Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

7161 Mesaj 644 Konu- Gönderen: 1277 Üye - Son üye: cerend
Sayfa: 1 ... 3 4 [5]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: step 2 ck tecrübelerim  (Okunma Sayısı 8776 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ufuk
Genel Gözlemci

primum non nocere!

« Yanıtla #60 : Mayıs 22, 2008, 02:06:22 ÖÖ »

Tebrikler sade! Umarım aynı skoru diğer sınavlarda da alırsın.Cheesy Kolay gelsin...

Beni Türk hekimlerine emanet ediniz!
                Mustafa Kemal ATATÜRK
sade
Genel Gözlemci

« Yanıtla #61 : Mayıs 22, 2008, 07:08:55 ÖÖ »

Gamze ve Ufuk, çok teşekkür ederim.  Smiley

"İnsana hiçbir şey öğretemezsin; öğrenmeyi ancak kendi içinde bulacağını öğretebilirsin."
Galileo
muyo
Genel Gözlemci

« Yanıtla #62 : Mayıs 22, 2008, 06:26:38 ÖS »

sade tebrikler Smiley
efx
Ertuğrul
Yönetici

« Yanıtla #63 : Mayıs 23, 2008, 05:10:14 ÖS »

Mükemmel bir sonuç, tebrikler Sade  Cool
sade
Genel Gözlemci

« Yanıtla #64 : Mayıs 23, 2008, 06:10:52 ÖS »

Çok sağolun..  Smiley

"İnsana hiçbir şey öğretemezsin; öğrenmeyi ancak kendi içinde bulacağını öğretebilirsin."
Galileo
sade
Genel Gözlemci

« Yanıtla #65 : Mayıs 24, 2008, 07:40:11 ÖS »

Arkadaşlar sınavla ilgili önemli gördüğüm noktalar;

Sınavı çözerken UW'yi bir daha çözüyormuş gibi hissettim, sorular birbirine o kadar benzerdi. Ben 2 ay UW üyeliği almıştım, intern olarak gece- gündüz dışarıda çok vaktim geçeceği için. İyi ki de öyle yapmışım, notları okurken UW'yi çözmeye başlamıştım. Kaplan notunu 2 kez okuyun, UW'yi 3 kez yapın, diyebilecek kadar UW'ye yaslanıyor bu sınav.

Cerrahi'yi 4 kez, Ob/Gyn, Behavioural Science ve Pediatri'yi 3'er kez, Dahiliye'yi de 2 kez tekar ettim. UW'den %73 yapmıştım, soruların cevaplarından notlar çıkardım, onları birer kez okudum. Sitedeki Kardiyoloji, Pulmonology, Infectious Diseases ve Hematology videolarını izledim.

Bir tane NBME denemesi çözmüştüm sınavdan 5 gün önce, 560 geldi. O da 94- 96 arasına tekabül ediyormuş. Gerçek sınavı daha ciddi çözdüğüm için biraz farketti galiba.

Sınav sabahı erkenden gittim (08.20), erken başlarım diye, fakat görevli hanım gelmemişti, orada Kadir Has Üniversitesi Amerikan Dili ve Edebiyatı'ndan bir kızla tanıştım, görevli hanım gelinceye kadar muhabbet ettik.  Smiley

Yanıma küçük çikolatalar, muz, bir termos kahve, bir şişe su almıştım. İlk üç blokta, her bloktan sonra ara verdim, atıştırdım, kahve içtim.. 4-5-6. bloklar arası ekranı durdurdum, ama sadece yerimde kalıp gözlerimi kapattım, kafamı dinlendirdim, dışarı çıkmadım.6. bittikten sonra artık tamamen küntleşmiştim, otomatik pilotum devreye girdi. 6. ve 7.'den sonra da iki ara verdim. Ve akşam 17.30 gibi Türk- Amerikan Derneği'nden çıktım..

Soruların çoğunluğu Dahiliye'den geldi.Çok aşırı zor sorular yoktu bence, ya da ben UW'ye çok alışmıştım, o yüzden doğal gelmiş olabilir. Akciğer grafisi yoktu, ama 1 ya da 2 tane karın grafisi vardı. 3 tane EKG, 2 tane de windows media vardı, ikisi de kalp sesiydi, doğru yapıp yapmadığımı bilmiyorum, ama çok zevkliydi.  Grin Bir de, efx'in "Step 2 CK çıkmış sorular" diye yüklediği bir dosya vardı, oradan da 1 soru geldi.  Wink

Sonuç olarak, kaynak olarak dağılmamanızı tavsiye ederim. Kaplan Lecture Notes+ Kaplan Q book + UW yeterli.Bir de benim gibi çok uzun vakite yaymayın. Ben Kasım'da başladım, Step 1'e girmediğim için önce tüm Step 1 Kaplan notlarını okudum, Nisan ayına geldiğimde artık, "bitse de kurtulsam" diye düşünmeye başlamıştım. 29 Nisan'daki sınavımı 2 Mayıs'a erteledim bir de.. Gereksizmiş. Bu sınav iyi bir çalışmayla 2-3 ayda halledilir, uzadıkça dikkat dağılıyor.

Bir türlü fırsat ve hal bulamadığım için detaylı yazamamıştım, aklıma gelenler olursa eklerim.

Herkese iyi çalışmalar..  Smiley

Melike

Galileo
youngdr
Genel Gözlemci

« Yanıtla #66 : Mayıs 26, 2008, 01:21:23 ÖS »

Tebrikler Melike step 1 e girdinmi bilmiyorum ama onada cok calısmaya gerek yok biran once girin bence arkadaslar....Basarılar...

Uçurtmalar rüzgar gücüyle değil;rüzgara karşı koydukları için havada kalabilirler.

Sayfa: 1 ... 3 4 [5]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: