dr-acantamoeba
Ast Üye

|
 |
« Yanıtla #60 : Mart 25, 2008, 01:12:04 ÖÖ » |
|
kaynak plastic surgeon uygunsa, bence olur...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
plasticsurgeon
Acemi
|
 |
« Yanıtla #61 : Mart 26, 2008, 10:57:35 ÖS » |
|
dışkapı egitim araştırma hastanesi plastik cerrahi 2 bölümündeyim.. tel 5962174.. salih emre ismim.. benim nöbetci oldugum gün gelirseniz cekerim hepitabikide... akademik destek sonuna kadar..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sade
|
 |
« Yanıtla #62 : Mart 27, 2008, 12:50:00 ÖÖ » |
|
Merhaba plasticsurgeon,
Sizdeki videolar Patoloji, Histo- Embriyoloji ve Conrad Fischer'in Kardiyoloji dersleri, değil mi?
|
|
|
|
|
|
"İnsana hiçbir şey öğretemezsin; öğrenmeyi ancak kendi içinde bulacağını öğretebilirsin." Galileo
|
|
|
|
|
plasticsurgeon
Acemi
|
 |
« Yanıtla #64 : Mart 27, 2008, 06:46:01 ÖS » |
|
kardiyoloji notları step 2 içindi zaten
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dr-acantamoeba
Ast Üye

|
 |
« Yanıtla #65 : Mart 27, 2008, 09:04:54 ÖS » |
|
Sayın plasticsurgeon tsk...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sade
|
 |
« Yanıtla #66 : Mart 28, 2008, 11:25:06 ÖÖ » |
|
O sitede anatomi, farmakoloji ve "behavioral science" "audio lecture" ları da olması lazım. Haberiniz olsun.
Kolay gelsin..
|
|
|
|
|
|
"İnsana hiçbir şey öğretemezsin; öğrenmeyi ancak kendi içinde bulacağını öğretebilirsin." Galileo
|
|
|
shaman
Ast Üye

SaygiSevgiTutku
|
 |
« Yanıtla #67 : Haziran 08, 2008, 11:38:18 ÖÖ » |
|
İstanbul'da bu dvd'leri kimden temin edebiliriz?
Arkadaslar merhaba. Bu mesaja cevap veren olmamis. Kaplan DVD'leri elinde bulunan ve Istanbul'da bulusup eksternal harddisk'e aktarma gibi zamandan tasarruflu bir yolla bunlari edinebilecegimiz bir arkadastan acilen yardim talep etmekteyim.  Istenilen yerde bulusup bir sutlu neskayfe ( neskafe ) yudumlayabiliriz 
|
|
|
|
|
|
Pers Sözcüsü: Oklarimiz Günesi Kapatacaklar. Aksami Getirecekler..
Sparta Krali: Bizde gölgede savasiriz o zaman
|
|
|
shaman
Ast Üye

SaygiSevgiTutku
|
 |
« Yanıtla #68 : Haziran 08, 2008, 11:40:17 ÖÖ » |
|
Ve tabii aldiktan sonra talep edenlere ayni metodla yayabiliriz. Bir nevi Kaplan DVD titani oluruz yakalanincaya kadar 
|
|
|
|
|
|
Pers Sözcüsü: Oklarimiz Günesi Kapatacaklar. Aksami Getirecekler..
Sparta Krali: Bizde gölgede savasiriz o zaman
|
|
|
Ufuk
Genel Gözlemci

primum non nocere!
|
 |
« Yanıtla #69 : Haziran 08, 2008, 12:08:44 ÖS » |
|
Arkadaslar merhaba. Bu mesaja cevap veren olmamis. Kaplan DVD'leri elinde bulunan ve Istanbul'da bulusup eksternal harddisk'e aktarma gibi zamandan tasarruflu bir yolla bunlari edinebilecegimiz bir arkadastan acilen yardim talep etmekteyim.  Istenilen yerde bulusup bir sutlu neskayfe ( neskafe ) yudumlayabiliriz  Merhabalar shaman, Sitede yayınlanan ve kırık olmayan linklerin hepsini indirdim. Harici diskimde kayıtlı; fakat bu hafta son komiteme hazırlanıyorum. Çok fazla acelen yoksa 13 Haziran'dan sonra notları getirebilirim. İlgilenirsen özel mesaj atarsın. İyi çalışmalar...
|
|
|
|
|
|
Beni Türk hekimlerine emanet ediniz! Mustafa Kemal ATATÜRK
|
|
|
Samsung
Acemi
|
 |
« Yanıtla #70 : Haziran 09, 2008, 05:55:52 ÖS » |
|
Arkadaslar merhaba. Bu mesaja cevap veren olmamis. Kaplan DVD'leri elinde bulunan ve Istanbul'da bulusup eksternal harddisk'e aktarma gibi zamandan tasarruflu bir yolla bunlari edinebilecegimiz bir arkadastan acilen yardim talep etmekteyim.  Istenilen yerde bulusup bir sutlu neskayfe ( neskafe ) yudumlayabiliriz  Merhabalar shaman, Sitede yayınlanan ve kırık olmayan linklerin hepsini indirdim. Harici diskimde kayıtlı; fakat bu hafta son komiteme hazırlanıyorum. Çok fazla acelen yoksa 13 Haziran'dan sonra notları getirebilirim. İlgilenirsen özel mesaj atarsın. İyi çalışmalar... merhaba Ufuk. hepsini indirebildin mi, 30 gb miş herhalde toplam? komite zamanları çok iyi anlıyorum yaşamış biri olarak. eğer hepsini indirebildiysen komiten bittiğinde senden alabilirmiyim? eğer indiremediysen, efx senden alabilirmiyiz? çok önemliymiş kaplan videolar.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Samsung
Acemi
|
 |
« Yanıtla #71 : Haziran 14, 2008, 02:06:22 ÖS » |
|
burada yardımcı olacak kimse yok mu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
efx
|
 |
« Yanıtla #72 : Haziran 16, 2008, 02:19:55 ÖÖ » |
|
emanetler "hassah"da 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Samsung
Acemi
|
 |
« Yanıtla #73 : Haziran 22, 2008, 07:51:23 ÖS » |
|
tamam teşekkürler efx. videoları rica etsem, müsait bir zaman senden alabilirmiyiz hassah?? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hassah54
|
 |
« Yanıtla #74 : Haziran 22, 2008, 08:30:42 ÖS » |
|
Merhaba arkadaşlar!!! Bu günlerde çok popüler oldum bir mesaj yağmuru bir e-posta yağmuru  efx beni deşifre etmiş  Arkadaşlar step I videoları bende de var lakin şu an da Yunanistan da olmam nedeniyle ve videoları İstanbul da olmayan arkadaşımın bilgisayarına kaydetmem nedeniyle size ulaştıramıyorum. 1 haftaya döneceğim ve forum üzerinden bir buluşma ayarlayıp videoalrı size ulaştırabilirim. Herkese kolay gelsin...
|
|
|
|
|
|
Stj Dr Hasan Hüseyin Şahin Marmara Universitesi Tıp Fakültesi
|
|
|
|