Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

7132 Mesaj 640 Konu- Gönderen: 1269 Üye - Son üye: Paracelsus
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: STEP2 CK Usmleworld Qbank  (Okunma Sayısı 3100 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bora(PunK)
Sözlerim kılıçtan keskin
Yönetici

« : Mart 12, 2007, 05:40:51 ÖS »

Arkadaslar Usmleworld CK qbank'i internette bulabilen oldu mu? Ben gecerli herhangibir link bulamadim da... Olmadi satin alacagiz, yeter bu kadar belescilik  Grin

"Never regard study as a duty, but as the enviable opportunity to learn" (Albert Einstein)
neuro
Genel Yürütücü

« Yanıtla #1 : Mart 12, 2007, 09:19:49 ÖS »

Merhaba Bora,
E-postana bakabilirsin.
Kolay gelsin.Smiley
Bora(PunK)
Sözlerim kılıçtan keskin
Yönetici

« Yanıtla #2 : Mart 12, 2007, 11:03:41 ÖS »

Sevgili Neuro, Ahmetcim, eline saglik ugrasmis gondermissin yalniz ben Kaplan degil Usmleworld'un soru bankasini ariyordum   Grin
Yine de tesekkurler,11MB'ı upload etmek bile onca zaman alir Wink

Bununla birlikte USMLEWORLD step2 sorularini halen aramaktayim bulamazsam paraya kiyacaz, napalim, amerikada burgerleri az yeriz artik Tongue

"Never regard study as a duty, but as the enviable opportunity to learn" (Albert Einstein)
neuro
Genel Yürütücü

« Yanıtla #3 : Mart 13, 2007, 12:44:48 ÖÖ »

Smiley
Kusura bakma Boracim,
Bende de Ped Onko'nun verdigi dalginliktan olacak sanirim.
SmileyCheesy
emre
Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : Nisan 06, 2007, 11:00:56 ÖÖ »

Selam arkadaşlar,
Aranıza yeni katıldım.kalp-damar cerrahisi uzmanıyım.step 2ck dan başlamak istiyorum.Soulara ihtiyacım var.elinizdekilerden bana da gönderirseniz sevinirim
akcardio
Genel Gözlemci

« Yanıtla #5 : Mayıs 20, 2007, 08:41:25 ÖS »

Kaplan STEP 2 CK ya  ihtiyacım var.Neuro veya  diger  arkadaslar  linki  yayınlayabilir  veya e-posta  adresime  yollayabilirseniz  sevinirim
mehmetkky@yahoo.com  veya  drakkaya@mynet.com
Tesekkurler
Ufuk
Genel Gözlemci

primum non nocere!

« Yanıtla #6 : Mayıs 20, 2007, 10:16:59 ÖS »

http://ahmedhakim.125mb.com/kaplanusmlestep2/index.html

http://ahmedhakim.125mb.com/kaplanqbooks/index.html

ben hiç denemedim bu linkleri ama diğer bölümlerde çoğu çalışıyordu. çılgın bir site başlığından öğrenmiştim bu siteyi. kolay gelsin. Wink

Beni Türk hekimlerine emanet ediniz!
                Mustafa Kemal ATATÜRK
akcardio
Genel Gözlemci

« Yanıtla #7 : Mayıs 20, 2007, 10:58:17 ÖS »

Maalesef linkler  calısmıyor.Ayrıca Kaplan  Q  bank STEP  2  CK  yok  iclerinde.
YINEDE TESEKKURLER
neuro
Genel Yürütücü

« Yanıtla #8 : Mayıs 20, 2007, 11:17:57 ÖS »

Mrb Akcardio,
E-posta'na bakabilirsin.
Kolay gelsin.
yumatu
Acemi
*

« Yanıtla #9 : Aralık 14, 2007, 12:44:05 ÖS »

arkadaslar selam...elinde kaplan step 2 CK video rapidshare.com linkleri olan varsa.. epeydir ariyorum..super bir site burasi..hazirlayan arkadaslari kutluyorum..saygilarimla..
dodo
Ziyaretçi
« Yanıtla #10 : Nisan 04, 2008, 01:01:59 ÖS »

Merhaba,
Step 2 CK için UW kullanırken gördüğüm birkaç hata ve aklıma gelen birkaç noktayı yeni kullanacaklar için paylaşmak istiyorum.

1. UW de bir testi çözerken durdurup(pause) çıktığınızda ses kartı ile ilgili bazı sıkıntılar yaşanabiliyor. Bu bilgisayarı yeniden başlatarak aşılabilir.
2. CCleaner gibi geçici dosya temizleme ve kayıt defteri iyileştirme düzenleme programları ile temizlik yaptığınızda kısayoldan program açılmayabiliyor. Bu nedenle bu sorunla karşı karşıya kalmamak için abone olduğunuzda ilk indirdiğiniz programı "qbankclient" bir indirme programı ile indirip saklarsanız(free download manager, internet download manager) bu problem ile karşılaştığınızda siteye girmeden tekrardan yükleme yapabilirsiniz. Performans şemalarızda herhangi bir kayıp olmuyor.
3. Performanss şemalarınızda olur da bir sorun ve kayıpla karşılaşırım diyorsanız, programın içindeki upload sekmesinden o anki performans şemanızı istediğiniz bir dosyaya aktarabilerek saklayabilirsiniz.
4. Soruları çözdükten sonra, program yanlış olanları "incorrect" olarak saklıyor. Bir sonraki çözümünüzde "incorrect" sekmesini tıklayarak sadece o soruları çözebiliyorsunuz. Bir diğer seçenek de işaretleyerek sonradan dönmek istediğiniz sorular. Bunlara da "marked" deniyor. Kullanmadığınız sorular da "unused"(kullanılmamış) olarak programda tutuluyor.
Ancak, bu soruların hepsini ikinci kez çözmek istediğinizde bir problemle karşı karşıyasınız. Her teste ortak soruları tekrar tekrar görebilirsiniz. Bunun için benim önerim, ilk çözümde tüm soruları işaretlerseniz("marked"), zaten program yanlışları da aklında tutacağından, tüm soruları ikinci kez çözmek istediğinizde yukarıda anlattığım sıkıntıdan kurtulur, 2. kez çözdüğünüz soruların yanındaki işareti kaldırarak, soruları tekrar tekrar görmeden, tüm soruları 2. kez çözebilirsiniz. Sadece yanlışları zaten "incorrect" sekmesini doldurarak çözebiliyordunuz. Burada "e o zaman nasıl geri dönmek istediğimiz soruları ayıracağız, hepsini işaretlersek?" diye bir soru sorarsanız, zaten aklınızda tüm soruları 2. kez çözmek varsa, gerçekten işaretleyeceğiniz soruların not defterine bir harf yazarsınız, 2. kez soruları çözerken sol çerçevede sorunun yanında "a" harfi görünür, bu şekilde halletmiş olursunuz.
5.Programın süresini uzatmak(extension) isterseniz, programın abonelik süresi bitmeden bunu yapmanız gerekiyor. Aksi takdirde yeniden baştaki gibi programı almanız gerekiyor.(ücretleri farklı)
6. Performans şeması soruları ikinci kez çözerken yanlışları doğruya çevirdiğinizde değişiyor. Zaten zor olan soruların, bu kaynağı kullananlar tarafından yeniden çözülmesi sonucunda persentil ve oranlarda bir artış olacağı düşünülebilir. Dolayısı ile düşük performans ve persentillerin ilk çözümünüzde sizi çok da üzmemesi gerektiğini aklınızdan çıkartmayın...
6. Aklıma gelenler şimdilik bu kadar, herkese iyi çalışmalar.

Sağlıcakla Smiley

DOdo

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: