sophia
Ast Üye

|
 |
« Yanıtla #45 : Mart 23, 2008, 05:07:52 ÖS » |
|
he hee  orası karışık.. bu işlerden anlayan bi arkadaşım var . ben ondan istiyorum o da indiriyor ama nerden indiriyo ben de bilmiyorum..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
plasticsurgeon
Acemi
|
 |
« Yanıtla #46 : Mart 23, 2008, 06:18:00 ÖS » |
|
bu dvdler altın degerinde mubarekler.. ne kadar faydalı izleyen varsa soylesinde boşuna ugraşmayalım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sade
|
 |
« Yanıtla #47 : Mart 23, 2008, 06:46:05 ÖS » |
|
Step 2 CK videolarından Kardiyoloji ve Hematoloji'yi izledim, gerisini izlemeye devam edeceğim. Bana faydası dokundu, ama sınavıma az kaldı, umarım videolar yetişir. Başarılar..
|
|
|
|
|
|
"İnsana hiçbir şey öğretemezsin; öğrenmeyi ancak kendi içinde bulacağını öğretebilirsin." Galileo
|
|
|
dr-acantamoeba
Ast Üye

|
 |
« Yanıtla #48 : Mart 23, 2008, 08:22:15 ÖS » |
|
sayın sophia sen den ankaradakı tek dvd kaynağımız olacaksın o zaman  dvdleri bekliyor olacağım ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dr-acantamoeba
Ast Üye

|
 |
« Yanıtla #49 : Mart 23, 2008, 08:24:19 ÖS » |
|
sayın sade, zaten simdiye kadar yeterince calıstın ve basaracaksın, senin de guzel haberlerini duyacağız ve -kendi adıma konusuyorum- dahada motive olacağım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sade
|
 |
« Yanıtla #50 : Mart 23, 2008, 08:34:16 ÖS » |
|
sayın sade, zaten simdiye kadar yeterince calıstın ve basaracaksın, senin de guzel haberlerini duyacağız ve -kendi adıma konusuyorum- dahada motive olacağım  Teşekkür ederim  Daha güzel haberleri sizden de duyacağız umarım. 
|
|
|
|
|
|
"İnsana hiçbir şey öğretemezsin; öğrenmeyi ancak kendi içinde bulacağını öğretebilirsin." Galileo
|
|
|
sophia
Ast Üye

|
 |
« Yanıtla #51 : Mart 23, 2008, 11:09:51 ÖS » |
|
sayın sophia sen den ankaradakı tek dvd kaynağımız olacaksın o zaman  dvdleri bekliyor olacağım ... ama şimdi kendimi baskı altında hissetim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sade
|
 |
« Yanıtla #52 : Mart 23, 2008, 11:12:08 ÖS » |
|
sayın sophia sen den ankaradakı tek dvd kaynağımız olacaksın o zaman  dvdleri bekliyor olacağım ... ama şimdi kendimi baskı altında hissetim  
|
|
|
|
|
|
|
|
|
muhsin
Acemi
|
 |
« Yanıtla #53 : Mart 24, 2008, 11:59:37 ÖÖ » |
|
İstanbul'da bu dvd'leri kimden temin edebiliriz?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
drdr
|
 |
« Yanıtla #54 : Mart 24, 2008, 01:32:57 ÖS » |
|
arkadaslar bir zincir saadet zinciri olustursak... ankarada alan arkadaslar baska bir arkadas varsa ona verse sonra ankara bitnce yakindabaska sehre ne dersiniz her kopyalayip bir sonrakine gonderse... mesala ben varim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sophia
Ast Üye

|
 |
« Yanıtla #55 : Mart 24, 2008, 09:24:49 ÖS » |
|
şimdi nasıl söylesem bilmiyorum.. beklentiler de yüksekti ama. sanırım benim kötü bi haberim var.. dvd işinde sorun çıktı.. ama ben hala vazgeçmiş değilim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
plasticsurgeon
Acemi
|
 |
« Yanıtla #56 : Mart 24, 2008, 09:44:17 ÖS » |
|
forum akademiden dvdleri indirdim çalışıyuor valla vlc media player onarıyımmı diye soruyor sonrasında izleyebiliniyor ama indirmek biraz zahmetlidegermi onu bilmiyorum... embri-histo ve Part 2 - Early Embryogenesis, Cardiopulmonary leri indirdim.digerlerinide inşallah başka bir nöbette indirecegim.. biraz baktım oyle idare eder.. ankaradan olanlar beni bulabilir... 1 haftaya butun dvdleri indiririm inşallah sabrım yeterse 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sophia
Ast Üye

|
 |
« Yanıtla #57 : Mart 24, 2008, 09:52:14 ÖS » |
|
 çok iyi olur.. ben de ankaradayım eğer indirirseniz taliplerden biriyim:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dr-acantamoeba
Ast Üye

|
 |
« Yanıtla #58 : Mart 24, 2008, 10:10:57 ÖS » |
|
sayın sophia haberine cok uzuldum  ama plasticsurgeon hepimizi sevindirdi  )) plastic surgeon dvdleri indirince bize haber edermisin? laptoplarımızı alıp bir yerde bulussak ve dvd leri hepimiz alsak olurmu??? (step 1 dvd bulusması  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
drdr
|