mccoffeer
Acemi
Preludine Fugue...
|
 |
« Yanıtla #45 : Eylül 14, 2007, 06:57:38 ÖS » |
|
Mrb arkadaşlar bende 2002 Step 1 notları var pdf halinde. Elinde daha yeni baskısı bulunan var mı,varsa bana gonderebilir mi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
efx
|
 |
« Yanıtla #46 : Eylül 14, 2007, 11:43:26 ÖS » |
|
Mrb arkadaşlar bende 2002 Step 1 notları var pdf halinde. Elinde daha yeni baskısı bulunan var mı,varsa bana gonderebilir mi?
"mrb"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
handealibas
Acemi
|
 |
« Yanıtla #47 : Eylül 15, 2007, 04:15:48 ÖS » |
|
Arkadaşlar, Kaplan ders notlarının basılı halini Cerrahpaşa'nın karşısındaki Yıldırım Kırtasiye'de bulabilirsiniz (ben bu gün buldum  ). Sayfasını 4 yenikuruş'a basıyor. (sanırım kuruş kelimesini uzun yıllardan sonra ilk defa yazdım, bir garip oldum  ) Bu arada bu bilgi için Hguler'e tekrar teşekkürler  bu kırtasiyenin telefon numarasını yazabilir misiniz? orda hangi kitapların olduğunu öğrenmek istiyorum. bir de biraz uzak oturduğum için sipariş vermek istiyorum. şimdiden teşekkürler....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
drbdr
Acemi
|
 |
« Yanıtla #48 : Ekim 14, 2007, 03:59:12 ÖS » |
|
bendede 2002 kaynakları var ve tabiiki eski sayılır birilerinde 2005 kaynağı olduğunu duydum ama hala ortaya çıkmadı sahibi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
efx
|
 |
« Yanıtla #49 : Ekim 19, 2007, 01:23:53 ÖS » |
|
Notlar için: Yıldırım Kırtasiye Kocamustafapaşa Cad. No:66-68 Cerrahpaşa - İstanbul Tel: 0 212 633 2351 - 0 212 586 4979 e-posta: yildirimkirtasiye@mynet.comŞehir dışında olup da notları almak isteyen arkadaşlar var, parayı havale etseler gönderebilir misiniz dedim, göndeririz dediler. Bu arada notları önceden taranmış pdf dosyalarından basıyorlar, %100 orjinali gibi değil ama kabul edilebilir kalitede.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
efx
|
 |
« Yanıtla #50 : Ekim 25, 2007, 02:11:16 ÖS » |
|
http://beyobo.com/http://forums.studentdoctor.net/showthread.php?p=5756235#post5756235I'm done w/ med school (currently in residency) but when I was going through USMLE prep, it always struck me as odd that question banks were so expensive. Even odder, questions are usually written by medical students. I've created a free question bank. Right now there are 500 questions, all written by ppl who scored >240. It's not a comprehensive bank yet, but you can contribute questions to make it better. There's also a bank of study guides posted by Harvard med students. Registration link: http://beyobo.com/user/open_registrationThere are no ads, no fees, no gimmicks. I don't make any money from the website, but you do have to register.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jazaam
Acemi
|
 |
« Yanıtla #51 : Kasım 06, 2007, 10:44:29 ÖS » |
|
Slm arkadaslar herkese kolay gelsin oncelikle. Forumun neresine yazsam bilemedim en uygun yer burasi olur heralde. Ben Kaplan Review Books serisi yada Kaplan Lecture Notes serisinden Anatomy kitabini ariyorum. 2006 basimdan eski olmasa iyi olur. Kitap cok yipranmadiysa tercihimdir (alti cizili veya uzerine notlar alinmis olabilir). Aranizda bu kitapla isi bitmis biri varsa ben satin almaya hazirim yada kitabin orjinal halini bulabilecegim biryer yada birini biliyorsaniz da paylasirsaniz sevinirim. Umarim bulabilirim yoksa fotokopiye kalicam (fotokopi calismayi sevmiorum da)  Simdiden tesekkurler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
youngdr
|
 |
« Yanıtla #52 : Kasım 29, 2007, 10:05:52 ÖS » |
|
Slm.Su meshur goljan hocanın notlarını arıyorum ama bır turlu bulamadım.Bırde egere rapıdshare lınkı varsa cok memnun olurum, su sendspace falan nedense hep yogun yazıyor yuklemıyor.Ayrıca step 1 ıcın ornegın patolojıdekı resımlı sorular ıcın nerden calısmalıyım?Tesekkurler...
|
|
|
|
|
|
Uçurtmalar rüzgar gücüyle değil;rüzgara karşı koydukları için havada kalabilirler.
|
|
|
isikocak
Acemi
|
 |
« Yanıtla #53 : Aralık 10, 2007, 04:36:51 ÖÖ » |
|
peki ankarada nerden ediniriz bu fotokopilari
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sophia
Ast Üye

|
 |
« Yanıtla #54 : Ocak 27, 2008, 09:09:01 ÖS » |
|
merhaba ben drtus.com dan kaplan'ı ve yanında bazı eklerin olduğu bi pdf dosyası indirdim ancak bu kaplan'ın bütün seti kaç sayfa?? yani benim indirdiğim az gibi geldi .. eksik mi indirdim acaba?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dr.adiguzel
Ast Üye

|
 |
« Yanıtla #55 : Şubat 08, 2008, 05:41:40 ÖS » |
|
ben de yıldırım kırtasiyeden aldım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
youngdr
|
 |
« Yanıtla #56 : Şubat 16, 2008, 01:25:50 ÖÖ » |
|
slm.goljan audio ses yada goruntulu notlarını nerden indirebilrim?Tskler...
|
|
|
|
|
|
Uçurtmalar rüzgar gücüyle değil;rüzgara karşı koydukları için havada kalabilirler.
|
|
|
|
youngdr
|
 |
« Yanıtla #57 : Mart 04, 2008, 11:18:35 ÖS » |
|
SLM.LANGE Q&A USMLE STEP 1 LİNKİ VARMI ACABA?TSKLER:)))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
youngdr
|
 |
« Yanıtla #58 : Mart 06, 2008, 08:42:10 ÖS » |
|
Merhaba.Ben baktım ama tum lınkler sılınmıs:( Acaba usmle kaplan q bank,usmleworld,usmlerx vb.internet soruları linkleri varmı?Tskler..Birde bu Nbme deneme sorularını bedava bulabirmiyiz?Yoksa para vermek zorundamıyım:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
plasticsurgeon
Acemi
|
 |
« Yanıtla #59 : Mart 23, 2008, 06:36:23 ÖS » |
|
ankara kaplan yayınları hacettepe öztürk kırtasıye engin öztürk
dumlupınar caddesi gül sokak 3/a cebeci-ankara tel 3123622067-3123621566
hacettepelilerbilir yerini oradan edine bilirsiniz spiralli filan guzel yapıyor..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|