Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

6824 Mesaj 603 Konu- Gönderen: 1177 Üye - Son üye: eyen
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: CS için hazirlik  (Okunma Sayısı 2750 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
akcardio
Genel Gözlemci
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #15 : Şubat 07, 2008, 10:20:39 ÖS »

Chicago ulasım acısından cok kolay hakkaten.CTA tren hattının "cumberland" duragının tam karsısında.
usmlesux
Ast Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #16 : Şubat 08, 2008, 09:48:42 ÖS »

Boston ve Boston'a en yakin buyuk yerlesim yeri olan New York/New Jersey'de CS test merkezi olmadigi icin bence senin icin en uygun alternatif mevcut test merkezlerinden hangisine ucuz ucak bileti bulabilirsen orada olmali. Eger Chicago'yu tercih edersen orada iki hava alani var. Biletini O'Hare havaalanina al. O'hare test merkezine cok yakin. Midway havaalani ise cok uzakta.
Francisco
Acemi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #17 : Şubat 08, 2008, 10:41:24 ÖS »

Cok Tesekkur ederim goruslerinizi paylastiginiz icin... Tavsiyeleriniz dahilinde bi karar vermeye calisacagim...

Herkese Kolay Gelsin...
Bora(PunK)
Sözlerim kılıçtan keskin
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #18 : Mart 04, 2008, 12:29:40 ÖÖ »

Houston sinav merkezini kesinlikle tavsiye ediyorum... Houston George W Bush Havaalanindan taksiyle 20$ mesafede "Suburban Extended Stay Intercontinental" otelinde kalabilirsiniz ve bu otelden sinav merkezi yuruyerek 15 dakika. Sinav merkezine daha yakin olan DAys Inn, Clarion gibi oteller de mevcut ve gecelikleri cok ucuz bu otellerin. Sinav merkezi ve bu oteller sehir merkezinden cok uzakta ve haliyle sehir merkezini gormek istemiyorsaniz bu otellerden birinden kalip sinavi alip ucaga atlayip geri donmeniz mumkun.

Ben ve Gulden Houston'da girdik sinava hatta Suburban'da kaldik ve cok sorunsuz gecti ikimizin de tecrubesi. Tavsiye ederim...

"Never regard study as a duty, but as the enviable opportunity to learn" (Albert Einstein)
nur
Ast Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #19 : Mart 04, 2008, 08:57:22 ÖÖ »

arkadaslar merhaba

CS'e sizce en gec girilecek tarih nedir..ben 21 temmuza Los angeles'e gun aldim ama simdi agustosa atsam mi diye dusunuyorum..Sonuc aciklanmasi basvuru interview uclusunde agustosta sinava girmek nasil sizce?
Bora(PunK)
Sözlerim kılıçtan keskin
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #20 : Mart 04, 2008, 12:32:40 ÖS »

usmle.org sitesinden "step 2 CS" basligi altinda sinavi ne zaman alirsaniz sonuclar ne zaman elinize gecer bunun senelik tablosu var. Kolay gelsin.

"Never regard study as a duty, but as the enviable opportunity to learn" (Albert Einstein)

Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: