Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

7161 Mesaj 644 Konu- Gönderen: 1277 Üye - Son üye: cerend
Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 7   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Kaynaklar  (Okunma Sayısı 13281 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
nur
Ast Üye
**

« Yanıtla #15 : Mart 13, 2007, 06:04:07 ÖÖ »

Selam Arkadaslar,

Belki bileniniz vardir. Yeni bir soru kitabi var. Cahilligimi mazur gorun belki yeni degildir ama ben ilk defa gordum Smiley Tongue 'First Aid Q&A for the USMLE step 1'
Icinde 1000 tane soru var.Cevaplari da gayet guzel. kaplan soru bankasina benziyor. Ben daha sadece pato calistigim icin arada pato sorularina bakiyorum fena degil. Gerci bazi sorular baya extrem geldi bana ama...Vakti olanlar icin goz atmaya deger.
saygilarimla...
efx
Ertuğrul
Yönetici

« Yanıtla #16 : Mart 13, 2007, 10:21:01 ÖÖ »

Yanlış bilmiyorsam usmlerx sitesindeki sorulardan 1000 tanesi ile hazırlanmış. Almaya değer gibi geliyor -hiç zannetmiyorum ama bir ihtimal Türkiye'ye gelmiştir-
nur
Ast Üye
**

« Yanıtla #17 : Mart 14, 2007, 12:34:37 ÖÖ »

arkadaslar,
 Asagidaki adreste bazi guzel linkler var. Bir goz atmanizi tavsiye ederim.
http://usmlesteps.blogspot.com/
hulya
Ziyaretçi
« Yanıtla #18 : Mart 17, 2007, 01:26:31 ÖS »

merhaba arkadaşlar aşagıdaki adrese bir uğrayıp bakarsanız ve fikrinizi söylerseniz sevinirim
kaynak için iyi bir katkı olabilirmi?
umarım herkese yarar Smiley

http://www.real-doctors.com/forums/index.php?topic=829.msg5004;topicseen
efx
Ertuğrul
Yönetici

« Yanıtla #19 : Mart 19, 2007, 12:54:11 ÖS »

Güzel bir kaynak
http://www.boardaid.blogspot.com
Gamze Balcı Çamsarı
Yönetici

quod non me destruit, me nutrit

« Yanıtla #20 : Mart 19, 2007, 04:27:39 ÖS »

http://www.medicalheaven.com/ Wink
Gamze Balcı Çamsarı
Yönetici

« Yanıtla #21 : Mart 30, 2007, 09:39:57 ÖS »

Goljan patoloji ses kayitlari harika...

Diger dersler hakkinda bilgisi olan var mi; ortalikta bulabilir miyiz -bulmamiza deger mi-?

Bir de Kaplan webprepleri dinleyebilmek icin internet baglantisi sart oluyor -yoksa olmuyor mu  Undecided?- onlarin ".mp3" (ya da cep bilgisayarinda dinlenebilecek bir baska program) dosyasi haline ulasmak, ya da o sekilde cevirmek mumkun mudur?

Ders calisamiyorsaniz bile, olu zamanlarda ders dinlemek harika oluyor, herkese tavsiye ederim Wink Wink Wink

efx
Ertuğrul
Yönetici

« Yanıtla #22 : Mart 30, 2007, 10:44:41 ÖS »

Goljan patoloji ses kayitlari harika...

Diger dersler hakkinda bilgisi olan var mi; ortalikta bulabilir miyiz -bulmamiza deger mi-?

Bir de Kaplan webprepleri dinleyebilmek icin internet baglantisi sart oluyor -yoksa olmuyor mu  Undecided?- onlarin ".mp3" (ya da cep bilgisayarinda dinlenebilecek bir baska program) dosyasi haline ulasmak, ya da o sekilde cevirmek mumkun mudur?

Ders calisamiyorsaniz bile, olu zamanlarda ders dinlemek harika oluyor, herkese tavsiye ederim Wink Wink Wink

Eminim ABD'de Kaplan ses kayıtlarına / videolara ulaşmak çok kolay olacaktır Wink
Webprepleri streambox isimli bir programla bilgisayara kaydedebiliyorsun, ama sadece sesleri kaydediyor slaytları etmiyor. Aslında slaytlar ders notlarından alıntı ama illa o slaytları istiyorum dersen onları da başka programla indirebiliyorsun (tekrar ediyorum, korsan falan değilim Cheesy .
Webprep ses kayıtları realaudio(ra) formatında, bu formatı mp3 vs formatlara çeviren programlar var, mesela AVOne All2MP3 Converter (bende demosu var, tam sürümü yok, dosyaların 1/3'ünü çeviriyor sadece).
Gamze Balcı Çamsarı
Yönetici

« Yanıtla #23 : Mart 30, 2007, 11:29:41 ÖS »

Harika, cok tesekkur ederim korsan, pardon efx  Grin!

Hemen calismalara baslayayim...

Benim istedigim sadece ses aslinda, sirf bu hasta aralarinda vsde dinlemek icin, okudugum yok, bari tembel tembel dinleyim dedim Smiley!
drafsin
Acemi
*

« Yanıtla #24 : Mayıs 01, 2007, 08:40:01 ÖS »

Hepinize merhaba arkadaşlar,

Kaplan notları + First Aid'in Step 1 konusunda en uygun kaynaklar olduğu konusunda hepimiz hemfikiriz.

Peki Kaplan notlarının basılış tarihleri ne kadar önem arzediyor? Notların 2002, 2004 veya 2007 baskıları arasında çok ciddi farklılıklar var mı?

Örneğin fotokopicilerden edinebildiklerimiz kaç yılının baskıları?
akcardio
Genel Gözlemci

« Yanıtla #25 : Mayıs 01, 2007, 10:23:35 ÖS »

Kaplan ın basılış  tarihleri  arasında  önemli  bir  fark  yok.Tabi  ufak  tefek  eklentiler  var  fakat  cok  önemli  degil.
Benim asıl  söyleyecim  konu  ise  basılış  tarihlerinden  ziyade  Kaplan  ın  yeterli  olup  olmadıgı?
Sahsi  dusuncem  Kaplan  yeterli  olmadgı  gibi  kotu  bir  kaynak  oldugu.Tabi  sozlerim  yuksek  not  almayı  dusunenler  icin.(TUS  a  girdigimde de  TUS  DATA  nın  kotu  bır  kaynak  olduguna  inananlardanım)
efx
Ertuğrul
Yönetici

« Yanıtla #26 : Mayıs 01, 2007, 11:05:05 ÖS »

ben kaplan eksenli çalışıyorum, gerçi iki üç konu bitti şimdilik, diğerlerinde eksikliğini hissedersem başka kaynakları kullanmayı düşünüyorum. Bu arada, kaplan ders notlarıyla beraber webprep'leri dinlemenizi ŞİDDETLE tavsiye ediyorum. Patoloji için Goljan ses kayıtları ve RR 2'yi kullanacağım. First Aid'i söylememe bile gerek yok zaten Smiley
Ortalıkta mevcut olan son Kaplan ders notları zaten 2004 versiyonu. Bende 2000 yılındaki orjinal notlar da var ama ikisi arasında ciddi fark var, 2000 yılındaki notlar çok kötü.
drafsin
Acemi
*

« Yanıtla #27 : Mayıs 02, 2007, 12:25:26 ÖÖ »

Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim arkadaşlar.

Kaplan Webprep'ler bence de gayet güzel.

Kaplan serisinin eksik kaldığı noktalarda başka kaynaklardan da yararlanabiliriz. Smiley
crh
Ast Üye
**

« Yanıtla #28 : Mayıs 02, 2007, 11:41:29 ÖS »

ben kaplan fizyolojiye basliyacagim ama 2002 basim, daha yeni basimini bulamadim maalesef:( cok bi farklilik yoktur demi???
efx
Ertuğrul
Yönetici

« Yanıtla #29 : Mayıs 03, 2007, 11:39:11 ÖÖ »

ben kaplan fizyolojiye basliyacagim ama 2002 basim, daha yeni basimini bulamadim maalesef:( cok bi farklilik yoktur demi???
http://www.usmleturk.com/forum/usmle_step_1/kaynaklar-t210.0.html;msg2635#msg2635
2005 versiyonunu buradan alabilirsin.

Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 7   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: