileceğimizi düşünüyorum.
Sevgiler..
Sinem

Ş. Sinem Özbey
dr_didi
Acemi
*

« Yanıtla #134 : Temmuz 29, 2008, 05:17:47 ÖS »

selam arkadaşlar, Marmara'da grup kurma fikri bana da çok güzel bir fikir gibi geldi..
Ben de mezun olalı bir yıl oldu ve bu sınava girmek için biraz geç karar verdim ama olsun hem çalışıp hem hazırlanıyorum. yılın son 3 ayında step 1'i vermeyi düşünüyorum ama ben açıkçası sıkılıyorum biraz. bu yüzden grup çalışmalarının çok faydalı olacağını düşünüyorum..
Sinem bizim okuldan giren arkadaşlar çok, bir kaç tanesi Beyin Cerrahisi bölümünde, kafamıza takılan olursa gerekirse onlara da başvururuz..

Sayfa: 1 ... 7 8 [9] 10   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: