Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

7135 Mesaj 641 Konu- Gönderen: 1269 Üye - Son üye: Paracelsus
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: KAPLAN Step 2 Kitapları  (Okunma Sayısı 2155 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
alpi
Ziyaretçi
« : Ekim 27, 2007, 11:16:48 ÖÖ »

arkadaşlar elimde Kaplan Kadın-Doğum, Dahiliye ve Pediatri kitapları var ve hepsi de 2005-2006 dönemine ait. Bir de aynı döneme ait step 2 soru bankası var.

Paylaşıma koymayı düşünüyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.

Eğer yardım ederseniz herkesin ulaşabileceği bir şekilde usmleturk forumundaki arkadaşlara ulaştırmayı düşünüyorum.

sevgiler
Gamze Balci Camsari
Yönetici

quod non me destruit, me nutrit

« Yanıtla #1 : Ekim 27, 2007, 09:28:47 ÖS »

Merhaba Alpi,

Bahsettigin kitaplarin blog.usmleturk' te  'step 2' basligi altinda olmasi lazimdi ama su an acamiyorum, baglanti problemi olabilir. Zahmet etmeden once orayi bir kontrol et istersen.
dr_dream
Ast Üye
**

Nothing is impossible!..

« Yanıtla #2 : Ekim 28, 2007, 10:44:28 ÖS »

efx bu konuda tek kaynak ana kaynak diyebilirim benim gözümde kurtarıcı istersen ona sor Smiley
alpi
Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : Ekim 29, 2007, 02:55:37 ÖS »

anladım galiba kimsenin şu sıralar bu kitaplara ihtiyacı yok.. neyse en azından bende bunların olduğu bilinirse, isteyene  yollayabilirim.paylaşıma nasıl koyacağımı öğrenince de paylaşıma koyacağım.

herkese sevgiler
efx
Ertuğrul
Yönetici

« Yanıtla #4 : Ekim 30, 2007, 12:42:48 ÖÖ »

efx bu konuda tek kaynak ana kaynak diyebilirim benim gözümde kurtarıcı istersen ona sor Smiley
step 2 ile alakalı bilgim/kaynağım senden fazla değildir muhtemelen Smiley Kaynak olarak da henüz pek bir şey yok elimde ama Hakan'da olma ihtimali çok yüksek. E-mule benzeri paylaşım programlarıyla bu dosyalara rahatlıkla ulaşabilirsin
mermaid
Acemi
*

« Yanıtla #5 : Şubat 05, 2008, 01:12:30 ÖÖ »

merhaba,
öncelikle eger kaynaklara ulasabileceğim adresi verebilirseniz sevinirim.ayrıca stepler arası minimum süre ne kadar olabilir(3 ay?), ben uzman oldum ama yine de sınava girmek istiyorum.teşekkürler...
idilly82
Acemi
*

« Yanıtla #6 : Nisan 22, 2008, 07:36:08 ÖS »

Arkadaslar TUS sinavindan yeni ciktim simdi usmle ye baslamak istiyorum Kaynagi olan ve paylasmak isteyen olursa seve seve alirim
email adresim idilly82@yahoo.com
efx
Ertuğrul
Yönetici

« Yanıtla #7 : Nisan 23, 2008, 08:48:50 ÖÖ »

Arkadaslar TUS sinavindan yeni ciktim simdi usmle ye baslamak istiyorum Kaynagi olan ve paylasmak isteyen olursa seve seve alirim
idilly82, forumda arama yapmadan bismillah mesaj yazan son kullanıcıya Ulaş EKT yaptı haberin olsun -anestezisiz- şeytan  şeytan  şeytan
sade
Genel Gözlemci

« Yanıtla #8 : Nisan 23, 2008, 10:00:06 ÖÖ »

idilly82, forumda arama yapmadan bismillah mesaj yazan son kullanıcıya Ulaş EKT yaptı haberin olsun -anestezisiz- şeytan  şeytan  şeytan

Grin

"İnsana hiçbir şey öğretemezsin; öğrenmeyi ancak kendi içinde bulacağını öğretebilirsin."
Galileo

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: