Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

6824 Mesaj 603 Konu- Gönderen: 1177 Üye - Son üye: eyen
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: kaynaklar  (Okunma Sayısı 4084 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
GULDEN
Genel Yürütücü
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #15 : Eylül 18, 2007, 01:02:48 ÖÖ »

Merhaba arkadaslar:)

Step2 CSi daha yeni aldim ve henuz ECFMG sertifikam yok. Step3u de dolayisiyla en erken Ocak 2008de alabilirim anladigim kadariyla. Step3 icin gerekli kaynaklari bilen arkadaslar bi daha yazabilirse cok sevinirim. Bir suru kaynagin adi geciyor sitede ve biraz kafam karisti:P  Huh

Tesekkurler simdiden. Wink

Gulden
reha
Genel Yürütücü
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #16 : Eylül 18, 2007, 01:42:08 ÖÖ »

bence sen su anda cok sanslisin. sertifikani alir almaz gir derim ben. Tek is biraz sabir etmen lazim. Ben step 2'yi aldiktan sonra bekledim baya bi sure kotu oldu. Bir an once tekrar bir sinava daha girmeye sabrim olmadi acikcasi. Konular tamamiyle ayni. Sadece tarz farkli. Yani daha cok management soruyorlar. Kaplanin step 2 notlarini oku sadece. bir kere yeter. Ama tabi ne kadar erken girersen o kadar iyi. Step 3 notlari tamamiyle ayni. USMLE world'e gir ve CCS ve sorularida guzelcene coz. Cok obsesifsen veya zamanin varsa crush step 3'ude oku cok rahat yeter. Ne kadar zaman kaybedersen o kadar dezavantajin var. Bu sinavi araliga kadar filan halledebilirsen basvurularin icinde cok faydali olur.
Kolay gelsin.
GULDEN
Genel Yürütücü
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #17 : Eylül 18, 2007, 03:35:28 ÖÖ »

Cok tesekkur ederim Reha. Nerelerden calisabilecegim konusu netlik kazandi.

Konular step2 ile tamamen ayni madem erken zamanda girsem gercekten iyi olurdu ama 2007 basvurulari Eylul 4 gibi kapandi sanirim. Bu durumda en erken Ocak 2008de alabilirim herhalde.

Sana da kolay gelsin, tesekkurler.

Gulden

Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: