Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

6828 Mesaj 605 Konu- Gönderen: 1179 Üye - Son üye: drfea
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: kaynaklar  (Okunma Sayısı 4090 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
reha
Genel Yürütücü
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : Ekim 04, 2006, 06:15:24 ÖS »

step 3'le ilgili elinde kaynak olan varmi? ozellikle soru kitaplari ve kaplan notlari olan varsa nasil temin edebilirim acaba? hangi siteden, nerden indirebilirim? yardimci olabilirseniz sevinirim.
tesekkurler
olanzapin
Acemi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : Ekim 04, 2006, 07:58:47 ÖS »

reha step 3 ile ilgili e-mule,e-donkey gibi paylaşım programlarından epey kaynak indirebilirsin.video lectures,audio books,qbooks falan epey birşey indirmiştim.şu an nöbetteyim ama eve gidince bi bakiim link falan bulabilirsem yazarım.olmadı uzak değilsen dvd ye yazıp veririz kargoya.
stajyer
Ast Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : Ekim 04, 2006, 10:38:52 ÖS »

Kaplan Q Bank 2003. Daha yenisi var mı bilemiyorum ama bunu yuklemisim bi yerden

http://rapidshare.de/files/35502995/2003_Kaplan_QBank_Step_3.tgz.html
Bora(PunK)
Sözlerim kılıçtan keskin
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : Ekim 04, 2006, 11:58:31 ÖS »

Reha epostana atabilirim ben indirmistim step3 qbanki.. link calismiyorsa haber et Wink

"Never regard study as a duty, but as the enviable opportunity to learn" (Albert Einstein)
hope
Genel Gözlemci
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : Aralık 01, 2006, 12:40:35 ÖÖ »

arkadaslar dun step 3 e girdim ve usmle steplerinin en zoru oldugunu farkettim. kesinlikle benim gibi fazla hazırlanmadan girmeyin. mcq bolumu step 2 ck den cok daha zor. ccs ler icin usmle123 sitesinden faydalanabilirsiniz. formata aşina olmanızı saglıyor. mcq bolumu için ben usmleworlddeki soruların ucte ikisini cozdum sınavdan once ama yeterli olmadı. sorular gercekten zordu ve zaman cogu zaman ucu ucuna yetti,bazen de son bir iki soruya yetmedi. sınav 2 gun boyunca 8 er saat suruyor gercekten de sıkıcı bir sınav. herkese basarılar...
Gamze Balci Camsari
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

quod non me destruit, me nutrit

« Yanıtla #5 : Aralık 01, 2006, 04:32:02 ÖÖ »

Sevgili Hope Abla Smiley
Hani hep derler ya sinavdan cikinca en sinir bozucu sorular akilda kalir da insani uzer durur diye, dilerim senin aklinda kalip uzulduklerin de ufak bir yuzdedir  Smiley
Paylastigin tecrubeler icin cok tesekkurler, sinavdan yeni cikmis ve morali bozuk olmana ragmen -belki de yersiz bir uzuntu ama:)- sirf bizlerin ayni hatayi yapmasini onlemek icin yazman ne kadar da ince bir davranis. Dilerim yuzunu gulduren bir sonuc alirsin.
Sevgiyle...

cok dip not: iletimi ikinci tekil sahis oznesiyle yazdigim icin beni mazur  gorecegini umuyorum. Oyle "bizden ve icten" yazmissin ki "siz" diyemedim...
Özo
Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : Aralık 01, 2006, 10:12:25 ÖÖ »

Selam Hope,
Önerilerin için çok teşekkürler. Muhtemelen sınavda başarılı olmuşsundur. Önceden bilip daha hazırlıklı olsan sınav senin için daha eğlenceli olabilirdi tabi. Ama ben iyi sonuç alacağına inanıyorum.
Benim step 3 ile ilgili birkaç sorum olacak.
1- Bu sınavda alınan notun büyüklüğü sonucu değiştirmiyor sanırım. Çünkü başvuru için step 3 şartı yok. Doğru mu?
2- Step 3'e USA'da giriliyor diye biliyorum, doğru mu?
3- Ben step 2'nin ardından 1 ay hazırlanıp hemen step 3'e girmek istiyorum. Se ne zaman girdin?
4- Step 3 için de 1 ay önceden başvurup 3 aylık bir zaman dilimi mi belirliyorsun, yoksa özel tarihleri mi var?

Teşekkürler
hope
Genel Gözlemci
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #7 : Aralık 02, 2006, 01:20:46 ÖÖ »

Balzamin iyi temennilerin için cok tesekkurler. bu sınavı gecmemiş olsam da cok uzulmem kabul edilmemde ya da edilmemde cok sey degistirmeyecegini dusunuyorum cunku. Buarada bana ikinci tekil sahısla hitap etmen de daha cok hosuma gitti merak etme
hope
Genel Gözlemci
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8 : Aralık 02, 2006, 01:48:22 ÖÖ »

Sevgili Özo,
Sorularını bildiğim kadarıyla cevaplayayım.
1) Step 3 e girmemis olmak basvurular acısından birsey kaybettirmez eger h1b vizesi pesinde degilsen. Ama eger basvuru oncesi gireceksen ya da gorusmelerden once step 3 sonucunu alacaksan gecmiş olman hatta iyi bir skorla gecmiş olmam avantaj saglar cunku buara img ler mumkun oldugunca cok sınava girip skorları ile sivrilmeye calısıyor.
2)Evet step 3 e usa de giriyorsun. Step 2 cs e de usa de giriyorsun ama tek farkı cs e sadece atlanta, philedelphia, chicago, los angeles bir de sanırım houston da girilinebilinirken step 3 e istedigin sehirde girebiliyorsun.
3) step 3 e basvurmadan once ecfmg sertikan olmalı. senin tam olarak hangi asamada oldugunu bilmiyorum ama  ben step 2 ck bolumune mayısta cs bolumune temmuzda girmistim. burada dikkat ettmen konu basvuru icin zamanlama. diyelim 2007 yılında sertifanı elde edeceksin eger 2007 yılı icinde step 3 e de girmeyi planlıyorsan en gec 1 eylul 2007 tarihine kadar step 3 basvurunu yapman lazım. 2 eylulde basvurursan en erken 2008 ocakta girersin. sertifikanın 2007 1 eylulunden once eline gecmesi icin de sertifikalanman icin gereken butun sınavlara 15 temmuzdan once girmis olman gerekir
4) Hazırlanma konusu kişiden kişiye degişir. Bu konuda sağlıklı bir yorum yapamam ama bir aydan daha fazla zaman gerekebilir cunku hakikaten cok kolay degil sınav. sorularda cogu zaman tahmin yurutuyorsun. aslında vize derdin yoksa en iyisi amerikada bir yıl asistanlık yapıp girmek olabilir. sisteme yonelik sorular cogunlukta cunku.
5)Basvuru en kolay connecticut eyaleti uzerinden yapılıyor. basvurunu kabul ettikten sonra sana basvuru tarihinden itibaren 3 ay sure tanıyorlar sınava girmen icin. ornegin ben basvurumu 30 agustosta yapmistim aralıgın 20 sine kadar falan bir sure tanıdılar. turuncu kagidin eline gecince telefonla sınava girmek istedigin yeri ve tarihi belirtiyorsun. sınav 2 gun boyunca 8 er saat suruyor. daha once de dediğim gibi istediğin sehirde girebilirsin. ben basvuruyu conneticut uzerinden yaptım sınava new yorkta girdim.

İnsallah yardımcı olabilmişimdir. Basarılar....
Özo
Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : Aralık 02, 2006, 05:30:15 ÖS »

Sevgili Hope,

Önerilerin için çok teşekkür ederim. Ben 20 gün sonra dahiliye ihtisas bitirme sınavıma gireceğim. Bundan sonra 1 hafta kendime istirahat verip 1 Ocak itibari ile çalışmaya başlayacağım. Yani anlayacağın daha başında bile değilim. Bu durumda 2008'e kalıyorum. Vize sorunum var. Daha doğrusu J vizesi ile gitmek istemiyorum. Green card çekilişinden sonuç gelmezse (!) step 3 olmadan başvurmak istemiyorum. Sana bol şans diliyorum. Sevgilerimle.
reha
Genel Yürütücü
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #10 : Ocak 05, 2007, 08:38:36 ÖÖ »

ya arkadaslar, bana yardimci olursaniz sevinirim.
Ben bi turlu Step 3 kaplanin dahiliye notlarini bulamadim. Eger elinde olan varsa nolur bana bi sekilde yollayin ya da nerden bulabilecegim konusunda yardimci olun. Arastirdim, ama bulamadim internette bir turlu.
Cok tesekkurler
yeliz
Genel Gözlemci
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #11 : Ocak 18, 2007, 01:26:25 ÖÖ »

arkadaslar bu sinava en kisa nekadar surede ve hangi kaynaklar okunarak girilebilir.hangi sorular cozulmeli vs... Huh
ciddi motivasyona ihtiyacim var su sinav adina...
 Sad
Ulas Mehmet Camsari
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #12 : Ocak 18, 2007, 03:50:45 ÖÖ »

Arkadaslar Step 3 icin benim de bu kaynaklara ihtiyacim olacak galiba. Gecen gun sordular step 3 'u ne zaman almayi planliyorsun diye, valla yakin planlarimda yok dedim ama saka maka bu sene sonunda almam lazim. Bulan olursa haber verisn foruma da koyalim hatta.

hope
Genel Gözlemci
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #13 : Ocak 27, 2007, 04:44:30 ÖS »

arkadaslar ben step 3 u sinirda bir puanla gectim. eger cok iyi bir puan pesinde degilseniz usmleworld ve usmle123 yeterli.
avril
Ziyaretçi
« Yanıtla #14 : Mart 05, 2007, 12:18:06 ÖS »

step 3'u 3-4 ay once gectim, puanim 82. Tavsiye ettigim kitaplar usmleworld Q&CCS , Blueprints serileri, Dahiliye icin Washington Manual. Bne hicbir USMLE sinavimda Kaplan okumadim. Basarilar

Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: