Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

7081 Mesaj 635 Konu- Gönderen: 1256 Üye - Son üye: abdulkerim olgun
UsmleTurk Forumları - Usmle ForumUSMLE Sınavlar ForumuUSMLE Step 1 step 1 için yardım lütfen!!! kafam karıştı:)
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: step 1 için yardım lütfen!!! kafam karıştı:)  (Okunma Sayısı 705 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ömer engin
Ziyaretçi
« : Şubat 08, 2007, 10:38:18 ÖS »

öncelikle şunu belirtmeliyim ki bu siteyi incelemey başladıktan sonra en azından kafamda kıvılcımlar çakmaya başladı...bunun için herkese teşekkür edrim
bende 4.sınıf öğrencisiyim ve zorda olsa kararımı verdim tabiki usmle yönünde
sonuçta tus yerine usmleye çalışmış olacağım ve kaybdecek bir şeyin olmadığını ama kazanılacak çok şeyin olduğunu düşünerek bu karara vardım umarım doğru bir karar vermişimdir.benim öncelikle sorum;sitede step 1 için genelde kaplan diyorlar ama yine de karara varılmış bir liste yok gibi .....bu işe yeni başlayan ve etrafında fikir alabilcek birisi olmayan için oluşturulmuş bir kitap listesi ve çalışma programı yok veya varda ben göremedim ama
LÜTFEN BİRİSİ BANA ŞU KİTAPLARIN LİSTESİNİ TOPTAN VERİP VE NASIL ÇALIŞMAM NEREDN BAŞLAMAM GEREKTİĞİ HAKKINDA BİR BİLGİ VERİRSE İNANIN ÇOOOOOOOOOOOK SEVİNİRİM...HERKESE BAŞARILAR............
efx
Ertuğrul
Yönetici

« Yanıtla #1 : Şubat 09, 2007, 12:17:02 ÖÖ »

benim öncelikle sorum;sitede step 1 için genelde kaplan diyorlar ama yine de karara varılmış bir liste yok gibi .....
Evet, öyle bir liste yok, böyle bir şeyin karara bağlanması gibi bir durumun olması da pek mantıklı olmaz. Herkesin ihtiyaçları, seviyesi, çalışma tarzı farklı olacağından kaynak konusunda ortak bir nokta bulmak pek mümkün değil. Ama ortak fikir, kaplan ders notlarından çalışmak ve gerektiğinde başka kaynaklardan takviye yapmak. Bir de first aid'i unutmamak lazım.
bu işe yeni başlayan ve etrafında fikir alabilcek birisi olmayan için oluşturulmuş bir kitap listesi ve çalışma programı yok veya varda ben göremedim ama
LÜTFEN BİRİSİ BANA ŞU KİTAPLARIN LİSTESİNİ TOPTAN VERİP VE NASIL ÇALIŞMAM NEREDN BAŞLAMAM GEREKTİĞİ HAKKINDA BİR BİLGİ VERİRSE İNANIN ÇOOOOOOOOOOOK SEVİNİRİM...HERKESE BAŞARILAR............
Forumda şimdiye kadar yazılan tüm mesajları -evet hepsini- okuduktan sonra hala merak ettiğin birşeyler olursa, kimse yardım etmekten kaçınmayacaktır.
İyi araştırmalar & çalışmalar Wink

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: