Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

7139 Mesaj 641 Konu- Gönderen: 1271 Üye - Son üye: metalikdr
Sayfa: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 10   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Ankarada çalışma arkadaşı  (Okunma Sayısı 18058 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
alpi
Ziyaretçi
« Yanıtla #75 : Ocak 03, 2007, 08:55:01 ÖS »

ankarada bayram sonrası buluşalım arkadaşlar hatta bana ancak yarın ve ertesi gün uyar yani perşembe ve cuma.. gelebilecek olan varsa ayarlayabiliriz bi buluşma ne dersiniz???
Bora(PunK)
Sözlerim kılıçtan keskin
Yönetici

« Yanıtla #76 : Ocak 04, 2007, 06:11:58 ÖS »

Ben Cmts Ank.dayim.. o tarihten sonra bulusmalara katilabilirim

"Never regard study as a duty, but as the enviable opportunity to learn" (Albert Einstein)
greenberet
Acemi
*

« Yanıtla #77 : Ocak 04, 2007, 11:29:27 ÖS »

o zaman bu bulusma isini pazar gunu bir dusunsek.butun arkadaslar umar1m gorurler ona gore bir tarih ayarlamas1 yapal1m.
neuro
Genel Yürütücü

« Yanıtla #78 : Ocak 07, 2007, 09:15:15 ÖÖ »

Ben de gelebilirim. Ancak şu anda Acil'deyim. Nöbet olmayan bir zamanda olursa gelebilirim.
mehmet özen
Genel Yürütücü

« Yanıtla #79 : Ocak 08, 2007, 09:16:29 ÖS »

arkadaşlar geçenlerde step 2 ye başvurdum step 1 başvurumda certification of identification formu göndermiştim ama oasiste şöyle yazıyor

Your Most Recent USMLE™ Step 2 CK Application

Date Received:     
Processing Status:  Waiting for Certification Statement/Certification of Identification Form   
 şimdi bu ne demek benden tekrar başvuru belgesi mi istiyorlar yoksa önceki gönderdiğim belgeleri değerlendiriyorlar mı anlamadım bilen varsa ve söylerse memmun olacağım

hiçbirşey imkansız değildir
mehmet özen
Genel Yürütücü

« Yanıtla #80 : Ocak 08, 2007, 09:55:46 ÖS »

arkadaşlar kusura bakmayın bu mesajı attıktan sonra mesaj değişti şimdi in process yazıyor kusura bakmayın mesajı dikkati almayın

mehmet özen
Genel Yürütücü

« Yanıtla #81 : Ocak 08, 2007, 11:19:12 ÖS »

bu arada hazır siteye girmişken bir iki bir şey anlatayım özoya anlatırım dedim anlatmadık
şimdi sınav saat 9 gibi başladı. gerçi sınavdan önce orda bulunmak zorundasın o ayrı. toplam 1 saat aran var istediğin gibi kullan istersen 10 ar dakka 10 ar dakka istersen hepsini birden(tabi tavsiye etmem) üstelik araya girerken ve araya çıkarken bilgisayarda kalan ara dakkan yazıyor
orada çalışanlar çok iyi adamlar hiç bir sorun çıkmadı. her girip çıktıkta imza atman gerekiyor benim girdiğim sınavda 10-15 kişi vardık. yani yalnız olmuyorsun. herkesin sınavı farklı olduğu için kopya çekme ihtimali de yok. zaten sınav yeri kamerayla kontrol ediliyor. sınavdan öncede fotoğrafını çekiyorlar. herkese ayrı bir dolap veriyorlar oraya eşyalarını falan bırakabiliyorsun
bir de ses geçirmez kulaklık veriyorlar benim pek hoşuma gitmedi takmadım takmak isteyen olursa takabilir.
sınav sırasında işaretleyip geçiyorsun benim ingilizcem çok iyi değil açıkcası(kpds:48 tus:77) ama ne demek istediğini anlamadığım bir iki tane soru oldu. onlarda behevorial science sorularıydı. zaman da ucu ucuna yetişiyor. 4-5 tane soruyu yetiştiremedim. tavsiyem sınav sırasında dakikayı kontrol etmeniz. o zaman pek sorun olmuyor. bi de tüm sorular düşünmeye dayalı sorulardı. direk tanı sormuyor adamlar. hastalığı anlatmış anlatmış. patofizyolojisini soruyor mesela. şıklar değişken 3 ile 15 arasında gördüm ben. bide genetikten geliyor sorular.
mesela bi örnek vereyim adam anlatmış anlatmış belli ki di geoerge sendromunu soruyor. ama soru şu: bu hastalıkta ek olrak ne beklersin. orda ben düşündüm. digeorge t cell fnk bozukluğu öyleyse t hücrelerinin olduğu her yerde bozukluk olacak. mesela lenf nodlarının parakorteksinde atrofi olur bunu sormak istiyor. yaptım ama bayağı da takdir ettim kendimi.
bu arada bilmiyorum başka kimse farketti mi ama bence sorular bildikte zorlaşıyor yani bilemiyorum diye üzülmeyin. sizin seviyenizi bilgisayar ayarlayıp özellikle soruları zorlaştırıyor.tabi bu söylediğim kötü bir puan alırsam geçerli olmaz Smiley) üst katta birşeyler yenilip içilecek bir yer var ama poğaça yemeyi tercih ettim. çünkü hazırlanmasını bekliyemiyor insan. hadi bakalım hayırlısı

Özo
Ziyaretçi
« Yanıtla #82 : Ocak 09, 2007, 05:46:11 ÖS »

Mehmet,
Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. Sorular oldukça zor anlaşılan. Bu arada söylediğin gibi sorular gittikçe zorlaşıyor. Bunu sanırım ilk olarak 2000 yılında başlattılar. Sorular ilk blokla başlatılıyor.İyiysen daha zor, hala iyisen "suicide" bloğa geçiliyor. tabi puanlar da buna göre ayarlanıyor. Ama ilgili blokta başarın az olduysa bir sonraki blok daha kolay geliyor. Buna göre senin sınavın oldukça başarılı geçmiş. Eminim puanın da çok iyi olacaktır. Başarılarının devamını dilerim.
Özlen
mehmet özen
Genel Yürütücü

« Yanıtla #83 : Ocak 23, 2007, 04:52:22 ÖÖ »

sa ğol özo biraz geç oldu ama bu arada merak ediyorum sınava giren arkadaşlardan bloklar arasında zorluk olduğunu hiç farkeden oldu mu yoksa bu bir şehir efsanesi mi

Özo
Ziyaretçi
« Yanıtla #84 : Ocak 23, 2007, 06:53:35 ÖS »

Aslında şehir efsanesi değil. Bende 2000 yılı first aid var ve onda yazıyor.
mehmet özen
Genel Yürütücü

« Yanıtla #85 : Ocak 27, 2007, 02:13:59 ÖÖ »

bu arada orange paper artık eve gelmiyor geçenlerde step 2 başvurumu yaptım e mail adresime orange paperi göndermişler zaten ocak 2007 den itibaren böyle olacak diye mail gelmişti öncesinde hadi herkese hayırlı olsun

akcardio
Genel Gözlemci

« Yanıtla #86 : Ocak 27, 2007, 08:47:01 ÖÖ »

Oyleyse  nasıl bileceğiz ne  zaman ve nerede  sınava gireceğimizi?
yeliz
Genel Gözlemci

« Yanıtla #87 : Ocak 27, 2007, 09:32:23 ÖÖ »

Oyleyse  nasıl bileceğiz ne  zaman ve nerede  sınava gireceğimizi?

email adresinize sheduling permit geldigi zaman www.prometric.com veya Hollandadaki sinav merkezini arayarak sinava gireceginiz tarihi siz belirliyorsunuz.Sinav Turkiyede sadece Ankarada Amerikan kultur merkezinde yapiliyor.
reha
Genel Yürütücü

« Yanıtla #88 : Ocak 27, 2007, 06:51:00 ÖS »

bloklar arasinda zorluktan bahsederken, eger sinav dogru bildikce zorlasiyor anlaminda diyorsan, bu sehir efsanesi.
isletme, vs bircok diger brans icin yapilan sinavlarda bu yontem uygulaniyor ama usmle sinavlarinda bu sistem yok.
ben de eskiden oyle zannediyordum ama birkac farkli yerde bunun dogru olmadigini okudum. yani insanlardan degilde kurumlarin sagladigi bilgilerden okumustum.
bilgisayar sistemi acisindan diyorsan, ben sinavda bi zorluk yasamadim. gayet rahatti acikcasi. yanliz bana merkez biraz sicak, basik geldi. bide diger sinava girenlerin tus sesleri rahatsiz edebiliyor ondan bi kulak tikaci almakta fayda var.
mehmet özen
Genel Yürütücü

« Yanıtla #89 : Ocak 28, 2007, 05:44:19 ÖS »

sanırım bu meseleyi aydınlatabilmek için biraz uğraşmak gerekecek. bi şey buldum. sanırım biraz daha araştırmak lazım ama yine de yazayım dedim

NBME officials, however, are planning to implement an adaptive exam sometime in 2000. Adaptive tests differ from traditional exams as each question is uniquely "adapted" to the individual test taker. More difficult questions appear as a test taker provides correct answers to earlier questions and easier questions appear if previous questions were answered incorrectly
http://www.medschool.com/futuretense_cs/MedSchool/faq/forums/usmlestep1.html

Sayfa: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 10   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: