Merhaba arkadaşlar,
Yeni üye oldum ve yaklaşık son dört saatimi de siteyi okumakla geçirdim. Yanıt bulamadığım bir soru var, komik de bir soru. ECFMG sitesine girdim ve ilk ECFMG ID' mi almak için başvurmaya çalışırken karşıma şu sayfada
https://secure2.ecfmg.org/usmleidrequest.asp şu kutucuk çıktı: Telephone...Bu kutuya "ülke kodu-alan kodu-telefon numarası" yazılması gerekiyormuş. Bilemedim, edemedim ve akıl akıldan üstündür dedim, soruyorum: "90-0216-numara" mı yazmalıyım?!! Yoksa "90-216-numara" mı? Ya da doğrusu nedir?
Son derece gereksiz bir soru sordum, farkındayım. Ama ECFMG yetkilileri bana ulaşmaya çalıştıklarında, yanlış numarayı çevirmeleri ve ulaşamamaları, ulaşamayıp görüşememeleri, görüşemeyip karşılıklı fikir alışverişinde bulunamayışımız, neticesinde "macera dolu amerikaaa, amerikaaa, amerikaaa" maceramın hüsranla son bulması ihtimalini göze alarak sordum, ama bir sor bakalım niye sordum...der hepinize çalışmalarınızda başarılar dilerim. Bu ufaktan obs-comp arkadaşınıza yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
Not: Cevabı aldıktan sonra mesajı silebilirim. Sabahın bu saatinde mesaj girince böyle oluyor.