|
mehmet özen
|
 |
« : Eylül 21, 2007, 07:52:42 ÖS » |
|
arkadaşlar başvuruyla ilgili bir şey söylemek istiyorum özellikle yeni başvuracak arkadaşlar için gerekli olabilir ben observershiplik ayarladım 3 ay orada kalır gelişime doğru da cs yi de alır gelirim diye hesap ediyordum ama evdeki hesap çarşıya uymadı. 28 ağustosta cs için başvuruda bulundum. 20 eyülde yani dün randevu alabileceğimi söyleyen e-mail geldi. ben de randevumu almak için ecfmg nin sitesine girdim ama baktım ki şubatın sonuna kadar yer yok. aralığın sonunda dönüyorum. ne yapayım ben de 6 ağustosa tarih aldım. şimdi bilgisayar başında belki yer açılır umuduyla bekliyorum sanırım orada da öyle bekleyeceğim. uzun lafın kısası step 1 ve ck gibi rahat yer bulunmuyor planlarınızı yaparken bunu da aklınızda bulundurun. randevunuzu erken alın. daha sonradan randevu tarihine 14 gün kalana kadar ücretsiz tarihinizi değiştirebiliyorsunuz(eğer boş yer varsa)
|
|
|
|
|
|
hiçbirşey imkansız değildir
|
|
|
|
mehmet özen
|
 |
« Yanıtla #1 : Eylül 21, 2007, 08:38:35 ÖS » |
|
şimdi randevuyu kopardım 16 ekim salı houston tamı tamına 6 saat sürdü beklemem 1 dakikada bir bakarak teşekkürler bora
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vioxx
|
 |
« Yanıtla #2 : Eylül 22, 2007, 10:36:06 ÖÖ » |
|
Senin icin sevindim mehmet  Ayrca bu bize de ders olur, erkenden yapariz CS programımızı.
|
|
|
|
|
|
I love my hakama!
|
|
|
|
mehmet özen
|
 |
« Yanıtla #3 : Eylül 22, 2007, 11:59:15 ÖS » |
|
sağol burak ben de bayağı sevindim bu resimdeki sen misin yoksa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vioxx
|
 |
« Yanıtla #4 : Eylül 23, 2007, 12:30:09 ÖS » |
|
Evet  4.5 yildir aikido yapıyorum.
|
|
|
|
|
|
I love my hakama!
|
|
|
|
Bora(PunK)
|
 |
« Yanıtla #5 : Eylül 23, 2007, 05:50:29 ÖS » |
|
Burak en azindan Amerika'da iyi mahalle - kötü mahalle diye ev seciciligi yapmak durumunda kalmazsin.. satasani pataklarsin heralde o kadar sene Aikidodan sonra  Simdi bana "aikido dovus degil savunma sanati" deme de, gorduk oyle diyenleri.. Ankarada bar cikisi kavgalarinda ucan tekmeleri gorsen.. sanirsin Turkiye degil Uzak Dogu 
|
|
|
|
|
|
"Never regard study as a duty, but as the enviable opportunity to learn" (Albert Einstein)
|
|
|
|
mehmet özen
|
 |
« Yanıtla #6 : Eylül 23, 2007, 08:58:39 ÖS » |
|
ne kadar güzel büyük ihtimalle biliyorsundur ama yine de söyleyeyim aikidonu mutlaka cv ne yaz orada tıp dışında bu tarz şeylere de bayağı önem veriyorlar diyorlar ki "tamam sen iyi bir doktorsun anladık peki başka nesin" sen de dersin ki ben dövüş sanatı ustasıyım ordan aikidocu doktor diye holywood'a transfer olursan hiç şaşırmam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vioxx
|
 |
« Yanıtla #7 : Eylül 23, 2007, 10:11:31 ÖS » |
|
Bora---Yok abi bu tamamen savunma sanatı  Mehmet---Residency yoksa dayak var diyecem Interview sonunda 
|
|
|
|
|
|
I love my hakama!
|
|
|
drzeynelyargic
Acemi
|
 |
« Yanıtla #8 : Kasım 11, 2007, 02:00:28 ÖÖ » |
|
mehmet bey tebrik ediyorum randevu tarihiniz icin.yolunuz acik olsun. ben kisaca bu observershiplik olayindan bahsetmenizi istesem.yada direkt maile de olabilir: z_a_judge@yahoo.comtesekkur ediyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
serkanbe
Ast Üye

|
 |
« Yanıtla #9 : Eylül 27, 2008, 09:06:33 ÖS » |
|
merhababar, Step 2 CS icin tarih almayi dusunuyorum.Onumuzdeki sene 'match'lere yetismek icin en gec ne zaman sinava girmeliyim.Su an marta kadar her yer dolu.Mayis-Temmuz araliginda sinava girdigimiz zaman sonuc agustos 16 ile eylulun ortasına kadar acıklanıyormus.Bu tarihten gec sinava girmek isimizi zora sokar mi.Bu sinavda da sureyi 3 ay uzatabiliyor muyum?Tesekkurler.Tum forumun bayramı kutlu olsun.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
drlostris
Acemi
|
 |
« Yanıtla #10 : Ekim 01, 2008, 04:23:10 ÖS » |
|
evet ben de bu sorunun cevabını çok merak ediyorum. Temmuz 28 de okulum bitiyor ve ben ağustosta sınava girersem eylüldeki başvuruya yetişebilir miyim?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sade
|
 |
« Yanıtla #11 : Ekim 01, 2008, 08:09:31 ÖS » |
|
evet ben de bu sorunun cevabını çok merak ediyorum. Temmuz 28 de okulum bitiyor ve ben ağustosta sınava girersem eylüldeki başvuruya yetişebilir miyim?
http://www.usmle.org/Examinations/step2/step2cs_reporting.htmlYukarıdaki adreste 2009 için "score report" tarihleri var. Sınava Ağustos'ta girerseniz, sonucunuz 14 Ekim'de belli olacak, şeklinde gözüküyor. Bu şekilde (ECFMG sertifikanız elinize geçmeden) match için başvurabilirsiniz, böyle başvuran birçok aday var. Bildiğim kadarıyla cevaplamaya çalıştım, başarılar dilerim.
|
|
|
|
|
|
"İnsana hiçbir şey öğretemezsin; öğrenmeyi ancak kendi içinde bulacağını öğretebilirsin." Galileo
|
|
|
|
sade
|
 |
« Yanıtla #12 : Ekim 01, 2008, 08:19:07 ÖS » |
|
merhababar, Step 2 CS icin tarih almayi dusunuyorum.Onumuzdeki sene 'match'lere yetismek icin en gec ne zaman sinava girmeliyim.Su an marta kadar her yer dolu.Mayis-Temmuz araliginda sinava girdigimiz zaman sonuc agustos 16 ile eylulun ortasına kadar acıklanıyormus.Bu tarihten gec sinava girmek isimizi zora sokar mi.Bu sinavda da sureyi 3 ay uzatabiliyor muyum?Tesekkurler.Tum forumun bayramı kutlu olsun.
http://www.usmle.org/General_Information/bulletin/2009/applying.html adresinden; "When you apply for Step 2 CS you are assigned a 12- month eligibility period that begins when processing of your application is completed. A Scheduling Permit with instructions for making a testing appointment will be issued to you. Your eligibility period will be listed on your Scheduling Permit. You must take the exam during your eligibility period. You can schedule a testing appointment for any available date in your eligibility period. Once your eligibility period is assigned, it cannot be changed. If you do not take the exam within your eligibility period, you must reapply to take the exam, including payment of the examination fee. Although you cannot change your assigned eligibility period, you can reschedule a scheduled testing appointment within your eligibility period. A fee is charged if a change is made during the 14 days before your scheduled appointment." Sonucu daha geç açıklanacak şekilde sınava girmen sertifikalanmanı geciktirir, ama match'e başvurmanı engellemez, şansını ne kadar etkiler, bu konuda ben yorum yapamayacağım. Başarılar..
|
|
|
|
|
|
"İnsana hiçbir şey öğretemezsin; öğrenmeyi ancak kendi içinde bulacağını öğretebilirsin." Galileo
|
|
|
nucleusruber
Acemi
|
 |
« Yanıtla #13 : Ekim 05, 2008, 12:19:49 ÖÖ » |
|
http://www.usmle.org/Examinations/step2/step2cs_reporting.htmlYukarıdaki adreste 2009 için "score report" tarihleri var. Sınava Ağustos'ta girerseniz, sonucunuz 14 Ekim'de belli olacak, şeklinde gözüküyor. Bu şekilde (ECFMG sertifikanız elinize geçmeden) match için başvurabilirsiniz, böyle başvuran birçok aday var. Bildiğim kadarıyla cevaplamaya çalıştım, başarılar dilerim. Agustos ta sinava girenler 8 Ekim de alacaklar sinav sonuclarini  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nucleusruber
Acemi
|
 |
« Yanıtla #14 : Ekim 05, 2008, 12:20:50 ÖÖ » |
|
http://www.usmle.org/Examinations/step2/step2cs_reporting.htmlYukarıdaki adreste 2009 için "score report" tarihleri var. Sınava Ağustos'ta girerseniz, sonucunuz 14 Ekim'de belli olacak, şeklinde gözüküyor. Bu şekilde (ECFMG sertifikanız elinize geçmeden) match için başvurabilirsiniz, böyle başvuran birçok aday var. Bildiğim kadarıyla cevaplamaya çalıştım, başarılar dilerim. Agustos ta sinava girenler 8 Ekim de alacaklar sinav sonuclarini  ) pardon ben 2008 e bakmisim, siz 2009 a 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|