Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

6828 Mesaj 605 Konu- Gönderen: 1179 Üye - Son üye: drfea
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: STEP2-CS-CHICAGO-SINAV TECRUBESI  (Okunma Sayısı 2145 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ulas Mehmet Camsari
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #15 : Haziran 20, 2008, 02:00:09 ÖÖ »

Dogan chicago taraflarindaysan bize ugrayabilirsin, haberin olsun.
Birkac saatlik yol burasi. Gecmis olsun, basarili olacagindan hic suphemiz yok.

kısıl
Genel Gözlemci
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #16 : Haziran 29, 2008, 02:38:24 ÖÖ »

Gamze merhab, sen hangi sınavlara girdin?
Gamze Balci Camsari
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

quod non me destruit, me nutrit

« Yanıtla #17 : Haziran 29, 2008, 03:45:40 ÖÖ »

Kisil merhabalar,

Ben 18 Temmuz' da 2-CS' e; 20 Agustos' ta 2-CK' ya girecegim -Step1'i gecmistim.-

Sana nasil yardimci olabilirim?
kısıl
Genel Gözlemci
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #18 : Haziran 29, 2008, 12:11:17 ÖS »

merhabalar  gamze,
ben asistanım (nerde olduğumu yazmıyorum öğrenilirse ve klinikten birilerinin kulağına giderse hoş olmaz) ben USMLE'ye çalışmaya yeni başladım asistanlıkta biraz zor oluyor.step 1 için 1 yıllık süre koydum uzun ama yapacak bi şey yok anca yetiştirebilirim. step 1 ile step 2CS arasında bi süre kısıtlaması var mı? yani step 1i geçtikten sonra step2CS ye mesala 4 ay sonra girmek zorunda gibi? sanada kolay gelsin?
ben çalışmaya fizyolojiden başladım,bununla ilgili soru  çözebileceğim bi kaynak var mı?b birde patolojide goljan mı? yoksa
yine kaplan mı?şimdiden teşekkürler
bye..
Gamze Balci Camsari
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

quod non me destruit, me nutrit

« Yanıtla #19 : Haziran 30, 2008, 12:38:15 ÖÖ »

Kisil merhaba,

Sinav icin tarih belirleme durumu cok rahat. Sinavlarinin tumunu birer gun arayla arabilirsin mesela.6ay- 1 sene sonra da alabilirsin. Ben de arayi actim mesela. Asil  kaygi duydugun azami bekleme sureci kismina gelirsek; tam hatirlamiyorum ama galiba ECFMG sertifikani almak icin bir kez girip gectigin sinavi, 7 sene bir daha almana gerek olmuyor. 7. senede bir sifirlama yapiliyordu galiba.

Ozetle, makul sarkmalara acik bir yontem. Yalniz gorusmeler sirasinda sinavlar arasindaki zaman farkini sorarlar. Sen de bu "cok gizli" asistanligindan bahsedersin Smiley. Saka bir tarafa, bu olabilecek en iyi mazeretlerden birisi.

Kaynaklara gelince = Hepsini Kaplan' dan calis bence, fazla dagilma. Goljan' in ses kayitlarini dinleyebilirsin, yolda, nobette vs. Sorular icin de Qbook' un ilgili bolumlerini oneririm.  Tum konular bitince de  Qbanki cozersin. Ya da konularla beraber Qbook- Qbank ilgili bolumleri cozebilirsin.

Kolay gelsin,

Gamze

Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: