Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

7081 Mesaj 635 Konu- Gönderen: 1256 Üye - Son üye: abdulkerim olgun
Sayfa: 1 ... 9 10 [11] 12 13   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: step1-basvuru-sorular  (Okunma Sayısı 21929 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sade
Genel Gözlemci

« Yanıtla #150 : Şubat 14, 2008, 09:07:44 ÖS »

Merhaba,

Ben print etmede güçlük yaşamamıştım. "Page 1" gibi sayafanın altında ve üstünde yazan ifadeleri de kesmemiştim. Bir problem çıkacağını zannetmiyorum, zaten Oasis'ten her an başvurunun durumunu takip edebiliyorsun. Hiç merak etme.

Kolay gelsin.  Smiley

"İnsana hiçbir şey öğretemezsin; öğrenmeyi ancak kendi içinde bulacağını öğretebilirsin."
Galileo
serkanbe
Ast Üye
**

« Yanıtla #151 : Şubat 16, 2008, 02:22:38 ÖS »

tesekkurler taner ve sade.
Bir sorum daha var.'No. of years attended' kismi 6 olarak cikti.Sanki ben 5. sinifta oldugum icin 5 olmasi gerekirmis gibi geldi.Yoksa o okulun kac yıllık oldugunu mu soruyo.Basvuru sirasinda sorulari doldururken giris tarihi mezuniyet tarihi diploma tarihi falan her seyi soruyo derken bu okulun kac senelik oldugu sorusu olmasi lazim gibi gelmisti.Ama tek basina okuyunca kac senedir okuldasin anlamina geliyor gibi.5. siniftayim, hic sene kaybim yok.Bu konuda ne diyorsunuz.Duzelteyim mi, duzeltilebilir mi artik?
sade
Genel Gözlemci

« Yanıtla #152 : Şubat 16, 2008, 03:37:19 ÖS »

Serkanbe tekrar merhaba,

"Number of attended years" kısmını şu ana kadar bitirilmiş sene sayısı olarak anladığım için 5 yapmıştım. Zaten okula giriş ve mezuniyet tarihlerinden 6 senelik okul olduğu belli. "5" yazan arkadaşlarım da var.

Başvurun "certifcation statement" haline dönüştüyse (ki seninki şu an bu durumda galiba) "online" başvuruyu tamamlamış oluyorsun, bu durumda geri dönemezsin.

Sorun olacağını sanmıyorum.

Başarılar..

"İnsana hiçbir şey öğretemezsin; öğrenmeyi ancak kendi içinde bulacağını öğretebilirsin."
Galileo
skender
Acemi
*

« Yanıtla #153 : Nisan 12, 2008, 10:52:16 ÖS »

borayı görünce bu sorumu buraya da atayım dedim!!!

Ynt: Kaynaklar
« Yanıtla #73 : Bugün 10:50:23 ÖS »   

--------------------------------------------------------------------------------
selamlar, ben hacettepe'den can!!!

Bu benim foruma ilk mesajım öncelikle. Bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Şimdi step 1 için usmle id başvurumu yaptım ve eylül'e doğru ağusto ortalarında sınava giriceğim. Bu döneme kadar fizyoloji ve behavioral science dışındaki her konuyu TUSEM kaynaklarından çalıştım. Bazı konuları 1 ve 2 kez tekrar ettim. Artık benim soru çözme zamanım  ve iradeli tekrar atma zamanım başlıyor.
1-bugüne kadar sorulara hep bizim kütüphanedek pre-testlerden bakıyordum ama bunların cevapları bazen yanlış oluyor falan uyuz oldum. Fotokopi olabilir veya sınava giren arkadaşlar kullanmıyor olabilir, ankara'da soru kitabı nereden buabilirim. Ne önerirsiniz.
2- İnternetten indirilen soru kitapları uygun mudur. Ben bigisayarımı 2 ay içinde kaldıracağım için (yoksa TUS'da USMLE'de hayal olur- facebook kurbanıyım) pek yanaşmıyorum bu duruma.
3- USMLE'deki bilgisayar sınavının bir kopyasını nereden elde edebilirim

saygılar
sade
Genel Gözlemci

« Yanıtla #154 : Nisan 12, 2008, 11:05:31 ÖS »

borayı görünce bu sorumu buraya da atayım dedim!!!

Ynt: Kaynaklar
« Yanıtla #73 : Bugün 10:50:23 ÖS »  

--------------------------------------------------------------------------------
selamlar, ben hacettepe'den can!!!

Bu benim foruma ilk mesajım öncelikle. Bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Şimdi step 1 için usmle id başvurumu yaptım ve eylül'e doğru ağusto ortalarında sınava giriceğim. Bu döneme kadar fizyoloji ve behavioral science dışındaki her konuyu TUSEM kaynaklarından çalıştım. Bazı konuları 1 ve 2 kez tekrar ettim. Artık benim soru çözme zamanım  ve iradeli tekrar atma zamanım başlıyor.
1-bugüne kadar sorulara hep bizim kütüphanedek pre-testlerden bakıyordum ama bunların cevapları bazen yanlış oluyor falan uyuz oldum. Fotokopi olabilir veya sınava giren arkadaşlar kullanmıyor olabilir, ankara'da soru kitabı nereden buabilirim. Ne önerirsiniz.
2- İnternetten indirilen soru kitapları uygun mudur. Ben bigisayarımı 2 ay içinde kaldıracağım için (yoksa TUS'da USMLE'de hayal olur- facebook kurbanıyım) pek yanaşmıyorum bu duruma.
3- USMLE'deki bilgisayar sınavının bir kopyasını nereden elde edebilirim

saygılar

Can merhaba,

Pretest'lere hiç girme bence de. Kaplan qbook ve USMLEWORLD çözsen yeterli. Ümit veya Engin abilerde tüm USMLE kaynaklarının olduğunu duymuştum. Oralara soru kitabı için bak istersen. Bulamazsan internetten indirirsin, güvenilir kesinlikle. Usmleworld'ü satın alacaksın, http://www.usmleworld.com/ sitesinden.

Kolay gelsin. Başarılar.

Galileo
sade
Genel Gözlemci

« Yanıtla #155 : Nisan 12, 2008, 11:09:48 ÖS »

UW'nin Step 1 için kopyası var mıdır, bilmem. Ama aynen sınav formatındaki bilgisayar simulasyonunu görmek istiyorsan UW'yi satın almalısın. NBME'nin "sample" soruları da orijinal sınav formatında, onları da indirirsin.

Başarılar..

Galileo
Gamze Balci Camsari
Yönetici

quod non me destruit, me nutrit

« Yanıtla #156 : Nisan 12, 2008, 11:19:11 ÖS »

Can hos geldin,

Step 1 icin Kaplan qbank ve qbook, step 2 icin UW liste basi soru kaynaklaridir. Sinavina en az 1 ay kala ve en az 1 kez NBME nin sitesinden simule sinav almani da siddetle tavsiye ederim.

Kaplan qbank' i bizim blogtan indirebilir  http://blog.usmleturk.com/usmle-stuff, ya da satin alabilirsin. Ben sinava girerken 15 gunluk bedava kullanim kampanyasi vardi, cok da isime yaramisti, siteye bir bak istersen. Hem UW hem QB cozmek yerine QB yi guzelce tekrar etmen daha yararli olacaktir.

Step2 CK icin UW' yi satin almak en iyisi olacaktir, cunku ortalikta bedava ulasabilecegin guzel bir dosya yok.

Ben foruma pek ugrayamiyorum, baska sorun olursa bana ileti yazabilirsin; gamzebalci@gmail.com

Basarilar,

Gamze Balci Camsari
skender
Acemi
*

« Yanıtla #157 : Nisan 13, 2008, 09:01:13 ÖS »

tesekkur ediyorum, bu usmle world hosuma gitti aslında satın alınabilir. Yannız bu bizim forumdaki  linkler çalışmıyor!!!
skender
Acemi
*

« Yanıtla #158 : Nisan 17, 2008, 09:20:04 ÖS »

ya tamam usmle id' number 5 is gununde gelecek diyor ama 4 is gunu oldu kıllandım bak ben her gun her gun posta kutusuna bak bak!!!! Abi gelir mi bu id.
dodo
Ziyaretçi
« Yanıtla #159 : Nisan 17, 2008, 09:39:17 ÖS »

Gelir, gelmezse mail atar sorarsın... Smiley
sade
Genel Gözlemci

« Yanıtla #160 : Nisan 17, 2008, 10:01:51 ÖS »

Bana da 5. gün gelmişti.

Galileo
dodo
Ziyaretçi
« Yanıtla #161 : Nisan 17, 2008, 10:10:38 ÖS »

Bunlar basit şeyler, akışına bırakın, stres olmayın. Değmez. Smiley
hımmm
youngdr
Genel Gözlemci

« Yanıtla #162 : Nisan 18, 2008, 11:01:46 ÖÖ »

1 haftada geliyor bosuna endişelenmenin anlamı yok!Mail atıpta işi karıştırmayın.Mutlaka gelir.

Uçurtmalar rüzgar gücüyle değil;rüzgara karşı koydukları için havada kalabilirler.
skender
Acemi
*

« Yanıtla #163 : Nisan 19, 2008, 02:27:27 ÖS »

arkadaslar acele yardımcı olabılırsenız sevınırım. Basvuru yapıyorum soyle bır soru var. Forumu okudum ama hala ne cevap vereceğımı anlamadım

Government/Social Service
I am required to complete government/social service prior to receiving my medical diploma:

hayır mı dıyecem evet mı!!! Evet dersem tarıh vermemı ıstıyor
sade
Genel Gözlemci

« Yanıtla #164 : Nisan 19, 2008, 02:52:37 ÖS »

"Hayır" diyeceksin.

Hayırlı olsun başvurun.  Smiley

Galileo

Sayfa: 1 ... 9 10 [11] 12 13   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: