Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

7141 Mesaj 641 Konu- Gönderen: 1271 Üye - Son üye: metalikdr
Sayfa: 1 2 [3] 4 5   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: step 2 ck tecrübelerim  (Okunma Sayısı 8740 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sade
Genel Gözlemci

« Yanıtla #30 : Ocak 19, 2008, 03:17:23 ÖS »

İlk tercihine yerleşmen dileğiyle Güldencim... Smiley Hayat boyu başarın hep devam etsin.

Böyle başarılar görmek beni hem çok mutlu ediyor, hem de şevkle sarılıyorum hayallerime..

Ben de 26 Mayıs'ta Step 2 CK'ya gireceğim..  Cheesy

Görüşmek üzere..

"İnsana hiçbir şey öğretemezsin; öğrenmeyi ancak kendi içinde bulacağını öğretebilirsin."
Galileo
GULDEN
Genel Yürütücü

« Yanıtla #31 : Ocak 19, 2008, 09:28:53 ÖS »

Merhaba Sade Smiley

Forumda yeni isimler gormek gercekten cok guzel oluyor . Ictenligin ve basari dileklerin icin cok cok tesekkurler  Smiley

Ben de step2 CK icin sana bol sans diliyorum. 26 Mayis'a kadar tozunu attirirsin Wink  Step1'i ne zaman aldin,nasildi?

Iyi calismalar,kolay gelsin.

Gulden Cheesy
sade
Genel Gözlemci

« Yanıtla #32 : Ocak 19, 2008, 10:10:35 ÖS »

Tekrar merhaba,  Smiley

Çok teşekkür ederim.  Smiley

Biraz önce sınav tarihimi 29 Nisan'a çektim.  Roll Eyes

Step 1'e girmedim daha. İlk gireceğim sınav bu olacak. Son sınıfım şu anda (Ben de Hacettepe'liyim  Wink). Ben de TUS- USMLE- mecburi hizmet üçlüsü arasına sıkışmıştım. Baktım olmayacak, gerçekten ne istiyorsam o yolda ilerlemeyi tercih ettim. Step 1'i Eylül gibi düşünüyorum. Mezun olunca (inşallah) match olacağım zamana kadar kendimi geliştirebileceğim bir bölümde çalışırsam ne ala.. Çok ileriyi düşünmek bazen artı sağlamıyor, o yüzden şu anda yolumda sakin sakin ilerliyorum. Sizlerin başarısını görmek beni çok ama çok mutlu ediyor ve umutlandırıyor.

Hepimiz için en güzeli olsun.. Sağlık ile..

Melike

"İnsana hiçbir şey öğretemezsin; öğrenmeyi ancak kendi içinde bulacağını öğretebilirsin."
Galileo
sade
Genel Gözlemci

« Yanıtla #33 : Mart 01, 2008, 09:57:45 ÖS »

Herkese tekrar merhaba,

Daha Step 2 CK'ya girmedim, ama son iki aydır tamamen bu sınavın hazırlığına yönelmiş durumdayım ve söylemek istediklerim var:

Daha sınava girmedim, geçerim ya da geçemem ya da iyi bir puan alamam, ama ne olursa olsun bu sınav hazırlığının bana çok şey kattığı bir gerçek. Hastaya yaklaşımı çok güzel pekiştiren bir sınav. Özellikle kliniklerde kafama oturmayan pek çok konu bu sınavın notları ve soruları ile oturdu. Türkiye'de doktorluk yapacak herkesin böyle bir sınava girmesi ya da en azından hazırlanması gerektiği fikrindeyim...

Herkese başarılar, görüşmek üzere..

Galileo
dodo
Ziyaretçi
« Yanıtla #34 : Nisan 17, 2008, 01:51:03 ÖÖ »

Merhaba,
Bugün step 2 CK işkencesini sonunda geçtim. Umarım sınav sonucumu aldığımda yanınızda olur, tecrübelerimi paylaşırım.
Bundan sonra 21 mayıs chicago 17 haziran cs...

Sağlıcakla
Dodo
Gamze Balci Camsari
Yönetici

quod non me destruit, me nutrit

« Yanıtla #35 : Nisan 17, 2008, 03:39:21 ÖÖ »

Cok gecmis olsun Dogan, sonucunu simdiden merakla bekliyoruz. Yalniz sen neden yanimizda olmayi "umuyorsun"? Tabii ki cok guzel bir sonuc alacaksin, hep beraber kutlayacagiz, ona ne suphe? Sinav sonrasi sendromunda misin yoksa  Smiley?
dodo
Ziyaretçi
« Yanıtla #36 : Nisan 17, 2008, 03:44:23 ÖÖ »

Tam tersi Gamze, sınav sonrası stimulasyonundayım, ne yaptığımı bilmiyorum Smiley Ayaklarım yere basmıyor. Smiley
Sağlıcakla
DOdo

Ek 1: Dileklerin için çok teşekkür ederim, inşallah emeklerimin karşılığını alırım; ben hep burada olacağım, uğraşacağım da forum için. Bakalım, hayat bu, bizim kontrolümüz dışındakilerin ne olacağı belli olmaz diye öyle yazdım.
Gamze Balci Camsari
Yönetici

quod non me destruit, me nutrit

« Yanıtla #37 : Nisan 17, 2008, 04:00:18 ÖÖ »

Iyi iyi sevindim, aman dikkat et stimulasyon falan derken fazla  acilma  Bonus Bora' yi zor toplamistik -biraz da ben ugrasayim- Tongue

Ek 1: Kontrolumuz disindakiler icin hep bir pay koyariz planlarimiza ama boyle guzel zamanlarda bu kadar ihtiyat da fazla   melek...
Ufuk
Genel Gözlemci

primum non nocere!

« Yanıtla #38 : Nisan 17, 2008, 06:37:40 ÖÖ »

Merhaba,
Bugün step 2 CK işkencesini sonunda geçtim. Umarım sınav sonucumu aldığımda yanınızda olur, tecrübelerimi paylaşırım.
Bundan sonra 21 mayıs chicago 17 haziran cs...

Sağlıcakla
Dodo

Geçmiş olsun dodo! Cheesy Umarım emeğinin karşılığını alırsın. Bundan sonraki sınavlarda başarılar Wink

Beni Türk hekimlerine emanet ediniz!
                Mustafa Kemal ATATÜRK
neuro
Genel Yürütücü

« Yanıtla #39 : Nisan 17, 2008, 07:40:58 ÖÖ »

Gecmis olsun dodo,
Umarim guzel bir sonuc alirsin. Sonrasinda da basarilar...
Bora(PunK)
Sözlerim kılıçtan keskin
Yönetici

« Yanıtla #40 : Nisan 17, 2008, 10:57:50 ÖÖ »

Dogancim, gecmis olsun, artik bitirdin. CS gercekten cok rahat hazirlanilan bir sinav. Bundan sonra sinav stresin olmiyacak daha cok basvurunu guzellestirme adina adimlar atacaksin. Haftaya Ankaradayim senle biraraya gelelim o adimlari konusalim...  Bonus

"Never regard study as a duty, but as the enviable opportunity to learn" (Albert Einstein)
sade
Genel Gözlemci

« Yanıtla #41 : Nisan 17, 2008, 12:05:19 ÖS »

Ek 1: Kontrolumuz disindakiler icin hep bir pay koyariz planlarimiza ama boyle guzel zamanlarda bu kadar ihtiyat da fazla   melek...

Smiley Aynen öyle  Smiley

Galileo
dodo
Ziyaretçi
« Yanıtla #42 : Nisan 17, 2008, 12:32:40 ÖS »

Herkese(ufuk, neuro, gamze, bora) iyi dilekleri için çoook teşekkür ederim. Burada olmaktan dolayı ne kadar mutluyum anlatamam.
Tamam Bora, sen gitmeden önce kesin bir görüşelim. Ben buralardayım onlarca protokol işleri ile uğraşacağım, askerlik, pasaport, dekan falan derken yorulacağım anlaşılan. Haftaya kesin haberleşelim..

Tamam ihtiyat da yok. Smiley
Sağlıcakla
DOdo
sade
Genel Gözlemci

« Yanıtla #43 : Mayıs 02, 2008, 11:47:29 ÖS »

Arkadaşlar herkese merhaba tekrar,  Smiley

Bugün Step 2 CK'ya girdim, varsa yoksa UsmleWorld diyorum, birkaç kez çözülmesi taraftarıyım. Step 2 CK, tıp eğitiminiz boyunca bir yerlerde karşınıza çıkmış ve öğrendiğiniz en ufak kırıntı bilginin bile kullanılabileceği bir sınav.. Bol soru çözme ve Kaplan Lecture Notes gayet yeterli diye düşünüyorum. Sitede sağolsun Efx'in vermiş olduğu video linkleri var, videoları izlemek yavaşladığım bir dönem tekrar hızlanmamı sağlamıştı, faydalı olduğuna inanıyorum..

Sırası gelmişken tecrübelerini paylaşan, yolumuza ışık tutan, her türlü soruya cevap veren sizlere teşekkür ediyorum. Teker teker isim yazamayacağım, unuttuklarım olmasından korkuyorum.. Minnettarım.

Umarım iyi bir puan alırım.. Herkese sınavlarında ve devamında başarı ve mutluluk diliyorum..  Smiley

Görüşmek üzere,

Melike

Galileo
qui mo qui
Ast Üye
**

« Yanıtla #44 : Mayıs 04, 2008, 03:57:52 ÖS »

Gecmis olsun Smiley

Sayfa: 1 2 [3] 4 5   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: