Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

6824 Mesaj 603 Konu- Gönderen: 1178 Üye - Son üye: onkoloji
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 12   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: step1-basvuru-sorular  (Okunma Sayısı 19516 defa)
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
vioxx
Genel Gözlemci
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #30 : Temmuz 25, 2007, 08:53:19 ÖS »

Arkadaslar tekrar selam.
IWA'dan basvurumu yaptim, kredi kartimimdan odemem gecti (gitti paraciklar  Cry), simdi sinav tarihi alabilmek icin su I-186 form olayi var.
Ben ankarada calistigim ve bursa mezunu oldugumdan noter'de yada US buyukelciliginde formu onaylatmak istiyorum.
Bu konuda bilgisi olan varsa yardim rica ediyorum kendisinden.
NOT: Noter ingilizce form imzalamaz gibime geliyor, cevirisini yapsa bile turkcesini onaylar.
Cevaplar icin tesekkur ederim.

I love my hakama!
Bora(PunK)
Sözlerim kılıçtan keskin
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #31 : Temmuz 25, 2007, 11:08:57 ÖS »

Ulaşcim bırak doldursunlar yahu, gençler bunlar elleri kırılmaz Grin Biz eski toprak böyle bildik öğrendik, bildiğimizden de şaşmayiz Wink
  Şaka bir yana bence de sorun olmaz orayi doldurmamaniz ama "iç rahatligi" gibi bir psikolojik avantaji var yarim saat daha verip orayi doldurmanin.. İlerde bir aşamada bir aksaklik olursa insan geçmişi deşerken bu tarz noktalara takılıp kaliyor.. Örneğin "ECFMG formundaki stajlar bölümünü doldurmadim da o sebeple Amerikan vizesi vermediler.. Kesin ECFMG beni ispiyonladi elçiliğe forum eksik dedi o sebeple elçilik de bana vize vermiyor" gibi komplo teorileri her parlak tıp öğrencisinin fantastik zekasinin bir ürünü olabiliyor  Grin Ornegin benim gibi 2 aydir gelmeyen sınav sonucunuzu gariban bir postacidan tutup amerikan posta sistemine ve ya iyice ileri gidip postanizi sizin yerinize alacak olan lise arkadasinizin guvenilirligine kadar atip "acaba lisede ben bu çocuğa kötü birşey mi yapmiştim? Beden Egitiminde esofmanini indirdigimiz çocuk  bu muydu yahu??!" gibi düsüncelere dalabiliyorsunuz  Cheesy
  Bu sebeple bence fantazilerinizi bu kadar renklendirebilecek durumlari hali hazirda yok edin, akliniz rahat etsin. Ulaşın da dedigi gibi bişey olacagindan değil de işte iç rahatlığı  Wink

"Never regard study as a duty, but as the enviable opportunity to learn" (Albert Einstein)
vioxx
Genel Gözlemci
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #32 : Temmuz 26, 2007, 09:41:09 ÖÖ »

Sorum arada kaynadi galiba Sad

I love my hakama!
Gamze Balci Camsari
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

quod non me destruit, me nutrit

« Yanıtla #33 : Temmuz 26, 2007, 08:50:29 ÖS »

Sorum arada kaynadi galiba Sad

Sevgili Burakb, ben dekanliktan imzalattigim icin seni yanitlayamayacagim. Fakat soruna daha once yanit verildigini hatirlar gibiyim. Muhtemelen Punk yazmisti bir ara, forumu arastirmak faydali olabilir.

Gamze
vioxx
Genel Gözlemci
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #34 : Temmuz 31, 2007, 11:59:49 ÖÖ »

Arkadaslar bugun US Ankara buyukelciliginde formumu imzalattim. 30$ sayfa basina ucret aliyorlar. Eger sizde uzak bir sehirden mezun ve gidemeyecek durumdaysaniz benim gibi yapabilirsiniz. Aklinizda bulunsun Smiley

I love my hakama!
mud
Ast Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #35 : Eylül 16, 2007, 01:24:07 ÖS »

arkadaşlar,başvurudaki application ID'miz nufus cüzdanımızda geçen ismimizin latin karekterlerle yazılmış hali olacak heralde değil mi?Soyismimin ilk harfi olan "ö"'yü "o" olarak yazmamışsam bu bir sorun teşkil eder heralde?Peki bunu değiştirmem için form 182 gönderirken iliştireceğim kimlik bilgilerimi,ingilizce tercümesini yaptırıp,noterde onaylatarak mı yollayacağım?Ya da başvurumu bu şekilde yapıp form 187 postalarken yanında bu değişikliği bildirir belgeyi beraberinde yollasam düzenleme yapılır mı?Bana yardımcı olursanız çok memnun olacağım iyi günler.iyi çalışmalar...
Gamze Balci Camsari
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #36 : Eylül 16, 2007, 02:16:01 ÖS »

Bu kadar ugrasmak yerine, basvurunu iptal edip yeniden basvursan? Hemen isleme konuluyor, ertesi gun de yeni bir basvuru yapabiliyorsun. Daha temiz bir is olur bence. Yatidigin para hicbir sekilde sorun olmuyor, o hep hesabinda; istedigin kadar iptal edip yeni basvuru yapabilirsin-ben yaptim, oradan biliyorum-.

Bu arada form 182 neydi? -Su formlarin kodlarini degil de isimlerini yazarsak daha iyi olacak arkadaslar, ezberleyecek o kadar cok sey varken bir de onlar ezberlenmiyor   Grin Tabii sizin onunuzde, rahatsiniz  Wink-

Bu kadar telaslanmaya gerek yok Mud, sakin olup yonergelere dikat etsen herseyin ne kadar kolay oldugunu goreceksin.

Kolay gelsin.

Selamlar,

Gamze

mud
Ast Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #37 : Eylül 16, 2007, 08:24:52 ÖS »

ıııı..Ya nasıl iptal ediyoruz diye sorsam çok mu şey istemiş olurum.. Smiley
Gamze Balci Camsari
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #38 : Eylül 16, 2007, 09:26:40 ÖS »

Tabii ki cok sey istemis olmazsin ama ben tam olarak basamaklari hatirlamiyorum. Muhtemelen soyle olmali;

1-ECFMG. org
2-IWA
3-Begin a new application

Bundan sonra -buyuk olasilikla- sana zaten halihazirda bir basvurunun oldugunu soyleyecek, onu "withdraw" etmek isteyip istemedigini soracak. O zaman  "withdraw" dersin o da sana "bu isteginizin isleme konulmasi 24 saat surecek" gibisinden bir seyler der.

Boyle olmazsa sen alt basliklari arastir, bir "withdraw" vs... ifadesi olmali kesinlikle, olmadi "ECFMG Booklet" e bak, yine olmazsa bana mesaj yaz, yine olmazsa ben buradan Ecfmg' yi telefonla ararim  Wink.

Haydi kolay gelsin...

efx
Ertuğrul
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #39 : Eylül 17, 2007, 12:31:18 ÖÖ »

Yeni bir başvuru için önceki başvuruyu "Override" etmen gerekiyor, yeni bir başvuru yapmak istediğinde önceden "böyle bir başvuru yapmıştınız onu geçersiz (override) hale getirmek istiyor musunuz" diyor (tam olarak böyle söylemiyor tabii, aklımda kalan şekli böyle Smiley ).
Gamze Balci Camsari
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #40 : Eylül 17, 2007, 12:54:30 ÖÖ »

Evet, evet... Override! Ben de ne dedigini tam hatirlamamistim, yaslandim mi nedir...

Ama merak etme Mud, sandigindan kolay olacak... Grin
mud
Ast Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #41 : Eylül 17, 2007, 08:10:26 ÖS »

yardımlarınız için nasıl müteşekkirim anlatamam... Smiley
mud
Ast Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #42 : Eylül 28, 2007, 08:56:00 ÖS »

Government/Social Service
I am required to complete government/social service prior to receiving my medical diploma

başvuru sürecinde çıkan bir sorgulama konusu bu?
bizim mecburi hizmeti mi kastediyorlar acaba?
mehmet özen
Genel Yürütücü
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #43 : Eylül 28, 2007, 09:23:37 ÖS »

bunu sanirim iki gun once birisi daha sordu. ne cevap verdiler hatirlamiyorum ama biraz forumu karistirisan bulursun heralde

hiçbirşey imkansız değildir
Gamze Balci Camsari
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #44 : Eylül 29, 2007, 03:11:05 ÖÖ »

Cevap HAYIR olacak.

Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 12   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: