Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

7161 Mesaj 644 Konu- Gönderen: 1277 Üye - Son üye: cerend
Sayfa: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 14   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: step1-basvuru-sorular  (Okunma Sayısı 22908 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
efx
Ertuğrul
Yönetici

« Yanıtla #90 : Kasım 14, 2007, 10:05:17 ÖS »

Gamze,efx ve neuro hepinize teşekkürler,içimi rahatlattınız.Bir sorum daha olacak:Kaplan Step 1 qbank'e nasıl ulaşılabilir?Bu,qbook gibi bir soru kitabı mı,yoksa usmleworld gibi bir on-line soru bankası mı? Hepinize başarılar...
Qbook kitap, pdf olarak indirebilirsin. Forumda bir yerde linki vardı
efx
Ertuğrul
Yönetici

« Yanıtla #91 : Kasım 14, 2007, 10:08:43 ÖS »

Sorun cikmadiysa umarim bundan sonra da cikmaz. Form 344'te diplomadaki isminiz ile basvurudaki isminiz ayni degilse bunu ispatlayacak bir belge gonderin diyor ya (pasaport, dogum belgesi, vs), ben ondan dolayi oyle yazdim. Ama okula gonderdilerse zaten sorun yok demektir sanirim.
Yanlış hatırlamıyorsam sadece online başvuru sırasında Türkçe karakter kullanmamıştım, yazılı olan formda Türkçe yazmıştım.
jerry
Genel Gözlemci

« Yanıtla #92 : Kasım 15, 2007, 02:05:02 ÖS »

Ama qbank'i sormuştum??

Başarılar...

Jerry
efx
Ertuğrul
Yönetici

« Yanıtla #93 : Kasım 15, 2007, 03:13:13 ÖS »

Ama qbank'i sormuştum??

Başarılar...

Jerry
Qbank online soru bankası, aylık ücret ödeyerek kullanabiliyorsun. Ama yanlış hatırlamıyorsam dün forumdan birisi link göndermişti, onu incele istersen.
Gamze Balcı Çamsarı
Yönetici

quod non me destruit, me nutrit

« Yanıtla #94 : Kasım 16, 2007, 06:52:25 ÖÖ »

Sorun cikarsa da, ispatlayamayacak degiliz ya kimligimizi Grin "Yasar Yasamaz" degiliz sonucta Wink
mustafa
Acemi
*

« Yanıtla #95 : Kasım 17, 2007, 02:58:29 ÖÖ »

Slm arkadaslar:)
step1 basvurusu yapmaya calısıyorum:)ama su soruların cevabını bilmiyorum Date medical diploma issued?
tlf nonuzu nasıl yazmıstınız acaba Huh
Bide ev adresimi yazarken City,zip kısımları görünmüyodu
ne yapmalıyım
internship kısmına okulda aldıgım tüm stajlarımı yazmalımıyım(4-6)
sanki bos bırakabiliriz gibi bişeyler konusulmustu:)
soruların birkısmı tekrar olabilir :)kusura bakmayın simdiden tesekkürler...
neuro
Genel Yürütücü

« Yanıtla #96 : Kasım 17, 2007, 09:03:52 ÖÖ »

Slm arkadaslar:)
step1 basvurusu yapmaya calısıyorum:)ama su soruların cevabını bilmiyorum Date medical diploma issued?
tlf nonuzu nasıl yazmıstınız acaba Huh

90-xxx-xxxxxxx

Bide ev adresimi yazarken City,zip kısımları görünmüyodu
ne yapmalıyım

ADRES ICIN AYRILAN SON SATIRA IL VE POSTA KODUNU YAZABILIRSIN.

internship kısmına okulda aldıgım tüm stajlarımı yazmalımıyım(4-6)
sanki bos bırakabiliriz gibi bişeyler konusulmustu:)

BU KONUDA FARKLI GORUSLER VAR. BEN 4. VE 5. SINIFTAKI STAJLARI YAZMISTIM (CUNKU "CLERKSHIP" DIYOR VE ILERIDE "INTERNSHIP"I MEZUN OLMADAN ONCE MI YAPTINIZ DIYE SORUYOR.). ANCAK HIC YAZMASAN DA OLUR. SONUCTA BUNLAR ECFMG'DE KAYITLI DURACAK BILGILER, SU ANKI BASVURUNU ETKILEMEZ, ILERIDE DE BIR BAGLAYICILIGI OLMAZ. DIGER BIR GORUS DE 4., 5. VE 6. SINIFTAKI STAJLARIN TUMUNU YAZMAK SEKLINDEYDI. BU GORUSE GORE DE 6. SINIFTAKI STAJLAR DA "CLERKSHIP" OLARAK KABUL EDILIYOR.
BU UC FARKLI SEKILDE DE BASVURANLAR VAR, HIC BIRINDE PROBLEM CIKMADI.

soruların birkısmı tekrar olabilir :)kusura bakmayın simdiden tesekkürler...

KOLAY GELSIN...
mustafa
Acemi
*

« Yanıtla #97 : Kasım 17, 2007, 09:54:41 ÖS »

Verdigin bilgiler için tesekkür ederim
BASARILAR...
jerry
Genel Gözlemci

« Yanıtla #98 : Kasım 25, 2007, 10:48:37 ÖS »

Arkadaşlar acilen yanıtlamanıaı rica ettiğim bir sorum var:Step 1'e başvuru yapıyorum,mezunum.Herhangi bir özel durumum (isim-soyad değişikliği,credits transferred etc.) yok.Gerekli belgeleri (form 186,form 344 ve form 345)doldurdum.Form olarak bu formlar yeterli mi?Form 345 (=medical school release request)biraz kafamı karıştırdı:( Transkript de yollamak zorundamıyım?Form 187'yi de yollamak zorunda mıyım? Sad Sad üff,çok karışık...Huh HELP ME!!!
jerry
Genel Gözlemci

« Yanıtla #99 : Kasım 25, 2007, 10:51:24 ÖS »

Ayrıca yine form 345'te 'verification of Medical Education' diye yeni bir form icat etmiş,bu da neyin nesi?benim durumumda gerekli mi? Ya başvurmak niye bu kadar zor bu sınava? Sad  Yanıtlarınızı bekliyorum,başarılar...
efx
Ertuğrul
Yönetici

« Yanıtla #100 : Kasım 25, 2007, 11:41:42 ÖS »

Form 345 (=medical school release request)biraz kafamı karıştırdı:( Transkript de yollamak zorundamıyım?Form 187'yi de yollamak zorunda mıyım? Sad Sad üff,çok karışık...Huh HELP ME!!!
Transkripti mezun olduğun okul yollayacak, senin doldurduğun formun (345) bir tanesini diğer bilgilerinle beraber (diploma fotokopisi ile) okuluna geri gönderecekler ve okuldan bazı belgeler isteyecekler (transkript gibi).
jerry
Genel Gözlemci

« Yanıtla #101 : Kasım 26, 2007, 12:30:07 ÖÖ »

Efx, sana ne kadar teşekkür etsem az.Sağol...Smiley
efx
Ertuğrul
Yönetici

« Yanıtla #102 : Kasım 26, 2007, 12:44:04 ÖÖ »

Efx, sana ne kadar teşekkür etsem az.Sağol...Smiley
Rica ederim, forumun amacı birbirimize destek olmak Smiley
knvc
Genel Gözlemci

« Yanıtla #103 : Kasım 29, 2007, 09:05:16 ÖÖ »

arkadaslar merhaba,
benim yine bir sorum var. forumdada hep soru soran oluyorum, insallah su sinavlari alma sureci gecince katkida bulunanlardan da olurum:)
ben step1 basvurumu yaptim(yeniden,cunku ilki dikkatsizligimden reddedildi) ama yine super bi ciddiyetsizlik ornegi sergileyerek fotografi herhangi bir foto olarak koydum. yani amerikan stili pasaport fotografi (5x5,arka fon beyaz) koymadim. sizde bu reddedilme sebebi olurmu? evraklarimi yeni gonderdim,bikac gun once (bu foto olayini da bugun ogrendim sans eseri)processi birkac hafta suruyormus.processi durdurup,yeni bir basvuruyu hizlica yapmalimiyim?ocagin sonunda sinavi alacagim diye planladim,yetismeyecek diye tedirgin oluyorum Sad
efx
Ertuğrul
Yönetici

« Yanıtla #104 : Kasım 29, 2007, 04:10:48 ÖS »

arkadaslar merhaba,
benim yine bir sorum var. forumdada hep soru soran oluyorum, insallah su sinavlari alma sureci gecince katkida bulunanlardan da olurum:)
ben step1 basvurumu yaptim(yeniden,cunku ilki dikkatsizligimden reddedildi) ama yine super bi ciddiyetsizlik ornegi sergileyerek fotografi herhangi bir foto olarak koydum. yani amerikan stili pasaport fotografi (5x5,arka fon beyaz) koymadim. sizde bu reddedilme sebebi olurmu? evraklarimi yeni gonderdim,bikac gun once (bu foto olayini da bugun ogrendim sans eseri)processi birkac hafta suruyormus.processi durdurup,yeni bir basvuruyu hizlica yapmalimiyim?ocagin sonunda sinavi alacagim diye planladim,yetismeyecek diye tedirgin oluyorum Sad
Ben 5x5 göndermemiştim ama fon beyazdı, bir problem olmadı.

Sayfa: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 14   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: