Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

6818 Mesaj 603 Konu- Gönderen: 1173 Üye - Son üye: stenoz
UsmleTurk ForumlarıUSMLE Sınavlar ForumuUSMLE Step 1 İstanbul USMLE Çalışma Grubu Toplantısı
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: İstanbul USMLE Çalışma Grubu Toplantısı  (Okunma Sayısı 942 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
efx
Ertuğrul
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : Eylül 14, 2006, 09:56:36 ÖS »

amma karizmatik bir başlık oldu değil mi Smiley
Aksi yönde bir öneri gelmediğinden loorena'nın önerisinin kabul edildiğini varsayıyorum. Cumartesi günü İstiklal'in girişindeki Burger King'in karşısında buluşalım. Burger King'in önündeki kalabalıkta birbirimizi zaten bulamayız Smiley Katılacak olanlar bu başlık altına mesaj atsın, telefonlarımızı birbirimize verelim.
sehlic
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : Eylül 14, 2006, 10:04:29 ÖS »

tam o saate yetişemiyebilirim.ama telden ulaşırım nerdeyseniz..görüşmek üzere..
Bora(PunK)
Sözlerim kılıçtan keskin
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : Eylül 14, 2006, 10:16:08 ÖS »

genelde usuldendir boyle ilk bulusmalara sonradan katilmak  Grin 
kimse pek ilk gelmek istemez, once bi insanlar toplansin sonra ben katilayim ister  Wink

"Never regard study as a duty, but as the enviable opportunity to learn" (Albert Einstein)
sena
Acemi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : Eylül 15, 2006, 10:04:58 ÖÖ »

ben geliyorum 2buçukta burgerkingin önündeyim=)
Husam
Acemi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : Eylül 15, 2006, 02:05:05 ÖS »

14 30 da burgerking önündeyim
fekat 3. sınıfım belirtmek isterim
sehlic
Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : Eylül 15, 2006, 04:01:00 ÖS »

alakası yok punk cım, hemşerim!! benim fransızca kursum war nasıl gelebilirim??,bitince gelecez işte!!bunun da açıklamasını senden alalım bakalım..buyrun punk bey:
viator
Acemi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #6 : Eylül 15, 2006, 06:39:24 ÖS »

ben cerrahpasa ing. 5. siniftan erinc. 2 kisi geliyoruz 14.30 da bulusmak uzere.
tel numaram 5327450640
hguler
Acemi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #7 : Eylül 15, 2006, 07:12:41 ÖS »

Bu arada ikinci baslıgın acıldıgından habersizce eski sayfalara "kimseden mesaj gelmemis" konulu bir mesaj gönderdim, neyse ki cok gecmeden bu sayfayı farkettim... Ben Cerrahpasa Turkce Tıp 5. Sınıftan Huseyin Guler, yarın geliyorum ve numaram 05366602024...
   Görüsmek üzere... yarın bi kagıda USMLE yazıp havaya kaldırsak mı, ya da USMLE toplantısını oldugunu belli etmek icin degisik hareketler mi yapsak...?  Smiley)
   Ben Cerrahpasalı arkadasları görünce tanısmıyor olsak da simalarından tanırım diye dusunuyorum ve belki diger arkadaslarda bizleri görüp anlarlar...  Neyse, bulamayan telefon eder degil mi...!!
Bora(PunK)
Sözlerim kılıçtan keskin
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8 : Eylül 15, 2006, 07:43:02 ÖS »

sehlic tamam cnm sinirlenme.. acıklamam kısa olacak: Je suis désolé   Grin

"Never regard study as a duty, but as the enviable opportunity to learn" (Albert Einstein)
USMLespresso
Genel Gözlemci
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #9 : Eylül 15, 2006, 11:16:54 ÖS »

Eyvah buluşmayı kaçırdık mı şimdi. Bi daha buluşma olucak mı? Ama ben de uyarayım ben de 3. sınıfım. Çapada.
Volkan Doğru 0555 5590903
v_dogru@yahoo.com

Ben de pretest ebookları var. Ama çok eski. Burada konuşulanlardan sonra Kaplandan başkası kesmicek gibi ama. Oturup bi plan yapmalı.  Diğer 3. sınıflarla ortak bi 3.sınıf planı yapabiliriz. Hatta ikinci bir toplantı olmazsa alternatif bi grup oluşturup bir toplantı da biz yapabiliriz.  Herkese sevgilerle,
Hakan
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #10 : Eylül 16, 2006, 12:41:02 ÖS »

volkan selam Smiley

hala yetişebilirsin.. bugün saat 14.30 daydı galiba.. bu arada senin usmle ye ilgili olduğunu bilmiyordum ya.. şaşırdım doğrusu

Hakan..

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: